Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 363
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
А от какви прахове или гелове за цветно сте доволни? И кое е за предпочитане : гел, прах или капсули? За пране на 40-30 градуса.

# 376
А от какви прахове или гелове за цветно сте доволни? И кое е за предпочитане : гел, прах или капсули? За пране на 40-30 градуса.
Аз съм доволна от Ариел гел за цветно . Също и от ОМО прах за цветно .

# 377
Благодаря! Но има май и значение от къде се купуват: Лидл, Кауфланд, ДМ

# 378
Да, никой не е препоръчал ОМО от Лидл.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 09:20 от Пролетно цвете

# 379
Само не ОМО от Лидл . Аз не купувам перилни препарати от Кауфланд.  Винаги ми се струват различни от тези в другите вериги .

# 380
  • София
За цветно купувам предимно големи опаковки прахове Персил или Ариел от Кауфланд или от Метро, когато има промоционални. Изключително доволна съм! Последния път, когато ми се наложи да купя прах за цветно, взех Ариел 40 пранета от Била. Няма разлика при изпирането с предходния Персил 60 пранета, който бях взимала от Кауфланд.

# 381
За цветно ползвам прах Персил , също съм доволна от този

# 382
Знам, че преди течеше в темата дискусия какво е по-добре да ползваш: гел или прах?
 Но така и не се достигна до извода кое е по-хубаво.

# 383
Здравейте, следя ви от няколко теми назад. Много хубава тема, с много полезна информация и реални мнения. Основно ползвам прах Ариел, понякога купувам и препоръчани тук прахове.
Имам питане относно праховете на Dual. Пуснали са ги в Метро. Има ли някой, който да ги е използвал и да сподели мнение за тях.

# 384
Знам, че преди течеше в темата дискусия какво е по-добре да ползваш: гел или прах?

Извод има.

За бяло, бельо - прах с избелители. Не гел. Не капсули.

За цветно може и с течни. Но на дълги програми, височки градуси. По-добре с прах и тук.

Течните отстраняват мазно по-добре.

Капсула и гел е едно и също-течен.

Високи температури 60 градуса.
Програми над два часа.
Спомагат за по-доброто изпиране.

Накратко това.Grinning

# 385
Здравейте, следя ви от няколко теми назад. Много хубава тема, с много полезна информация и реални мнения. Основно ползвам прах Ариел, понякога купувам и препоръчани тук прахове.
Имам питане относно праховете на Dual. Пуснали са ги в Метро. Има ли някой, който да ги е използвал и да сподели мнение за тях.

Аз съм ползвала този с кокоса (кафявия ) и бях доволна .

# 386

Извод има.

За бяло, бельо - прах с избелители. Не гел. Не капсули.

За цветно може и с течни. Но на дълги програми, височки градуси. По-добре с прах и тук.

Течните отстраняват мазно по-добре.

Капсула и гел е едно и също-течен.

Високи температури 60 градуса.
Програми над два часа.
Спомагат за по-доброто изпиране.

Накратко това.Grinning
Тeta , благодаря за корекцията!
Явно заключителните изводи съм ги пропуснала.
Ако искаш може да кажеш и какви марки прахове ползваш и от къде ги купуваш, ще бъде много полезно.

# 387
  • Пловдив
Да се разпиша с едно бюджетно откритие за цветните дрехи. Държа да отбележа, че пера цветно на програма 40 градуса с продължителност 3:09 часа. От около година използвам течния ABC, изпира ми всякакви петна и мирише отлично. Не третирам петната предварително. Имам бебе и пробвам в момента всякакви прахове, но още не съм открила моето 😒

# 388
Видях, че от утре в Била ще има гел за цветнопране Омо. Струва ли си т.е. хубав ли е?

# 389
  • София
Видях, че от утре в Била ще има гел за цветнопране Омо. Струва ли си т.е. хубав ли е?

Пере страхотно! Аз го издирвах сума ти време на промоция. Взех си от ДМ, но този е значително по-евтин. Направо си вземи 2 бутилки.

Общи условия

Активация на акаунт