Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 313
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • Велики Преслав
Извинявайте, ама защо ви е виновен праха. Вие правите чорба от цветове и сетне това ми е сиво онова черно.

# 76
Кажете с кой прах да заменя Персил сенситив? Винаги съм прала на детето дрехите с него, без да деля цветове, но сега белите сивеят.
Денк Мит ултрасензитив https://www.lemanuell.pl/proszki-do-prania/188-denk-mit-ultra-se … 010355491336.html

# 77
Извинявайте, ама защо ви е виновен праха. Вие правите чорба от цветове и сетне това ми е сиво онова черно.
Няма как детски дрехи да деля. Така съм преценила. Нито имам такова количество дрехи за да чакам да събера цяла пералня, нито пък мога да ги събирам със седмици за да ги пусна. Преценила съм че на този етап детето ми е още малко за да го пера с нашите дрехи и пера отделно, но цветове няма как да деля. За сега си му пера дрехите на чорба, купувам качествени и не съм имала проблем до сега. Блгодаря все пак за непоисканото мнение. Не видях смисъл от поста ви...честно

# 78
  • Велики Преслав
Не но пък и вашето мнение е лошо, значи вие не делите пък вините препарата. Ами пуснете само бялото на 50 градуса с прах за бяло и малко от някакъв избелител и да видим пак ли ще сивеят. Заради мнение като вашето много добри неща се оплюват.  Ако е много малко прането и не искате да делите то и най-скъпия препарат няма да ви помогне.

# 79
Няма как детски дрехи да деля. Така съм преценила. Нито имам такова количество дрехи за да чакам да събера цяла пералня, нито пък мога да ги събирам със седмици за да ги пусна. Преценила съм че на този етап детето ми е още малко за да го пера с нашите дрехи и пера отделно, но цветове няма как да деля. За сега си му пера дрехите на чорба, купувам качествени и не съм имала проблем до сега. Блгодаря все пак за непоисканото мнение. Не видях смисъл от поста ви...честно
И аз никога не съм чувала за делене на бебешки дрехи . То и няма как да се делят . На колко перални ще се делят тези малки дрешки ? Наскоро пробвах Тео Бебе – изобщо не става за нищо . С петна от пюрета да не говорим пък колко се справя . 
Не но пък и вашето мнение е лошо, значи вие не делите пък вините препарата. Ами пуснете само бялото на 50 градуса с прах за бяло и малко от някакъв избелител и да видим пак ли ще сивеят. Заради мнение като вашето много добри неща се оплюват.  Ако е много малко прането и не искате да делите то и най-скъпия препарат няма да ви помогне.
Повечето бебешки дрехи даже почти всички са с етикет пране до 30– 40 градуса  .

# 80
Кажете с кой прах да заменя Персил сенситив? Винаги съм прала на детето дрехите с него, без да деля цветове, но сега белите сивеят.
Използвай цветоулавящи кърпички. Като за начало бих слагала по две за да се изчисти оцветяването.

# 81
  • Велики Преслав
Strawberry, ами има ки програми за 1/3 от капацитета на пералнята. Аз ги делях, една пералня бяло около 2 кг и една цветни.  Ама всичките съм ги пускал на минимум 60 градуса. За мен беше важно дрешките му са са добре опрани и красиви. Чаршавчетата винаги та 100 градуса. След това с ютия с многа силна пара. Нали е бебешка кожа. Трябва да е стерилизирано.

# 82
И аз пера с Тео бебе гел.. Те повечето бебешки дрешки не пускат цветовете си, когато са качествени. Имаме сини, зелени, червени и съм ги прала първо на ръка, за да видя пускат ли и ако не пускат ги пера заедно с белите. Обаче ми се иска да го сменя този Тео бебе.. Дали ще е проблем за бебешката кожа да се използва прах, а не гел? Сигурно трябва допълнително изплакване.
А на 100 градуса тези чаршафи не се ли свиват 🤔🙄

# 83
И аз пера с Тео бебе гел.. Те повечето бебешки дрешки не пускат цветовете си, когато са качествени. Имаме сини, зелени, червени и съм ги прала първо на ръка, за да видя пускат ли и ако не пускат ги пера заедно с белите. Обаче ми се иска да го сменя този Тео бебе.. Дали ще е проблем за бебешката кожа да се използва прах, а не гел? Сигурно трябва допълнително изплакване.
Този Тео Бебе не изпира и елементарни петна . Според мен е по – добре бебешките дрехи да се перат с прах . И според мен се свиват .

# 84
Бебешки дрехи се перат с прах, а не с гел. Геловете са алергени. Такова нещо като бебешки прах е търговски трик и много върви по нашите географски ширини. Бебешкият прах си е един обикновен прах за бяло, на който слагат една картинка с бебе.

# 85
  • Велики Преслав
  Чаршафчетата са немски едните идържаха много, другите излязоха взе едно съм гладил полиестер, излезе ужас.

# 86
  • Майнатаун
И аз търся качествен бебешки прах, с който да излизат петна, но не от пюрета а от ясла (всякви манджи, кремчета, боички и всичко друго което се сетите 😀😀😀) За да се справя с петната винаги ги третирам предватително. Има ли как да пропусна тази стъпка и да излизат само с прах?
Ползвала съм Персил сензитив, Сано сензитив, но нещо не са ми много ок. Има ли детски Ариел или Омо?

Също търся препоръка за добър прах за бяло, винаги деля прането, ползвам само прах, от години не купувам гел, но нещо все не ми харесва бялото. Суша в сушилня.

# 87
Геловете изобщо не перат бебешки дрехи добре . Иначе и аз знам че бебешки прах е същия като този за бяло но тогава защо повечето лекари препоръчват бебешките дрехи да се перат с отделен "бебешки прах /гел " ?

# 88
И аз с питане за прах подходящ за изпиране на бебешки дрехи на дете, което се учи да яде само, маже, дъвче, плюе... Пера с прах Сано Максима Сензитив, но не се справя никак с петната. Пера на 60 градуса... Онзи ден даже не успя да изпере надраскано от маркер, който се води измиващ се...

# 89
  • Велики Преслав
Аз перях на възможно най-висока температура и със Персил Сенсимо или един руски ама скоро не съм го виждал.  Купувах най-вече памучни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт