Hercai/Вятърничав по ATV Тема 12

• 80 201
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро.
В какъв смисъл - нямаше го вече точният човек, daniela 1504?

# 661
Ами в смисъл, целувката на моста според мен, такава каквато я видяхме  беше по инициатива на тогавашният режисьор Джем Кържъ и актьорите дадоха най доброто от себе си, тоест направиха това което изисква от тях режисьора. Гледах бекстейч от заснемането й еми от страни хич не е романтично, камерата завряна на 10см от лицата им, тумба хора около тях, не е препоръчително са се гледа какво се случва зад камерата.

# 662
Благодаря.
Наистина е, така. Аз не съм изчела темите до края - в края на 7 съм и не знаех, че при режисьорите е имало смяна......много неща не знам. Нося си се ефирно по гребена на вълната /гледането на сериала/.....не съм навлязла в дълбокото..
Наистина целувката при моста е ....УУААУУУ..Аз, гледах клипчето с "пълната версия"  - уникална сцена.
Ха, да ни е честит денят на целувката!
daniela 1504, Благодаря за гифчетата. Такива сцени никога не ни омръзват!

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 10:02 от Stella2021

# 663
Целувката на моста си остава най - хубавата и запомнящата се от целия сериал. Прекрасни сцени има, но мен много ме жегна финала на първи сезон, когато Миран я заведе в колибата, която беше построил отново. Нямаше целувка, но какви емоции пресъздадоха само. Миран, който даде сърцето си в краката на Рейян, болката му, разкаянието, всичко беше толкова истинско. Споделете вашите любими моменти, момичета.

# 664
Не мога  detelinili,  в чисто физически аспект.  А, така ми се иска и аз да мога да визуализирам, моментите, които ме изправят....много са...
Акън, ме завладя от първа серия...въпреки, погледът на хищник в определени моменти, който се домогва до плячката си...  , но имаше и искри и проблясъци, които няма кой да не ги е забелязал.....Дали, Акън към Ебру, или Миран към Рейян....Ооо, това си е дилема  и то огромна.. .кой, както иска да си я нарича

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 15:39 от Stella2021

# 665
Detelinii, аз специално имам от всичките сезони много серии запомнящи се и затова не мога всички да ги изброявам. , а че целувката си остава най култовата си остава даже мисля, че и в последния епизод е имало такава, но са я изрязали зареди празника им по това време според мен. Stela 2021 честно казано на моменти от филма и аз не знам дали са Акън и Ебру или Миран и Реян толкоз плам и жар съмнителна работа права си.

# 666
Vili Asenova, и аз се блъскам в тази дилема...Акън-Ебру или Миран-Рейян.
Такива сцени са разиграли пред камерата, че аз просто немея -от първа до последна серия... и затова, сега се връщам по десетки пъти на даден момент с двамата....луда работа....Невероятни са.
Моите любимци в къщи са се хванали за главата с мен....

# 667

Стели, така добре го изиграха, че да се чудиш какво сме гледали, сериал или нещо ''ала Биг Брадър''. Трудно се излиза от него. А и всички актьори от каста много допринесоха за цялостното усещане.

# 668
Да, cveatansk,  аз съм в лек потрес...защото, за себе си не мога да дам отговор....
Изключително много ти Благодаря за всички гифчета и снимки.
Извинявам се на всички, които са участвали в дискусиите, по времето, когато е вървял сериалът....и много добре разбирам, че моите постове, вече не са вървежни, но, наистина аз сега открих сериала....Благодаря и на 2-3 дружки, които ме светнаха, както за сериала, така и за това приятно местенце. И аз, наистина се изненадвам от себе си.
Моля, когато се обръщате към мен, не изписвайте годината 2021....просто  ми я  добавиха, защото имало и много други Стели....майтап..  ами, със сигурност сме много...майтапче.

# 669
Стели, щом се отнасят за Hercai постовете са ти много вървежни даже, нали точно за това е темата. Пък и няма друг начин да излееш от себе си всичките натрупани емоции, а те са много и силни, убедена съм в това. Нали и с мен се случи същото.

...един от многото незабравими моменти, който не е с ГГ, но пък е огън. Обичам я тази баба Шюкрян...

# 670
Изобщо да не ми ги говорят, че било професионализъм и игра. Ебру се изчервяваше от вълнение, а това как да бъде изиграно. Това се усеща и е чисто човешко, когато почувстваш емоция като тази. В реала са различни, но и те се оставиха на магията и Рейян наистина обичаше Миран, но извън сериала не успяха да развият тази магия.

# 671
УуаааУуууу, този момент не си го спомням.   ...от кой епизод, беше...

# 672
Не помня точно, но беше към края - 64-65 - там някъде...

# 673
Deteliniii,  / опссс, нещо ново, явно прихванах, абе изтривах си го чинно, без да знам, за какво иде реч.../...вече, на този етап  -  професионализма си го оставям на една ръка разстояние....при тях.../Акън -Ебру/, явно важат други  правила....
Не знам, вече какво по-напред  да напиша.
Една муцка, тук, беше споделила...в общи линии, че Акън, бил нападателен, А
Ебру, изчакваща.....Абе, и аз тотално изтерясах....серия след серия, липса на ..." достолепен  съприказчик" с когото  поне 2 приказки да разменя.  .
Даже и в сънищата си не съм допускала, че така ще се размекна  и ще съм, като мекотело..

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 17:03 от Stella2021

# 674
Скрит текст:
Deteliniii,  / опссс, нещо ново, явно прихванах, абе изтривах си го чинно, без да знам, за какво иде реч.../...вече, на този етап  -
професионализма си го оставям на една ръка разстояние....при тях.../Акън -Ебру/, явно важат други  правила....
Не знам, вече какво по-напред  да напиша.
Една муцка, тук, беше споделила...в общи линии, че Акън, бил нападателен, А
Ебру, изчакваща.....Абе, и аз тотално изтерясах....серия след серия, липса на ..." достолепен  съприказчик" с когото  поне 2 приказки да разменя.  .
Даже и в сънищата си не съм допускала, че така ще се размекна  и ще съм, като мекотело..
Стели, при Акън и Ебру, може да се говори за друг вид ''професионализъм''...
Не мисля, че Акън е нападателен, според мен той е доста скромен и обран в живота. Но пък съм съгласна, че Миран е нападателен. А, че и двамата се харесват съм убедена, то си личи и в снимките зад кадър.

Ето една от трети сезон, преди снимки, след снимки или през почивката, не знам точно.

Общи условия

Активация на акаунт