Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 397
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Към всички ми е въпросът Simple Smile

Точно с комбиниран уред сме и мъхчетата полепват по гуменото уплътнение, което ако не изчистя преди да пусна следваща пералня всичко отива по дрехите. Ще потърся кърпички за сушилня да пробвам с тях, мерси!

# 421
Към всички ми е въпросът Simple Smile

Точно с комбиниран уред сме и мъхчетата полепват по гуменото уплътнение, което ако не изчистя преди да пусна следваща пералня всичко отива по дрехите. Ще потърся кърпички за сушилня да пробвам с тях, мерси!
И моя съвет е това- кърпи за сушилня . Аз ползвам на  Brite или Lenor .

# 422
  • Пловдив
Почистваш гуменото уплътнение след всяка сушилня и пускаш програма за почиставане. Друго няма какво.
Тия кърпички ги зарежи...ни ароматизират, камоли да събират мъх.

# 423
Не знам това, което се предлага сега какво е, но въпросните кърпички няма как да работят ако се сложат в комбиниран уред в началото, т.е. преди прането.

# 424
  • Пловдив
Не, слагах ги само на функция сушене и ни-що! поне тези дето ги взех от ДМ.

В събота ще ида да си взема от техния прах, че поне има от дифицитните кислородни избелители.

# 425
  • София
Почистваш гуменото уплътнение след всяка сушилня и пускаш програма за почиставане. Друго няма какво.

Точно това почистване на гуменото уплътнение искам да си спестя. Ще пробвам с кърпички, пък да видим. Аромат не ми трябва та не ми е важен.

# 426
  • Пловдив

Точно това почистване на гуменото уплътнение искам да си спестя. Ще пробвам с кърпички, пък да видим. Аромат не ми трябва та не ми е важен.
убу, пробвай, ма няма как да стане тоя фокус Simple Smile

# 427
Ние винаги ползваме бебешки (хипоалергенни) омекотители и препарати. Същото важи и за сапуните за ръце/къпане

# 428
Купила съм огромен пакет Омо с лавандула, обаче не пише да е за цветно пране ... та се чудя да не е за бяло ?
Може ли съвет?

# 429
Купила съм огромен пакет Омо с лавандула, обаче не пише да е за цветно пране ... та се чудя да не е за бяло ?
Може ли съвет?
За бяло .

# 430
  • Пловдив
Може ли съвет?
снимай ни го...

# 431
И аз имам въпрос за Омо, което в момента е намалено в Била. Два вида са, едното е за цветно, но другото не разбрах за какво пране е, само пише, че е с омекотител Коколино

# 432
  • Ст Загора
И аз имам въпрос за Омо, което в момента е намалено в Била. Два вида са, едното е за цветно, но другото не разбрах за какво пране е, само пише, че е с омекотител Коколино
той е за бебешки дрехи ето Състав:
5-30%: Surfactants Anionici, <5%: enzirne, Inalbitori Optici, Parfum, Fosfonati, Policarboxilati, AIpha-lsomethyl lonone, Isoeugenol.

# 433
Хм, взех това Омо дето е без коколино.
Като 'сила' еднакви  ли са?

# 434

Взех тези от Метро май с белите опаковки са новите варианти. Миришат добре. Теста с покривката за хранене още не са го минали. Joy

Общи условия

Активация на акаунт