ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът се връща в клас, ех че радост е за всички нас 😊

• 24 041
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Малеее, не съм виждала Моника толкова ентусиазирана от сто години!
Живна това дете, щастлива е в училище!
Дано да останат присъствено, дано!

# 571
И аз тъкмо се чух с моя най-подир - всички са си по местата, няма болни, добре са. Добре звучеше.

# 572
Мила Сара,вината е на лекуващия лекар. Той е трябвало да проследи колко дни е издал и след това да те прати на комисия. Много тъпо.
Ина, заповядай:heart: Ще пием кафе и ще гледаме кокичетата.
Нашият Карл Мусака, така нарекоха децата кучето пред дома ни, сутринта е искал да се качи с големия в автобуса и да ходи на училище. Вижте го каква душичка е. Дребното тук го гушка
Скрит текст:
Направили са  изненада на класната- с балони.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 15:26 от Amanda.D

# 573
  • София
Аз доколкото помня, ако ЛЛ издаде болничния с причина карантина, може да надхвърли 40 дена. Имаше разни разяснения в сайта на нои по въпроса.
Иначе се радвам, че нашите деца тръгват първи, че като слушам простотиите, които се говорят, май се канят пак да затварят. И София била в червената зона, защото била единственият град с над 100 случая. Ма те не се ли брояха на база 100000 население? Въобще всяване на паника и подготовка за ново затваряне.

# 574
# 575
Не стига, че почти не ми остава време за нашата тема, ами къде ми трябваше да вляза в темата за ДО. Никога не я бях отваряла, но днес си викам да видя радват ли се майките...излязох. Това ме депресира още повече.
Отивам да се разхождам, ще си купя кокичета от някоя баба, ще си направя 10 000 крачки и толкоз.
Наборът е в училище, брат му е пред компютъра до довечера. Ако 5-ти клас стигнат до там да не се върнат изобщо в училище обмислям да му предложа да ходим в парка и от там през телефона да е ДО поне за два часа на ден. В противен случай не виждам кога може да излезе дори за половин час навън. До обяд подготвя уроци и домашни, следобед до 19.30 е пред компютъра.

# 576
  • София
Радост голяма беше и вкъщи.
До вчера бяхме на ски и вчера цял ден беше голямо вълнение. Даже сетра му го пита "Страх ли те е?", а той за пръв път си призна: "Да, как така ще сме на живо?!!!". Днес с ентусиазъм учи до обяд и тръгна щастлив.
Взе бои и блокче - щял да рисува втория срок.
Дай Боже да са присъствено!
Ако ли не, ще протестирам, ще направя гладна стачка пред парламента, не мога да измисля още какво.
Но засега 2 седмици ще съм щастлива Simple Smile

# 577
И аз бих излязла на протест, ако пак затворят децата вкъщи!
Стига вече гавра с децата!

# 578
  • София
Изпуснах ви тотално.
Стовариха ми се някакви неща за разрешаване, така че пак изчезвам.
Само да кажа, че вече има ваксинирани учители в нашето училище и сигурно на много други места; не трябва ли след месец най-много да пуснат всички присъствено?

# 579
  • софия
Ново дваесе - Проучва се нагласата на родителите за тестване на учениците с антигенни тестове

Получихме писмо, че Колежът е питал дали не може да се обучават по 3 паралелки. Отговорът, предизвестено, е "не".

Силно се надявам да проучат и нашата нагласа. За сега нищо не са ни питали.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 15:49 от zvаnchе

# 580
На мен днес ми се обадиха за анкета какво мисля за мерките и дали смятам, че трябва да се разхлабват.
Развихрих се, сещате се в каква посока: Imp
Не стига, че почти не ми остава време за нашата тема, ами къде ми трябваше да вляза в темата за ДО. Никога не я бях отваряла, но днес си викам да видя радват ли се майките...излязох. Това ме депресира още повече.
Оу, бягай от там с 200, че е страшно. Scream
Аз се включвах до някое време, но реших, че психичното здраве ми е по-важно.

За тестове на децата бих се съгласила само, ако не са инвазивни и не се бърка до носоглътката. И ако имат симптоми. Но вторият случай отпада, защото със симптоми няма и да отидат на училище, така че....

# 581
  • о`майна лунна нощ е
Оооо, не. Тук удрят на камък с нас. Антитела бих пуснала, но антиген - да си гледат работата.

# 582
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз нямам нищо против да им правят антигенни тестове. Четох, че в Австрия са го въвели 2 пъти в седмицата в училищата, само че някакъв нов вид тест, неинвазивен.

# 583
  • София
Аз също съм "за" само за антитела.

# 584
Колко пък да е инвазивно...да им бръкнат в носа. Като миналата седмица гледах една учителка, която обясняваше, че не давала да ѝ се прави антигенен тест, защото имала синузит и това щяло да утежни състоянието ѝ.
 Аз май вече на всичко съм съгласна, само и само да ходят на училище.

Общи условия

Активация на акаунт