Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 325
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
В немския ДМ са пуснали нов ДенкМит , който не е лимитиран за 100 пранета – 10 евро . Утре ще проверя дали го има и в България . https://www.dm.de/denkmit-colorwaschmittel-pulver-lovely-romance … 058172586514.html
Има по–малко зеолити : 5–15 % .
С 5 ензима е , вместо 6 . Липсва ензима Pektinase .
Добавен му е още един duftsoffe (според гугъл преводач аромат )  : geranoil .
Праха е за цветно .

# 661
Благодаря на всички включили се,белина не съм използвала ,синът ми е голям отдавна не прави сапунени мехури,нито съм имала допир до такава течност....Варианта е избелител от крем за акне,използвам доста такива продукти,не се бях сетила изобщо.Благодаря,че ми помогнахте!🌷

# 662
С крем за акне сина ми си направи такива петна на хавлията за баня.

# 663
До сега перях с савех Платинум обаче в нашите магазини са спрели да го зареждат..
Сега не знам с какво да заместя цветното пране .
Перях преди с Ариел големите кутии взимах ги от Кауфланд но не бях впечатлена.
Моля за съвет какъв да си взема,като оточнявам ,че трябва да изпита петна от детски игри 😳

# 664
До сега перях с савех Платинум обаче в нашите магазини са спрели да го зареждат..
Моля за съвет какъв да си взема,като оточнявам ,че трябва да изпита петна от детски игри 😳
Персил

# 665
  • София
И аз пера с бебешкия Персил и изцапаните дрехи на баткото и нааканите на бебето. Никакви петна не остават неизпрани.

# 666
И аз пера с бебешкия Персил и изцапаните дрехи на баткото и нааканите на бебето. Никакви петна не остават неизпрани.

Започвам да си мисля, че май моята машинка е проблемът за неизптаните петна. 🤔🤔

Пера детските дрехи на 60гр, програма около 2 часа. Сега взех персил за Ябло 360° и пак има петна. Или просто моите хлапета наистина са палачори от класа. Прахът не изпра водни бои. 🤷‍♀️🤦‍♀️
Преди това перях с Ариел за бяло и пак имаше поражения.

# 667

Започвам да си мисля, че май моята машинка е проблемът за неизптаните петна. 🤔🤔

Пера детските дрехи на 60гр, програма около 2 часа. Сега взех персил за Ябло 360° и пак има петна. Или просто моите хлапета наистина са палачори от класа. Прахът не изпра водни бои. 🤷‍♀️🤦‍♀️
Преди това перях с Ариел за бяло и пак имаше поражения.
Водните бои са дости трудни за изпиране . Върху една бяла памучна кърпа имаше доста петна от в . боички , дори и с белина не се махнаха петната . Не си и помислям какви са тези оцветители...

# 668
  • Велики Преслав
А да неби да сте чистила с някакъв такъв препарат и да сте се опряла. Имам предвит дали сте сигурна, че излизат така след пране.

# 669
  • София
Такива поражения имах от омекотител семана, на черен панталон, като мацнато.

# 670
  • София
подобни петна съм получавала, когато случайно попадне прах в чекмеджето на омекотителя; знам, че по принцип не трябва да се смесват, защото правят някаква реакция и могат да оставят петна по тъканта (при мен бяха хавлии)

# 671
  • Велики Преслав
Аз съм потресен, че омекотител може да избели.
   Казвали са ми го но не вярвах. Някой друг има ли наблюдение над това.

# 672
Персил
Кой персил?

# 673
За цветно . И праха и гела са отлични .

# 674
Персил
Кой персил?
Персил за цветно и ползвай препарати за премахване на петна /Спот/. В момента е на добра акция в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт