Тони е доста кисел днес и почти не спря да мрънка целия ден. Нищо не го успокоява-дърпа се от гърдата ми, не иска бибата,направо се видях в чудо. Добре че и баща му е в къщи,че щях да полудея сама.
Днес бяхме на първата си консултация - за 27 дена сме параснали доста и вече сме 4600 и 54 см. Тони си изпива 100 мл. АМ и отделно дето суче от гърдата. Незнам какво ще правим по нататък защото той се научи да заспива само на гърдите ми и като се наложи да го оставям на някой когато съм на лекции ще има да реве. Дано да свикне да заспива сам,че който остава с него ще бъде така
Не се забеляза в родилния дом , а едва 2-3 седмици по-късно. Добре че го забелязах и обърнах внимание на докторката,защото сега може да оправи с физиотерапия, а като порасне се налага операция.Сега ви оставям и ще гледам да полегна и аз докато Тони спи.
Честито на всички които са празнували тези дни!

Аз нещо от снощи не мога да вляза в форума и днес едва ви изчетох.Вие сте дописали едната темичка и сте започнали следващата.

Лека и спокойна нощ на всички бебчовци,за да са спокойни и мамите!
Моето съкровище се казва Марио и се роди на 21август 3,850кг и 53см ако някой ми каже как мога да прикача снимка ще съм му много благодарна
Ако имаш въпроси- насреща съм

.Обарквация темата е оформена страхотно браво мила
пперфектна си,Моят мал4о не6то ми дига температура незнам от колики ли е
,в4ера го ма4еха много.Коя е нормалната температура за бебета моми4ета?Мерих я преди малко бе6е 38 толкова се притеснявам,а днеска сме на имунизация маи 6те я отложим,каквото каже докторката.Моят бебо по4на да се лигави,понякога на усни4ките у стоят балон4ета от лиги.При вас така ли е?Ами това е от нас целувки на сладките бебоци 
.Не плачеше ,но и не заспиваше.Е след тази вечер реших ,че няма да го мъча детето.Ще чакам по естествен начин сам да си го премахне,а и си мисля че са малки още за такъв режим.Поне да станат на 4 месеца.Иначе като го нахраня в 12 вечерта и се събужда към 6 часа.
Не ни биха днес ваксина,защото още не са пуснали новата партида по аптеките и ще ни боцкат следващата седмица.
Но е на работа всеки ден,така че няма как да сбъркаш кой е.
.