Абонаментни кутии в България - Тема 14

• 47 862
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Иначе се чудя дали да поръчам гуд бокс сега или да чакам да разкрият продукт,макар че пише че са ограничени бройки.Чудя се какво ли ще има,така са го написали ,че не само козметични продукти с кафе,а и нещо за пиене вероятно,а аз не пия кафе вече 3 месеца.....Подозренията ми са за боди лосиона с кафе ,който го имаше преди време и до там.....

Това за април кутуята ли ?

# 556

Направи си сам, МFB, на пръв поглед съм супер доволна. Simple Smile

# 557
Здравейте момичета! За пръв път се сблъсквам с бюти кутиите и на мига поисках да се сдобия с последната кутия на Кибрит. Споделих с приятелка и тя веднага започна да ме разубеждава, че тези продукти са не истински, и че няма как да им излезе сметката на хората да продават такива продукти на такива цени.... Вкара ми мухата на съмнението... Някой има ли впечатление, че продуктите които се предлагат са имитации...

# 558
Продуктите са истински...

# 559
  • Варна
Здравейте момичета! За пръв път се сблъсквам с бюти кутиите и на мига поисках да се сдобия с последната кутия на Кибрит. Споделих с приятелка и тя веднага започна да ме разубеждава, че тези продукти са не истински, и че няма как да им излезе сметката на хората да продават такива продукти на такива цени.... Вкара ми мухата на съмнението... Някой има ли впечатление, че продуктите които се предлагат са имитации...
3 от продуктите в кутията са български и можеш на момента да се убедиш, че са истински. Баркода към крема на Авант ще те заведе директно в офиц. сайт на марката и гарантирано е истински. Кибрит е кутия с ужасно добра репутация (може би най-добрата в България) и не биха си я разрушили с ментета, а погледни и анкетата най-горе. Не случайно са на първо място в препоръките. Няма да съжаляваш, ако си я купиш, но внимавай- бюти кутиите водят до пристрастяване! Laughing

# 560
Момичета, някой поръча ли си осмомартенската мистериозна кутия на Pick N Dazzle?

# 561
  • София
Дали са толкова добри продуктите на Doctors Formula? Въпросните изкушения имат много малко оставени коментари /и то все положителни с по 5 звездички/ - дневния крем 19 отзива, серума едва 4, маската с 2 гласа и ампулите САМО 1?!??? Защо нещо не ми вдъхват доверие, че ще се справят с това което обещават?
Това ме отказа да ги поръчам, но поръчах кутията на Saff.

И аз се бях засилила, но наистина странно защо няма повече мнения. Като цяло марката е известна, но пък доста скъпа.

# 562
Аз я награбих от лакомия 😆 ще се затрия с тези кутии,ще я пробвам ,имам остра нужда от хидратиращи продукти.

# 563
  • Пловдив
Аз я награбих от лакомия 😆 ще се затрия с тези кутии,ще я пробвам ,имам остра нужда от хидратиращи продукти.
И аз я поръчах 😂 Точно лакомия си е. Кутията на Белбокс не ми харесва отново. Ще се отпиша. Ако някой не е успял да си я вземе и я иска, да ми пише да му я препратя

# 564
  • Варна
Кутията на BelleBox е в пъти по-добра от мистериозната кутия на Pick N Dazzle! Даже се чудя дали да не я върна, когато пристигне. 5 продукта от 8 са ми непотребни или излишни

# 565
  • Варна

Иначе се чудя дали да поръчам гуд бокс сега или да чакам да разкрият продукт,макар че пише че са ограничени бройки.Чудя се какво ли ще има,така са го написали ,че не само козметични продукти с кафе,а и нещо за пиене вероятно,а аз не пия кафе вече 3 месеца.....Подозренията ми са за боди лосиона с кафе ,който го имаше преди време и до там.....

Това за април кутията ли ?
Не! За март е кутията.
☕️Кутията за МАРТ е тук и е вдъхновена изцяло от кафето! Представяте ли си колко по-обикновено би започвал денят без уханието на първата чаша димящо силно кафе?
🤎 #Кофеинът дава тласък на ежедневието и затова в кутията за #март сме събрали козметични продукти(и не само) с КАФЕ.
🤎Ползите за кожата са наистина много, а с какви продукти ще ви изненадаме ще разберете на 24.03, когато започват доставките. 🚲
📲Бройките са ограничени!
👉www.goodbox.bg

# 566
  • Стара Загора
На 4.03 ще поръчвате ли Марвитал?
Много ми се иска да я взема, но пък имам много козметика вече, а и не се знае какво ще има в нея Thinking

# 567
  • Варна
На 4.03 ще поръчвате ли Марвитал?
Много ми се иска да я взема, но пък имам много козметика вече, а и не се знае какво ще има в нея Thinking
Аз категорично няма да поръчвам.Много внимателно действам с кутиите по принцип.Не искам да се заривам с козметика само за спорта.

# 568
  • София
Хич не си падам по аромата на кафе. Предполагам, че ще има скраб за тяло с кафе.

# 569
  • София
Кутията на BelleBox е в пъти по-добра от мистериозната кутия на Pick N Dazzle! Даже се чудя дали да не я върна, когато пристигне. 5 продукта от 8 са ми непотребни или излишни

Къде видя продуктите?

Марвитал предния пътне ме впечатли. Да не говорим, че моето одеяло беше сиво, което хич не се връзваше с коледната тематика.

Общи условия

Активация на акаунт