Hercai/Вятърничав по ATV Тема 12

• 80 888
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Описание на 59-та серия на руски език:
Скрит текст:
Хазар, узнавший от Фюсун, что он сын Азизе, находится в сильном шоке. Миран поддерживает своего отца, но он также очень смущен тем, что происходит. С другой стороны, он остро реагирует на Рейян, которая знала эту тайну и не говорила ему. Рейян возмущена тем, что Миран не понимает ее. В то время как, с каждым днем Азату и Генюль становится все труднее скрывать свои чувства друг другу, Джихан решает забрать свою семью и покинуть Мардин по просьбе Ярен. Фюсун начинает действовать, узнав ужасную правду, но ее ждет большой сюрприз. В то время как Миран и Рейян не могут вынести тоски друг по другу, решение приходит на ум Насуху, который опечален как состоянием Хазара, так и Азизе. Однако это приведет к тому, что вещи станут непонятными.

# 76
# 77
Благодаря за превода на 58 епизод.
59 епизод ще е интересен. И дано повече Миран не си тръгва от Раян.

# 78
# 79
Честит празник дами! Бъдете живи и здрави, обичани и влюбени хубав ден и весел празник. Дано днес се насладим на хубав епизод.

# 80

Здравейте, момичета!
Честит празник!

# 81
Честит Празник,мили дами! Бъдете живи,здрави и много обичани.

# 82
# 83
Серията много ми харесва! 
И един клип от миналогодишния Свети Валентин на ReiMir!
https://www.youtube.com/watch?v=681wcAOp8B0&list=FLNbpb8yKxh … cKtA&index=58

# 84
И на мен серията ми хареса, а и наблегнаха на наболелия проблем за онзи регион, свързан с образованието, насилието и традициите над момичета и жени.
Не ми хареса само, че ще ме карат да чакам до другата седмица, за да разбера какво стана с Азизе и Ярен, пък и дори с Джихан.
И един колаж за лека нощ от мен.

# 85
Серията и на мен ми хареса много падна и тази тайна.Засегнаха и показаха много неща. Първо шока който всички изживяха по свой начин от тайната която разбраха, подкрепата на сина към баща си,след това първосигналната реакция на Миран към Реян до какво може да доведе и какво да загуби човек в живота си.Какво значи приятелството и братството на Фърат към Миран, защо човек трябва да  премълчи някой неща.и в името на какво. Двама братя Хазар  и Джихан който изляха болката си от случващото се. Искането на извинение и прошка от Миран към Реян беше много силно и изпълнено с любов. Състоянието на Ярен, която от началото на филма искаше всичко за нея да бъде нейната злоба и завист докъде я доведе и не на последно място любовта която Наусх е имал към Айше и продължава да я обича независимо от всичко, което тя е направила. Показаха ни неща който ги има и в реалния живот колкото и да не ни се иска ги има тези неща,в крайна  сметка доброто трябва да победи и любовта, любимите хора  е силата за която човек се държи в живота.Сега ни остава да чакаме до другата неделя какво ще се случи.

# 86
Серията и на мен ми хареса.
И ми е любопитно какво ще стане с Азизе.
А за Ярен не ми е толкова любопитно прекалено много вреди направи.

# 87
Наистина и на мен ми е любопитно какво ще се случи с Азизе дали пък Хазар няма да даде кръв за нея за да я спаси и по този начин да дадът начало на майка и син. Интересно Фюсун разбра, че Азра и е дъщеря, но какво замисля и това ще бъде интересно.

# 88
Здравейте момичета, вече не знам дали ми се иска да ни показват какво предстои в новия епизод какви ли не слухове и спойлери се носят из нета пак нови сценаристи и какво ли още не. Хубав ден на всички!

# 89
Здравейте,прекрасни дами!
За почитателите на Йозджан Дениз и неговото творчество,заповядайте в темата за новия му сериал Seni Cok Bekledim -"Чаках те толкова дълго."

https://www.bg-mamma.com/?topic=1305436.new#new

Общи условия

Активация на акаунт