Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 344
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря ви.
В кварталните два магазина Кауфланд няма от оцветяващите прахчета. Елитис ми е далеч, но в краен случай ще отида и до там, ако не намеря от къде да поръчам.

# 646
Виж в Фантастико .

# 647
Благодаря ви.
В кварталните два магазина Кауфланд няма от оцветяващите прахчета. Елитис ми е далеч, но в краен случай ще отида и до там, ако не намеря от къде да поръчам.
Тези кърпички няма ли да свършат работа:
https://remedium.bg/heitmann-mit-echter-textilfarbe-karpichki-za … x8-broya-139082/p

# 648
  • София
Аз искам да попитма какво е мнението за прах ариел профешънал от Метро?
Аз си купувам от него, когато е на промоция 35 лв.
Добре пере. Но нямам типичните бебешки петна вече.

# 649
Аз искам да попитма какво е мнението за прах ариел профешънал от Метро?
Аз си купувам от него, когато е на промоция 35 лв.
Добре пере. Но нямам типичните бебешки петна вече.
В момента е на промоция за 35 лева.

# 650
  • София
Благодаря ви.
Тези кърпички няма ли да свършат работа:
https://remedium.bg/heitmann-mit-echter-textilfarbe-karpichki-za … x8-broya-139082/p
Благодаря, но не. Искам да оцветя едни доста изсветлели дънки.

# 651
  • София
В елитис имам със сигурност, но не знам на коя марка са. Помня, че тук са ги хвалили.

# 652
Момичета,вече няколко пъти вадя дрехи от пералнята с такива петна(само на 1 или на част от тях има не на цялото пране)Тотално се съсипват ,все едно са петна от някакъв силен препарат.Нямам идея от какво са,нищо ново не съм използвала или добавяла към прането -прах за пране Ариел колор и черна Семана... Не са накисвани в нищо преди това. Rolling Eyes

# 653
Това ми прилича на белина  ...

# 654
Това ми прилича на белина  ...

И на мен това ми беше асоциацията,но белина не съм използвала...

# 655
И на мен ми се е случвало такова нещо , но само веднъж . На една тениска на ММ се появи такова петно , доста голямо , но беше единичен случай .
Защо не пуснеш едно почистване на 90 С ?

# 656
  • София
believe_, възможно ли е да си чистила нещо преди това с "белина" и тя да е попаднала неволно върху дрехите?

Ползвам Ариел Профелънъл не съм имала подобни петна, единствено че остават мазните.

Някой преди няколко страници пита за сапуна за петна на ДМ - върши работа, но на мен  ми е неудобно такъв метод.Искам да напъхам в пералнята дрехите и препаратите и да не се замислям ще се изпере ли всичко.

Аромат след сушилнята остава със Сано бебе омекотител.

# 657
believe_, да си имала допир със сапунени балончета, тези детските?

# 658
В някои пасти за зъби и козметични кремове има избелители, които след пране да оставят петна подобни на белина.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 13:19 от Hydra 💙

# 659
  • Пловдив
И при мен има такива избелели и е от крем за акне.

Общи условия

Активация на акаунт