Hercai/Вятърничав по ATV Тема 12

• 80 195
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Ооо, писах и то доста, но се изгуби ....писмото...съжалявам. Късно по нощите ще си се върна с мислАта си  .
Хубава вечер на всички в ...групата!

# 676

Стели, да те изредувам, че да можеш после да пишеш...

# 677
cvetsnsk, Не, знам какво е да ме изредуваш ...но, използвах един лек промеждутък....когато завивам и пожелавам Лека нощ на... но, и надниквам с едното око....тук....Колко съм гадна, нали...
Но, обещах - по среди нощите - това в общи линии е и моето време.  Ще си пръсна и логореята ...Соз...
И за да не остане поста ми без Реймир....
Абе, заобичах ги, бе....Ами, те вече са ми,
Като Добро утро....денят ми минава с тях...по вечерно се отплесвам леко с домашните  и ....нощите са си мои.. Там, вече съм във вихърът си.    
До по среди нощите....
Ууаааууу, страхотни  фотки...Ако пуснеш и от Кан.....може, и да пропусна нощното включване... въпреки, че казах Соз..
Там ме кефят на макс.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 22:19 от Stella2021

# 678
Стели, щом се отнасят за Hercai постовете са ти много вървежни даже, нали точно за това е темата. Пък и няма друг начин да излееш от себе си всичките натрупани емоции, а те са много и силни, убедена съм в това. Нали и с мен се случи същото.

...един от многото незабравими моменти, който не е с ГГ, но пък е огън. Обичам я тази баба Шюкрян...

Да темата е за това, може да се споделя всичко за сериала, актьорите - да не забравяме, че в Турция може и да е свършил, но у нас все още го дават, а и нас страстите Реймирски все още си ни вълнуват.
Не мога да пропусна и този момент Joy

Тежък момент за Хазар и Миран.......... Cry

песента към серията също беше точно на място, прочувствена........

# 679
Даниела, прекрасни моменти си ни пуснала. Аз лично много харесвам и монолозите на Султан, общуването на Хандан със слугите, смях се на предложението за брак на Лютфю и на Насух (едното задължително трябва да се види, а другото да се чуе) и още много други...

Кан

# 680
А, Султан няма грешка, включваше се с много иронични и забавни коментари, на първо място ми е момента, когато Миран се прибра ядосан и пак почнаха да се обясняват с бабанее, а тя само ги отбеляза отиде да си направи кафе и ги изкоментира бих казала уместно, да сменят малко плочата, все едно и също слушала от тях. А на края когато Миран все пак смени дежурния въпрос към баба си - тя......... оооо г-н Миран мина на друго ниво. Joy
Също много ми харесват и монолозите на Азат, уместни и обобщаващи. Съжалявам, че с Елиф не им развиха отношенията, да бяха намерили друга актриса на мястото на напусналта Дуиги, май така се казваше, имаха време.
С Гюнюл / визирам персонажа не актрисата/ бяха хубава двойка, но връзката им я заформиха по стечение на обстоятелствата и някак между другото и просто нямаше живец в нея, беше ми вяла, да не кажа умряла.

# 681
Със сълзи съм се смяла, когато бе подготовката за сватбата на Насух и Айше. Миран питаше, какво работи жениха, а Джихан вика, че е ага.

# 682
Момичета, здравейте и от мен. Просто сте уникални за всичко, което коментирате. Целия филм беше изпълнен със всичко и всякакви емоции видяхме във всички актьори още дълго време ще живеем с тази невероятна приказка. Гледайки ги отново и отново виждам още толкоз неща който ме впечатляват най много ме е яд на тази Бану, че са изрязали толкоз сцени и особено сцената, когато оставиха Дилшах в клиниката разговора между Миран и баба му пред клиниката там беше разковничето да разберем, защо Дилшах я преобразиха в такъв отрицателен герой при положение, че от началото на филма до появяването и ни беше пресъздадена, като любяща майка в очите на Миран и любимата на Хазар непонятно за мен защо не я дадоха сцената. Нали си говорим за химията между Акън и Ебру в последния епизод много се смях когато Миран и обесняваше как е готов за работа и той така я желаеше, че очите му горяха, както каза и Detelinii има любов между тях. Хубав и слънчев ден на всички ви.

# 683
Здравейте!
Снощи Сьоз/обещах, нещо/...но, се получи заигравка  с Нета....
Трябва да призная, че при първия "прочит"....имаше моменти, които съм прескачала,  съвсем съзнателно....ами, исках максимално да се наслаждавам на Реймир...Много неща съм пропуснала и сега наваксвам. Вторият "прочит"  беше до  60 епизод.....сега съм отново на първи сезон.
Vili Asenova, даже и не съм видяла, кога водят Дилшах в клиника... Да, тя определено имаше нужда горката от специализирана помощ..Наистина, след толкова суперлативи за нея от син и любим....тя се появи неадекватна. Но, пък аз, си се поставих  поне за кратко на нейно място....Не,  ще превъртиш тотално копчето за толкова години....ами....Не знам и не искам и дори да си го помислям.
cvetansk, Благодаря за снимките от Кан - любим момент за мен... предполагам и за тях...по всичко им личи.....Ах, тези искрици при ....потрепващи и ресници....на миглите....Божеее,  до къде стигнах....като воайор да ги следя...
Наистина, не мога да си се позная....
Здрави да са...

# 684
Къде са двете ръце на Ебру?

Тя какъв чист, невинен и щастлив поглед е показала, а Акън един наперен ми изглежда, доволен е горд!
Размечтах се....

# 685
Къде са двете ръце на Ебру?

Тя какъв чист, невинен и щастлив поглед е показала, а Акън един наперен ми изглежда, доволен е горд!
Размечтах се....
Оох, чак ми е неудобно и да споделя... къде са й ръцете.....хи хи.  Абе, сладури от класа....и пак ще се повторя.. за, което се извинявам. ...
Ако, не са си изживели романът / в което силно се съмнявам/ или не го изживеят..  То ще е Грехота.
Pink, аз от първа серия мечтая.....Боже, прости ми....
Мой прочит на снимката - тя щастлива - цялата й аура, го подзсказва.  Той, наперен и потайно щастлив! Постигнал си е своето...

Ооох, толкова емоции са ме връхлетели, че вече и не до скив в реала.  Може и да ме гледат някои хора и  под микроскоп..Наистина съм увредена...Вие, така ли сте....за да се успокоя, поне в накаква степен. ..Реалът ще го преборя...
Абе, исках нов пост да заформя....не ме допуска.   Това, какво значи??

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 16:48 от Stella2021

# 686
Изрязаните сцени липсват само при излъчването в Турция,  за външния пазар продават всичко, та ние тази сцена ще я видим по ДФ. На мен обаче тази сцена не ми липсваше чак толкова защото и без да чуя обяснението на Азизе че тя е виновна за състоянието на Дилшах това ми беше пределно ясно. Болка ми е Дилшах, защото сценаристите направо се изгавриха с образа и, изгавриха се с болката на Миран и Хазар. За мен възкресението и е най голямата глупост и безумие на сериала. Трети сезон е слаб от към сценарии, просто Бану надцени успеха от химията м/у Реймир, и подцени концепцията като сценарии и развитие, затова и рейтингите я изненадаха. Да се благодари на международния успех и продажбите на дизито за 1-2ри сезон, иначе АТВ едва ли щяха да ги задържат до края на сезона. Не оправдавам поведението на Дилшах, но я разбирам - след всичко, което и е причинила Азизе толкова години, съсипала я е - няма как тази жена да се върне като психически здрав човек. Логично беше омразата и да се прехвърли в/у Реян, гледайки я как защитава и контактува с врага й, защото не знаеше причината. Но дори и след като я разбра, няма как да приеме и камоли да прости на Азизе прекалено беше, а Реян очакваше това от близките си и именно настойчивостта на Реян, озлоби още повече Дилшах спрямо нея. Питам се дали, ако с Реян бяха постъпили по същият начин дали щеше да е така всеопрощаваща, едва ли - видяхме какво стана когато отвлякоха детето й самата тя призна по-късно на Миран извинявайки му се за грубостта спрямо него, че много се е страхувала да не се случи същото със сина им което Миран е преживял в детството си. Да тя прости на Фюсун, за убийството на нероденото й близначе, да само че едно е да загуиш дете което е било още грахче в корема ти, и съвсем друго е да ти отнемат отгледано пораснало дете /Миран/,да те държат като затворни, години наред и след години да разбереш, че детето ти е било било живо, а виновницата сега се разпорежда и иска да ти отнеме и детето което ти е дала като заместител.
Ще цитирам мнение на една дама, която прави хубави анализи и се припокрива с моето.

Цитат
каква е причината за тази неистова омраза на Дилшах към Рейян ?
Причините не са една и две, а омразата й е преди всичко към Азизе, към Реян - вторично.
1. След като й е било отнето детето от Азизе и е била заставена да живее в затвор с мисълта, че то е мъртво, Дилшах се е хванала за живота чрез Азра. Отгледала я е и ... Азра е нейна дъщеря. Тя има един единствен житейски опит -  Азизе  й отнема най-скъпото, любимия, децата.
2. В разбитата й психика Азра за нея е истински важната, а не родният й син. Това се видя. Започна да приема Миран за син, когато й доведе Азра. До този момент не я трогваха думите, плача и молбите на Миран пред затворената й врата.
3. Дилшах подслуша разговора на Реян с Миран за втория шанс за Азизе, за връщането на Азра на родната й майка Фюсюн. От тук: опитът й да убие Азизе, както и омразата й се измести към Реян, която спаси Азизе и я подкрепя.
Всъщност, сценаристите следват линията на живот на Азизе:  майка, загубила детето си, е загубила смисъл да живее, освен чрез омразата. Това се забелязва и при Фюсюн, но и двете с Азизе са успели да пренасочат фиксацията си в минал травматичен момент към пъклени планове за отмъщение и не са загубили връзката си (макар и изкривена) с настоящето. Имали са и възможности за това. При Дилшах тази фиксация е довела до пълен разрив с настоящето, параноичен страх от загуба и първична, животинска омраза към всеки, който посегне на нейното. В случая това вече е Реян. Тежко болна жена си е Дилшах... и мястото й не е в конака на Миран. Между другото, контрапункт на тези жени е Реян, която загуби едното си дете, а е изправена и пред възможността да загуби и второто, но взема решение да жертва собствения си живот и да остави любов, а не омраза след себе си. Дано приказката за любовта, родена от отмъщение, не свърши с нейната смърт.
Дадоха втори шанс на Азизе след всички причинени гадости, а не намериха място в едно изречение да овъзмездят Дилшах, че се е оправила, вече може да е покрай близките си. Оставиха я в психиатрията и до там. На финала нито дума за нея.

# 687
Изрязаните сцени липсват само при излъчването в Турция,  за външния пазар продават всичко, та ние тази сцена ще я видим по ДФ.
Още с първите епизоди излъчени по ДФ имаше сцени, които ги няма във версията за Турция.
Явно ще трябва да го гледам е там сега, макар да не ми харесва дублажа.  
Нее,  Ебру е прегърнала Джан!

# 688
За Акън не знам, но Ебру сияе до него в първия сезон, за съжаление към края на трети сезон я няма тази страст!

# 689
Момичета, прекрасна раздумка...
По отношение на Дилшах, тя може би никога няма да излезе от клиниката. По- голямата част от живота й е минал в изолация, Хазар умря, Азра замина в чужбина и не й остана никой, за който да се хване. В това число не слагам Миран, защото тя така и не го прие на 100% за свой син, а и тя самата нали му каза ''И ти си лош, нали си отгледан от Азизе''.

Ето една, на която са се прегърнали, но е снимана ''на чорчик''.

Общи условия

Активация на акаунт