Желая една спокойна нощ на всички ви
Относно цикъла,аз кърмих само 20 дни и все още нямам цикъл
.,кога ли....?

Като начало съм взела сапунчето; пяната за вана, която ползвам и като шампоан; лосиона и олиото. Олиото е страхотно. Ники не търпи много топло и много често се зачервява и обрива, но благодарение на олиото всичко минава докато се усетим. Все още няма крусти, но по принцип в курса на училище Ма-ма ме учеха, че тези по скалпа се третират преди къпане с преварен зехтин, главичката се разресва с четка с естествен косъм и след това се пристъпва към къпане и миене на главата. Seba Med имат и намаслени кърпички със същото това олио, което аз много харесвам. Те са много удобни за достигане и намазване на сгъвките и също така нанасят обилно количество, а не като останалите - претендират че са с крем или олио, но нищо блажно
Много ми е приятно че излизаме с MamaMargo и от време на време с Aila и bubcheto15 и много се кефя, че вече трети ден си изкарваме циците в парка за да кърмим мъниците.
Дано скоро и другите квартални дружки се присъединят
Еличка днес обаче определено си беше кисела.Много нахитря душицата все на ръце иска.Опасявам се обаче че разходката и идва малко дълга, защото тя не спи добре навън,шумно и е,а днес и беше и топло нещо,ох не знам.Днес като цяло спа малко, а яде доста на често май днес е от онези криви дни.

.

,аз едвам успявам праха да обърша,иначе чистенето съм оставила за неделя,когато и татито е в къщи.
.

тогава ще трябва да ги запознаем 
по-късно ще пиша повече

Ние вече втора седмица се оправяме самички с Ния вкъщи (таткото започна работа
Няма как, още повече, че си имаме куче. Mama Igi, дано скоро всички тревоги покрай малкия Лъчко и големя Мишо да свършат
и да растат здрави и усмихнати

Kabiv и MamaMargo, браво на вас дори малко ви завиждам за голямата Младостка групичка от мами и бебчовци
Варненки, страхотни сте
Ralka Balka, нашето корито е анатомично и си има стойка. Слагаме го в банята, там ни е най-удобно. Обикновено аз държа главичката на бебка, зад вратлето, с едната ръка. С другата я обливам. А таткото с канче я облива, насапунисва и изплаква. Винаги къпем Ния заедно, говорим й, пеем.
На нея много й харесва къпането. 
Препоръчани теми