Абонаментни кутии в България - Тема 14

• 47 846
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
А тази маска как точно е маска? Консистенцията ми е странна за маска, като гел. Очаквах друго. Пробвах я веднъж, никакво мнение .

# 586
Момичета гледам Марви преди са пускали всеки месец, а сега на сезон. Пролетна, зимна.. След тази лятна ли чак?

# 587
  • София
Sparkling eyes, да, много странна консистенция. ✌

# 588
  • Стара Загора
Момичета гледам Марви преди са пускали всеки месец, а сега на сезон. Пролетна, зимна.. След тази лятна ли чак?

Да, вече са сезонни.

# 589
  • София
Ох никога не съм поръчвала Марви кутията, нямах и намерение, но тази нощ сънувах, че я поръчвам и може би ще се случи 😀

# 590
Ох никога не съм поръчвала Марви кутията, нямах и намерение, но тази нощ сънувах, че я поръчвам и може би ще се случи 😀
Ахахаххаха налиииии ,така се "случват" и при мен ...😂🤣😂

# 591
  • София
Мани 😀 сега римайндъри в календара трябва да слагам...

# 592
  • Варна
Продуктите от мистериозната кутия на pick n dazzle. Пълно разочарование https://prnt.sc/10bz7po
https://prnt.sc/10bz94c
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 11:39 от Bistra Kostadinova

# 593
Тва за кви пари е ?
Пробвах крема от гуд бокса ,на пръв поглед много добре се държи под грим след първоначално белеене върху кожата при нанасяне.Серумът бил нощен ,пък с вит C,пък с 3 м срок след отваряне -оставих го за по нататък ,че сега ударно мажа с ретинол да не стане някой фал.Ще чакам отзиви.
Маската и нея я оставих за дъщеря ми в кутията,после ще я пробвам 😉

# 594
  • София

Направи си сам, МFB, на пръв поглед съм супер доволна. Simple Smile
Този почистващ крем-пяна sukin мирише много гадно на лекарства, но така добре чисти и матира 😱 уникален ефект. Ще прежяля миризмата Simple Smile

Все я гледам и подминавам.  Ще взема да я пробвам. А има ли опъване на кожата след измиване?

# 595
  • Пловдив
Аз няма да поръчвам Марвитал-а, предната кутия хич не ме впечатли.

# 596
В края на краищата не издържах и отворих маската и серума от The Good box -маската кожата ми я "изпи" наистина хидратира и изобщо не ми щипеше .Серумът много ми хареса ,веднага почуствах кожата си комфортно и подхранена,не съжалявам за кутията изобщо...

# 597
Аз имах мини на Sukin,не опъва кожата,поне моята не,аз ползвам продукти за комбинирана/мазна кожа

# 598
Момичета, къде може да се види съдържанието на предишните кутии на Марви? В сайта не го откривам🤔

# 599
Може да се види в тази и предишната тема около датата, на която са пускани кутиите.

Общи условия

Активация на акаунт