Абонаментни кутии в България - Тема 14

• 47 818
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Ето новата кутия на Прити бокс. Познавате ли продуктите? Има ли някой впечатления от Dony? Имаше околоочен скоро в Гууд бокс мисля🤔

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 22:41 от OliaMirchovska

# 601
Сукинът не опъва, не лъщи, икономичен е, много ми харесва. Даже днес рових да си го взема пълноразмерен после. Само тая миризма 😱😁

# 602
Какви са продуктите на Dony- два крема ли? И каква е цената на кутията?

# 603
Цитат
SUKIN Foaming Facial CLEANSER – сдобих се от бюти кутия и го ползвах за сутрешно измиване. С отличен състав, не съдържа парабени, минерални масла, SLS/SLES, EDTA и пропилен гликол. Отначало въобще не се спогодихме. МИРИЗМАТА – блъскаше ми на нещо синтетично, направо ме задушаваше /при все, че пише, че не съдържа синтетични миризми/. Викам си, че ще го изтрая за 30 секунди, но не. Оставих го при резервите. Но след време реших да му дам отново шанс и взех, че го изхабих. Пак миришеше, но се търпеше. А кожата оставаше доста добре хидратирана и нежна след измиване, но не бих закупила отново.
Това мнение оставих в темата за празни продукти преди време за обсъждания SUKIN
Ползвам вече почти 10-тина дни сутрин серума с витамин С на Eccoking и честно да си кажа ефект за сега не забелязвам да има. Въпросът ми е мога ли да използвам и крема с ниацинамид сутрин заедно със серума /или не бива да се смесват/ или само вечер и по колко продукт се слага?
Чакам и аз утре Марвито...

# 604
Баба Dony / Мис Баба e навсякъде. Продуктите й са посредствени, нищо особено. Само цените й са надути, за да хващат око...

# 605
10.05 ч кутията на Марви вече е изчерпана.
Аз успях да поръчам, надявам се да ми харесат нещата Simple Smile

# 606
И аз успях да поръчам. Чакам я с нетърпение

# 607
И аз я поръчах. Обаче много я дебнах😄 Толкова бързо ли се изчерпа😳 До сега не съм я поръчвала, но като разглеждах предишните издания, много мо хареса! Знаете ли кога трябва да пристигне?

# 608
Марви изпращат много бързо- всеки път на другия ден е при мен Wink
И аз я поръчах. Обаче много я дебнах😄 Толкова бързо ли се изчерпа😳 До сега не съм я поръчвала, но като разглеждах предишните издания, много мо хареса! Знаете ли кога трябва да пристигне?

# 609
  • На изток от Рая
Ей, много сте бързи! Не успях да поръчам, а толкова много я исках...

Ако някой се откаже от своята, когато пристигне - да пише на лично. Simple Smile

# 610
Наистина сте много бързи. Започнах да си попълвам данните и хоп изчерпана наличност.

И аз бих желала,ако някой се откаже да пише,че толкова много я исках и пак не успях

# 611
Момичета,аз успях да поръчам две-едната е за приятелка,ако се откаже,ще пиша тук.На Притибокс бурканчето най в дясно какво е?

# 612
А получавате ли потвърждение по имейл за успешна поръчка от Марви? Аз успях да поръчам, но нямам нищо в пощата.

# 613
Здравейте, тъй като и аз изпуснах Марви, се записвам тук, в случай, че някой се откаже Grinning

# 614
Аз имам мейл с "благодарим за направената поръчка" и тн

Общи условия

Активация на акаунт