Абонаментни кутии в България - Тема 14

• 47 852
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
В снимките и описанието. Металически сенки, червило в неизвестен цвят, парфюм от 10мл. двата крема на МЕРЗ в р-р от 15мл., нещото с червена панделка може да е само балсама с форма на френски макарон. Има и още два продукта, които виждам в история на поръчките си. Сега нищо в кутията не ми е мистериозно, кремчетата ми бяха интересни, но не съм сигурна, че си заслужава Simple Smile

# 571
Аз пък вече нямам търпение за Марвитал - живот и здраве в четвъртък ще поръчвам за мен и сестра ми. Тази кутия си ми остава любима. Успявам да се огранича само до нея и Кибрит, така че не се задръствам с ненужни продукти. Силно се надявам на продукти за коса, че вече ми свършват шампоана и маската.

# 572
И на мен ми трябва хидратация на кожата, но тази на Bellebox специалната нещо не ми вдъхва доверие. Гледам в сайта някакви скъпи продукти, пък ако са в пакет екстремни намаления има, но най-вече ми е че освен в сайта аз лично не намирам мнение за DoctorsFormula. На сайта им за мнение не се доверявам, няма луд да остави лошо ревю на сайта си. Grinning Май ще я пропусна и без това от предната с YouthLab още използвам продуктите и не съм впечатлена и от тях кой знае колко, освен от сухото олио- в него се влюбих. А месечната Bellebox ми харесва, ама това ярко червило на мен лично не ми стои добре, а от по предна течно беше и прекалено тъмно ми дойде. И двете ги подарих. Ще бъде много добре ако поне за някои продукти направят да си изберем предпочитан цвят, както например са PickNDazzle.

# 573
  • София
А някой поръча ли MFB? Гледам месечната кутия е изчерпана, а на стори разкриха продукта на Тоо Faced от специалната - 3 in 1 priming and setting spray.

# 574
И на мен ми трябва хидратация на кожата, но тази на Bellebox специалната нещо не ми вдъхва доверие. Гледам в сайта някакви скъпи продукти, пък ако са в пакет екстремни намаления има, но най-вече ми е че освен в сайта аз лично не намирам мнение за DoctorsFormula. На сайта им за мнение не се доверявам, няма луд да остави лошо ревю на сайта си. Grinning Май ще я пропусна и без това от предната с YouthLab още използвам продуктите и не съм впечатлена и от тях кой знае колко, освен от сухото олио- в него се влюбих. А месечната Bellebox ми харесва, ама това ярко червило на мен лично не ми стои добре, а от по предна течно беше и прекалено тъмно ми дойде. И двете ги подарих. Ще бъде много добре ако поне за някои продукти направят да си изберем предпочитан цвят, както например са PickNDazzle.
Да, на мен също ми изглежда много съмнително, че в сайта на марката (https://doctorsformula.co.uk/) има някакви абсурдни намаления.
И тези before/after снимки винаги са ми крещяли яко фейк.

# 575
  • София
Пристигна ми февруарската Good box. 😁

# 576
И на мен ,ще гепя серума и маската и другите неща ще ги оставя за подарък за 8 март на дъщеря ми ,е ще добавя още неща ,де.....

# 577
  • Варна
И на мен ,ще гепя серума и маската и другите неща ще ги оставя за подарък за 8 март на дъщеря ми ,е ще добавя още неща ,де.....
аз подарих розовата вода на приятелка, дезинфектанта е в колата, лакомствата заминаха още на 1 ден, маската ще си оставя и душ гела в сака за залата, серума може да го подаря, че имам няколко вече.

# 578

Направи си сам, МFB, на пръв поглед съм супер доволна. Simple Smile
Този почистващ крем-пяна sukin мирише много гадно на лекарства, но така добре чисти и матира 😱 уникален ефект. Ще прежяля миризмата Simple Smile

# 579
LaughingДа, факт! Имала съм шампоан и балсам на марката sukin, миришеха ужасно. Но имаха чудесен ефект! Flushed

# 580
Това се води натурална козметика,повечето миришат така,също и продуктите на balance me

# 581
  • София
Пробвах маската от Good box и имах сърбеж през цялото време. Друг с такава реакция? По принцип не съм с чувствителна кожа и се мацотя с различни маски , та това ме изненада.

# 582
Утре ще е  я пробвам,че вече намазах ретинола ,дано да не ми щипе ,че пак евтиното ще ми излезе скъпо...

# 583
  • София
Кой ретинол?

# 584
Е,моя си,не е от кутията😀 акнелиз0,1%

Общи условия

Активация на акаунт