АВГУСТовските деца посрещат есента

• 19 544
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от нас! Ние тия дни все скиторим по улици,градинки и паркове- да се възползваме от последните хубави дни,4е от утре го дават дъжд SickВ4ера ходих и на контролен преглед в шейново.Видяхме се и с Теди79 Grinning,за което много се радвам.Доки каза 4е  вси4ко ми е ок,но ми забрани активно спортуване до 6-ия месец.бяхме с бебка и смаяхме вси4ки LaughingТя се държа  много добрте.дори раздаде няколко усмивки в  кабинета Wink
Днес отново след като станахме се запътихме към парка и бяхме там до към 14ч.(съжалявам 4е дидика не писа по-рано 4е и тя ще излиза.Можехме да се разберем нещо.но- нищо- следващия път).
А сега към голямата новина.От понеделник се връщам на работа.Свеки идва за първа пшомощ докато намеря детегледа4ка.А аз трескаво я издирвам Rolling Eyes Ходихме с Дария и до работа .Вси4ки много й се радваха.А на моето работно място се 4увстваше прекрасно и..заспа Laughing
Сега сме си вкъщи и си гукаме и играем.Денят беше дълъг.А има още от него.Хайде- 4ао за сега от нас! Hug

# 196
  • София
Здравейте от нас с Калоян. Покрай хубавото време ние почти не се задържаме вкъщи Grinning А и нашето тати най-накрая е отпуска и обикаляме градинките. Дано и утре е такова слънчево да съберем още малко лъчи. Не че няма да излизаме зимата, но ...
А иначе бебко много добре понесе ваксината - пу пу. Изобщо не вдигна температура и си спа спокойно. Мислим в понеделник да го водим на ортопед. Дадоха ни направление. Ще ходим в 25-та поликлиника в Младост 3. Там имало двама лекари и били добри специалисти. Така че след прегледа ще пиша. Междудругото има ли мами, които да са водили бебчовците там?
Ако има пишете. Хайде лека вечер от нас. Отиваме на гости при баба Joy

# 197
  • София
Минавам само за малко да се разпиша и да кажа,че Ина вече е по-спокойна и няма температура,изследванията са абсолютно наред Laughing
Мама Иги,аз съм онова малко загубено същество,дето не помни името на доктора Embarassed BlushНамира се в 17та поликлиника,което като е на було."Евлоги Георгиев",веднага след ъгъла му с бул."Мадрид",точно след театъра.Кабинета е на третия етаж,а доктора е на работа всеки ден от 9.30 до 17ч.На кабинета пише "ехограф".Дано си ме разбрала горе-долу Hug
Кабив и Айла,мерси за хубавата разходка Heart Eyes

# 198
Здравеите!Ние най после заспахме след 1-часово друсане ,но скоро трябва да се къпем така че нямам много време,да се похваля че вече гукаме по малко и се смее толкова сладко че се разтапям от кеф Heart Eyes Two Heartsдидка25 мерси за инфото,ние също се храним 10 и след това в 3, 3.30 и не мисля да го спирам че ние вода пък изобщо не пием и сме много лакоми ако се забавя с кърменето 10 мин дори такъв вой надава че едвам го успокоявам след това.Аз също ползвам себа мед и съм много доволна досега не е имал никакви обриви.val stef надявам се али да е добре вече ,ако измислите нещо за среща само кажи и съм там,а с muckata се засякохме съвсем малко понеже тя беше със секцио и когато я свалиха в стаята мен ме изписаха,надявам се нейната госпожица да е наддала вече и да е станала голяма.kabiv аз също мисля да не забелвам тук се консултирах с завеждащ урологино отделение и той ми каза по добре изобщо да не я пипам до 2 годинки тя сама се отлепяла.така че няма да го мъча мъничето.ок чао от мен и спокойна нощ да спинкате сладко smile3524

# 199
Vesika, Честит рожден ден! Желая ти цялото щастие на света Hug

Кабив и Айла,мерси за хубавата разходка Heart Eyes
И аз ви благодаря, момичета Heart Eyes

nana77, кои са тези ортопеди специалисти от 25-та поликлиника? Моля те, сподели как е минал прегледа Praynig

# 200
Здравейте и от мен!

На два пъти писах отговор тези дни и все ми се скапва връзката. #Cussing out А после изобщо не ми остава възможност да седна отново.
Тони предпочита да се гушкаме и се застоява съвсем малко буден в леглото, а и заспива за кратко и се стряска,събужда и айде пак мама да го гушка. На мен не ми пречи макар че после ще ми натежи. Но като го оставя другия месец  на бабите като почна очните сигурно ще има мрънкане.  Много обичам да е в мен и да се гледкаме, пея му и му говоря. Той вече почна да се ококорва и заглежда за по-дълго време. Тази седмица използвам времето активно и сме навън цял следобед. Почнахме физиотерапията и се надявам да има резултат накрая. Praynig   
Количката ми е тежичка и понеже нямаме асансьор не излизам сутрин,че ще ми дойде в повече да я свалям и качвам 2 пъти дневно.

Честито на всички които са имали поводи да празнуват тези дни! Да са живи и здрави и много щастливи! newsm51

Лека вечер и сладки сънища. Hug

# 201
Здравейте момичета,
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!! ВСИЧКО НАЙ- НАЙ НА РОЖДЕННИЦИТЕ И МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НА БЕБОЦИТЕ!!!
Еххх, какво хубави дни бяха тази седмица. Аз малко се позагубих от форума, но това беше, защото използвах всяка секунда да бъда с Дари на вън и тя да хваща последните слънчеви лъчи. Жалко , че от утре времето се разваля Sad
Днес се видях с navramova и малкия Камен, бяхме на разходка в парка "Заимов". Имате много поздрави от тях. Каменчо е станал половин мъж вече, но моята Дари е по- голяма от него (някой я бъркат с 3месечно бебе ?!?!?). Ми папка ми детенцето...през 3 часа по 120мл. Яшна си е, но не мога да я държа гладна, защото някой казват "много яде". Малко ми е притеснено, но тя има нужда явно и аз съм длъжна да й осигуря всичко от което има нужда.
За ваксините , аз твърдо реших да бъде Тетрата. Последната причина е, че в Англия са забранени Пентите.  Сега остава да дойде края на месеца и да ни боцнат.
Оставям ви за сега, че Дари иска внимание. Обещавам да прочета най- внимателно последните страници и да наваксам бързо изпуснатото.
Целувам ви, до скоро

# 202
Добър вече и от мен!
  Пиша набързо, защото ще лягам да спя, че много го обичам това уражнение.

Днес бяхме на консултация. Моят мъж е наддал 1 100 и е пораснал с 2 см.
Този път плака мнооооооого на ваксината, но за сметка на това няма странични реакции /е предварително му дадох Панадолче/ . Сложиха ни Тетракт Хиб. Оказа се, че педито е слага за първи път и за това се обърна за съвет към колеги.
  Каза ми, че тази ваксина не е за менингит, а аз незнам защо съм останала с обратното впечатление.
  Всъщност тази ваксина за какво е, защото освен нея ни сложиха и двете капчици за полиомиелит???? newsm78 newsm78 newsm78
  Лека вечер на всички и честит празник на празнуващите!!!

# 203
  • София
Мерси много бубче! Забравана съм аз и то голяма, искам да легна и да спя с днииииииииииииииииии!

# 204
  • София
nana77, кои са тези ортопеди специалисти от 25-та поликлиника? Моля те, сподели как е минал прегледа Praynig

За тях ми каза нашето педи като ни написа направлението. Каза, че можем да го заведем или в 25-та поликлиника, или в Горна баня и ВМА. Като попитах за поликлиниката, защото тя ми е най-близо педито каза, че ортопедите са добри да не се притеснявам. После се оказа, че и майка ми преди година е ходила при единия от тях и е доволна. Така че ще отидем там. Не виждам смисъл да ходя в Горна баня или да чакам 1 месец час при доктора във ВМА. Ще пиша непременно като минем прегледа. С татито мислим да отидем в понеделник. Това е от нас. Лека нощ на всички бебоци и най-вече на мамите повечко сън. Ние се нахранихме и май е вече време и мама да полегне. Hug

# 205
  • София
    Включвам се набързо за да ви почерпя виртуално с две тортички   newsm38 newsm38
    Днес Ваня и Николета стават на цели два месеца. Много съм радостна че мъниците растат и почват да забелязват околния свят. Имат си една малко недаспала майка защото по случай празника цяла нощ се будеха през един час разминавайки се и двете и не искаха нито да ядат, нито да спят. Мисля си че вчера с тези хубави разходки поспаха малко в повече и затова през ноща им се играеше Grinning Сега заспаха и ако довечера отново е по същия начин се замислям дали дори да не ги събудя  и да ги държа будни през деня. Няма да го направя, но втора такава нощ и няма да мога да си спомня името  Grinning

# 206
  • Sofia
Да се включа и аз малко.
Вчера бяхме на разходка с Токи и emelle, разбира се Laughing Laughing То по-скоро си седяхме в едно кафе, пиехме сокчета и лафехме. Токи е голям мъж, а каква  страхотна коса има. Много е сладък пу-пу! . Жалко, че Димана проспа срещата и не можа да види Токи, но другият път ще навакса.  Wink
В понеделник ще ходя да си взема болничния и ще питам педито за тези ваксини. Колкото повече чета, толкова повече се обърквам и май ще се оставя на избора на доки. newsm78
От вчера ни слагат външна изолация и сега чакам майсторите да почват. Лошото е, че времето се скапа и няма да може да излезнем навън и ще трябва да слушаме гадните им машини, но ще се местим по стаите. Току що си спуснаха въжетата и очаквам всеки момент да ми "цъфнат" на прозореца. Mr. Green

# 207
  • София
Влизам само, за да уточня за мамите, които ще проявят интерес и най-вече Кабив - току що звънях в 25-та поликлиника и следобяд ще ходим на преглед при ортопеда. Двама са - д-р Пиперов и д-р Хайвазов Joy Именно вторият има специалност УЗД /ултразвукова диагностика/ на детска тазобедрена става. От информацията ми казаха, че не се записват часове предварително - кой когато отиде. С оглед на всичко това с татито решихме да отиваме. После ще пиша как е минало.  bouquet

# 208
Здравейте!Ние преди малко се върнахме от преглед при Драганов.Мадамата е супер и с тези срави ще изкара поне до пенсия JoyМного е внимателен и съм доволна.Сега Дария ми виси на еднат ръка и не ще да спи TiredМай свикна по това време да е навън и там да спинка на въздух,но....няма да я изкарвам сега.Може би по-късно...
Моми4ета,да ви питам- от снощи нещо съм се разсмър4ала и май се разболявам SickКажете какво мога да пия за да стопирам настинката newsm78

# 209
  • София
ЧЕСТИТА ВТОРА МЕСЕЧИНКА НА ВАНЯ И НИКИ,ДА СА ВСЕ ТАКА СЛАДКИ,МНОГО ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ!!!
За мамите,които са се спрели на Пентаксим,пуснаха новата партида и вече го има по аптеките,което значи че нас в понеделник ще ни боцнат Crazy
Велмар,купи си Парагрип и смучи по 2 таблетки на всеки час,хомеопатично е и с това оправихме нашия тати,че и той се беше поразболял.
Пожелаваме ви лек ден и дано бебенцата са послушни,че  това време не можем и да ги изведем Sad

Общи условия

Активация на акаунт