Абонаментни кутии в България - Тема 14

• 47 820
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
И аз получих веднага мейл след направената поръчка на Марви. Но беше попаднал в рекламите, така че разгледайте си спама и другите папки. Поръчах я, но със смесени чувства. Ще ви имам предвид, ако реша, че не искам да я задържа.

# 616
  • София
Аз реших да не поръчвам Марви. Но да похваля душ гела от Good box с манго!🥰

# 617
Аз реших да не поръчвам Марви. Но да похваля душ гела от Good box с манго!🥰
И на мен много ми допада. И маската за лице също. Сякаш матира кожата.

# 618
Момичета пет кутии ли са пуснали само. Много тъпо да свършат за пет минути..... И аз исках, разочарована съм.

# 619
Мисля, че винаги са пускали много ограничени бройки

# 620
При условие, че има интерес не увеличават бройката им. Странно ми е на мен, но явно има причина. И аз успях да се наредя за нея, даже от Спиди ми писаха да я очаквам утре в офиса им.

# 621
Момичета,аз успях да поръчам две-едната е за приятелка,ако се откаже,ще пиша тук.На Притибокс бурканчето най в дясно какво е?

# 622
Зимната кутия беше налична поне 10:15/20 ...може би сега са предвидили по-малко количество. Ще очаквам снимки на първите получили Simple Smile и аз успях да поръчам.

# 623
  • София
Е, то надали само пишещите в темата сме си отбелязали датата. Но винаги е била голяма надпревара. Аз само една изпуснах и много ме беше яд, защото си беше супер оферта. Последните 2 не са толкова впечатляващи.

# 624
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
момичета, имам един въпрос Pretttybox същата кутия, която преди време прекрати дейност ли е? Аз преди имах абонамент за нея и като прекратиха ми върнаха парите за абонамента. Ако са те не знаех, че още съществуват.

# 625
Момичета, който иска кутия Марви може все още да я вземе. Пишете им в инстаграм, имат 3 дублирани поръчки. Simple Smile

# 626
И аз успях да взема Марвито, още в първата минута на продажбата. Имам потвърждение от тях за поръчката.

# 627
Ето още едно специално издание. Изгубих им броя вече. Някой има ли впечатления за марката?

Потопи се в магията на Изтока с продуктите на най-добрия азиатски бранд в света - SPA CEYLON. В тази лимитирана кутия ще откриеш:

1. Боди Лосион с Цейлонски Жасмин 300ml - натуралните съставки и чистите етерични масла в неговата формула ще осигурят на тялото ти копринена мекота

2. Боди бътър с Кралски Лотос и Шафран 100gr - подари на тялото си дълготрайна хидратация с единствения по рода си 100% натурален аюрведа боди бътър с Кралски Лотос и Шафран. Той ще даде надеждна и дълготрайна хидратация на тялото ти и ще защити кожата ти от влиянието на външната среда

3. Измиващ гел за ръце с Маргоса Лайм и Алое Вера 250ml - осигури съвършена защита за своите ръце, като едновременно с това им осигуриш нежна мекота и хидратация. В състава на измиващия гел има изключително богатите масла от Маргоса, както и екстракти от Алое Вера

4. Крем за ръце с Лавандула и Иланг 30gr - oбогатен с витамини от 100% натурален произход, кремът за ръце е ароматна комбинация от Сладък Бадем, Манго, Пачули и Нероли, която подсилва естествената защита на кожата, правейки ръцете меки и нежни. Леката му текстура и натуралните съставки се абсорбират от тялото изключително бързо. 

5. Твърд парфюм с Кралски Лотос 10gr - това ще се превърне в любимия ти аромат още с първото нанасяне! Сухият парфщм с Кралски Лотос е изключително удобен и компактен, има траен аромат, а красивата му опаковка ще те зарежда с приятни емоции и чиста енергия всеки път, когато го погледнеш. Потопи се в аромата му и позволи на съзнанието ти да се впусне в това ароматно аюрведа приключение

6. Маска за лице с Бяла Тубероза 20gr - зареди кожата на своето лице с мощната аюрведа маска с Бяла Тубероза. Формулата съдържа безценни минерали, които освежават кожата и я тонизират. Комбинацията от Арника, Оризови трици и Зелен чай омекотяват кожата, а Сладкият бадем и Маслината увеличават сияйността на лицето

# 628
Spa Ceylon е скъпа марка
Само дето не са ми нужни лосиони, иначе щях да си взема

# 629
На мен пък точно са ми нужни, но ми се стува много да дам 60лв с доставката за лосион, душ- гел, масло за тяло и още  2-3 дреболийки за пълнеж.🤔

Общи условия

Активация на акаунт