ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът се връща в клас, ех че радост е за всички нас 😊

• 24 023
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Аз ще се радвам, ако се случи и при тях така, ама той Бог не оре и не копае, хора събира.

# 106
Сиска, твоето момиче си го представям като много зряла девойка. Знае какво иска, целеустремена, с трайни приятелства. Браво!

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 20:56 от Amanda.D

# 107
  • Някъде в Европа...
Сиска, твоето момиче си го представям като много зряла девойка. Знае какво иска, целеустремена, с трайни приятелства. Браво!
Такава е 😉, още от момиченце! Сиска, 😘

# 108
  • у дома...
Сис, Flowers Hibiscus

Ани сега е в едно училище с момче, с което са "заедно" от бебета. С майка му ги отгледахме заедно. Почти всеки ден сме били заедно. Преди няколко години се преместиха в София, но летата пак се виждаха. Сега се чакат в метрото на отиване, изчакват се и след часовете. Препращат си тестове... Ех, дано по-дълго време запазят толкова чисти отношенията си

# 109
На нас нали ни откраднаха колелата миналата година, септември месец някъде. Полицията наистина ги намери, ама още не можем да ги вземем... трябва да мине делото. Тогава разбрах колко много се крадат колела. На мъжът ми няколко пъти разбиват колата за инструменти...като болен е след това. Отвратително. А мазето...безброй пъти... последно свекървата се оплака, че съсед й разбил тавана и награбил... бурканите с краставици. Друга съседка го видяла и издала...що за народ...

# 110
Хах, и Ния така все с приятели от бебета се засича и все са момчета. 1-4 клас по случайност се паднаха в един клас със сина на най-добрата ми приятелка, с който от бебета растяха. После 5-7 клас беше с момче от детската. Сега в класа е пак с момче от групата в детската, а в групата по английски е с 3 момчета от групата в детската Simple Smile.

# 111
Да се запиша и аз в новата тема Simple Smile нищо че тя е почти преполовинена Simple Smile

Аз започнах нова работа. Много е интересно, но като всяко ново нещо изисква усилия и време...и форума малко остана на заден план. А и повече време отделям на седмокласника...сега започваме усилената подготовка. Днес беше на ПИ...

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 02:46 от MollyBy

# 112
  • София
Успех на новото място, Моли! 😊

# 113
Моли, успех на новото работно място! Да ти е интересно и да имаш читави колеги.

Момичета, къде гледате Winx saga?

# 114
Нетфликс

# 115
Мисля, че я има и в замунда.

Моли, успех на новото място! С кеф да си работиш!

# 116
Благодаря, момичета!❤
Ще го гледаме в Netflix в такъв случай.

# 117
  • софия
Ние изгледахме Нормални хора. Много ни хареса. Ирландска работа.

Доп. Гледахме го без тийнката. Мисля, че тя ще се чувства неудобно, както и аз, да го гледаме заедно. Има откровени сцени.
По принцип смятам, че има граница във взаимоотношенията родител-дете, колкото и да са отворени и доверени, отвъд която е личното пространство и такива филми не се гледат с родителите 🙂 Първоначално я викахме да гледаме заедно, но подозирам, че е гледала трейлър или чела за сериала повече от нас, и ни отказа. Ние с баща ѝ просто бяхме чули добри отзиви без да търсим допълнителна информация.

Моли, дано новото място ти хареса и ходиш с удоволствие на работа.

Добро утро ☕

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 08:04 от zvаnchе

# 118
  • София
Определено не бих го гледала с тийнката този сериал и аз.
Иначе много ми хареса. Странностите на характерите и развитието им са много интересни.

# 119
Зазу, благодаря за новата тема!
Имах ужасен ден вчера. Мама я приеха по спешност в Трета градска. Мислехме, че е инсулт, но не е. Не знаят какво й има. Оплаква се от ужасен световъртеж и гадене. Не може да става. Иначе си е съвсем контактна, няма болки. Вчера й купихме някакви дребни неща, плодове, вода. Не стигнаха до нея. Заради ковид няма свиждане, неща се предават на портиера и той вика някой да слезе от отделението.... Да имате някой познат в неврологията?
Връщам се да ви чета, че вчера ви изпуснах.

Общи условия

Активация на акаунт