АВГУСТовските деца посрещат есента

• 19 563
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Здравеите мами!4ЕСТИТО НА СЛАДКИТЕ БЕБ$ЕТА КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС newsm51.Ние сме долу горе добре,в4ера бяьме на консултация ,и се ядосах много с моята тапата педиатарка #2gunfire,мисли ме за някоя тапа руманка (ТУК ИМА МНОГО)която идва от селата.Пита ме какво го храня викма и една марка мляко и тя Shocked,,ОТ КУТЯ ПРЯСНО МЛЯКО,, ваоб6те си няа напредстава 4е има такава хумана #Cussing out,има о6те но не искам да се се6там.Накрая ми предписа капки за коликите страхотни са с дах н аягода,и деистват веднага.Днеска моето ангеле ме опла6и като поварна на два пати като фонтан Sad,сега е добре и спинка слако.^тях да попитам за келята на главата(ЗА луспи4ките ),,КАК ГИ МАХАТЕ?'Маика  миказа сас затоплено олио и сас гребен леки4ко. newsm78.Ами това е благодаря за пожеланията  Hug

# 76
Честито на всички бебчета празнуващи днес! Да са живи и здрави,да слушкат и папкат и растат спокойни и щастливи! newsm51

Ние тези дни нещо сме неспокойни през деня. Плаче почти постоянно. Като му дам да суче известно време е спокоен, а след това започва рязко да се дърпа и да реве, а в същото време пак търси гърдата. newsm78 На някой случвало ли му се е такова нещо. Мисля че няма афти, но все пак го намазах със сода и мед / както ме посъветва майка ми /. Сега пак започна да плаче и таткото не може да го успокои. Отивам да помагам. Добре че поне вечер ми спи иначе ще почна да гледам така  Rolling Eyes

Лека вечер на всички! Hug

# 77
  • Sofia, Bulgaria
gabi32 мойем да се съобразим с вашия режим няма проблеми, само да имаш желание за среща Grinning
Ураааа ставаме все поече newsm44
Някой друг за  1stroller???

# 78
Привет и от нас!
Честито на всички бебчета празнуващи днес! Да са живи и здрави,да растат спокойни и щастливи за радост на мама и тати!     bouquet  bouquet  bouquet

Нещо тези дни не ми остава грам време да се разпиша в любимия форум.
Като ви чета ,оставам с впечатлението,че повечето ще се върнете скоро на работа.Аз съм все в колебание как да постъпя newsm78
Velmar офертата определено е примамлива,аз бих се изкушила,за няколко часа си струва.Виж във под форумите имаше тема за гледането на деца,там има доста инфо по въпроса  Hug
Аз за жалост нямам подобни предложения,а и работата ми не е много приятна Sad Ще видим как ще стане newsm78

Ние сме спокойни ,но за жалост спи много леко и е трудно да и осигурим тишината от която се нуждае Rolling EyesИначе детето си хапва хубаво и се усмихва сладко с една широка усмивка,а звуците които издава ,мога да ги слушам цял ден!
Мама Иги дано консултацията със специалист да помогне и нещата да се оправят! Hug
blueeye благодаря за отговора,страшна си успяваш на всички да отговориш! Каква марка е въртележката?
Kaili,може да е криза на растежа, ние скоро бяхме така но премина,просто храниш на поискване,а като се раздърпа го оставяш малко да се успокои.Ели прави така понякога като и се ака,може да запича нещо newsm78
AndyBзавиждам ви за разходките,ние все не можем да се организираме,от 3дни не сме излизали  Sad
gecumka съжалявам за инцидента с майка ти,дано ги пипнат гадовете #2gunfire
Lorexa, дано каката се оправи и не се стигне до астма.  Hug
Totally, стягай татито,да не си прави оглушки ,нашия в началото  се ослушваше ама сега се стегна!
Ами това е от нас,татито замина за СТ ще се върне чак в понеделник!Ние сега два дни ще сме сами ,т.е. аз с двете деца,за пръв път ми е дано баткото да слуша че не знам как ще се разделя на две! #Crazy
Лека вечер на всички!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 19:49 от MamaMargo

# 79
  • у дома
blueeye благодаря за отговора,страшна си успяваш на всички да отговориш! Каква марка е въртележката?

изхвърлила съм кутията, но мисля че беше китайска. в самия магазин имаше само два вида по-евтини - освен нашата още една, която струваше 18лв. единствената разлика е във вида на играчките и при едната стойката е като жирафче. имаше и някакви други, но скъпи. но тях хич не ги и загледах.
  Hug

# 80
  • София
Честито на всички бебчета празнуващи днес! Да са живи и здрави,да слушкат и папкат и растат спокойни и щастливи! newsm51

Ние тези дни нещо сме неспокойни през деня. Плаче почти постоянно. Като му дам да суче известно време е спокоен, а след това започва рязко да се дърпа и да реве, а в същото време пак търси гърдата. newsm78 На някой случвало ли му се е такова нещо. Мисля че няма афти, но все пак го намазах със сода и мед / както ме посъветва майка ми /. Сега пак започна да плаче и таткото не може да го успокои. Отивам да помагам. Добре че поне вечер ми спи иначе ще почна да гледам така  Rolling Eyes

Лека вечер на всички! Hug

Каили,
според проф. д-р Трифонова, освен, че е алергизиращ, може да съдържа и спори  на ботулинови бактерии, отделящи токсини и предизвикващи увреждания на нервната система. Тези спори не се развиват пр по-големи деца и възрастни. Аз поради това отказах да давам биберон, натопен в мед за да реве детето при колики. Това беше блестяща идея на свекърва ми.

# 81
  • София
gabi32 мойем да се съобразим с вашия режим няма проблеми, само да имаш желание за среща Grinning
Ураааа ставаме все поече newsm44
Някой друг за  1stroller???

Деситка, ние ядем обикновено в 6, 10, 13, 16, 19 и 22 ч. Ама след това ако съм сама трябва да я приспя или да намеря друг начин да се изцедя, че ние ядем кърмата с биберон.
Исках да ти пратя телефон на лични, ама кутията ти е препълнена.

# 82
  • София
    Kaili и аз имах точно същия проблем с едната мадама. Дори пуснах тема в кърмаческия форум. В крайна сметка просто трябва да изчакаш, може да е от множество причини. А това за меда определено се препоръчва да се дава чак след годинка, защото е силно алергизиращ.
    Ето моята тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=129146.0
имало е и стара такава http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=126264.0
а и тема подобна в Библиотеката на кърмаческия http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=50119.0

# 83
Здравейте милички, как сте? Моята Кая спинка от 10ч, а аз седя и се ровя из нета, вече много ми се спи, ама тя днес е яла само три пъти и си мисля да я събудя да хапне пак, че срамота... а като си представя, че може да се е наспала и да не иска да заспи пак още сто часа, лошо ми става!

Искам нещо да ви питам, малко ми е неудобно, може и да сте коментирали този въпрос, аз не съм чела предната тема, нямах време, но все пак, ства дума за секса. Аз доста съм разочарована. По време на бременността, и сега, след раждането хич не вървят нещата при нас. Беба, че плаче плаче, ама и да спи, ние също си лягаме като братче и сестриче. Почна да ми писва вече, няколко пъти повдигам темата, а мъжлето ми все се измъква, мънка нещо и нищо накрая. Надявах се, че като родя ще си възвърнем предишния живот в това отношение, но засега хич не е така. Аз нямах никакви шевове и други усложнения. Притеснявам се дали не е от факта, че той присъства на раждането, нещо да му е гадно сега. Но защо не ми каже поне, какви ли не неща ми се въртят вече в главата, направо изперквам. И ме е страх, имам чувството, че така ще е завинаги, все едно няма вече нищо между нас, никаква страст, нежност, нищо. Незнам, не ми се струва да е нормално това. А не ми е давал поводи до си мисля, че ми изневерява, то никога не се знае де, но всичко друго си ни съвсем наред в отношенията, пребира се винаги веднага след работа, няма търпение даже да си дойде да види детето, не ходи никъде вечер. Разбирам, чувала съм, че по-скоро жените нямат желание след раждане, ама на мъж да не му се прави секс, някакси не ми се връзва. И ми намирисва на проблем, не знам какво да правя?!? Някой нещо има ли да сподели по въпроса... Мнение, съвет?

# 84
totelly, мила не се притеснявай, той може би си мисли че на теб би ти било неприятно, с оглед на това че все пак си раждала и чисто физически може да не си готова. А и след като е присъствал на раждането, явно човека не иска да ти причинява неудобство. При нас нещата са същите - лягаме си като брат и сестра, но в нашия случай аз съм тази която се дърпа. Все още имам някакви лохии /не изчезнаха тези гадорийки/ и някак не ми е приятно. Не че не мисля за секс, напротив. Дори си мислех да взема няколко презерватива и да го изненадам приятно, но...... още не съм се пресрамила. Абе, ще му дойде времето. Надявам се. А и трябва да се радваш, че е толкова тактичен и не те притеснява. Спокойно, всичко ще си дойде по местата.
Аз още си вися в нета, а кой ще спи вместо мен , не знам. Малката отдавна заспа с татко си, а аз като кукувица седя на компютъра. Тази сутрин Маги се събуди в 8:20, дано и тази нощ си спинка така. Мисля,че вече го изградихме този режим, ама знае ли човек.
Искам да ви попитам - вие затопляте ли стаята в която спинка бебчо? Аз пускам една духалка преди да я изкъпем и след като я облека я спирам. През деня също не включвам нищо. И не съм я облякла кой знае колко, едно боди и отгоре с ританки и блузка. Преди време я бях прегряла и се беше появил един обрив и аз вече не я обличам толкова. От малка ще я калявам. Майка ми ми каза, че аз като съм била бебе съм прекарала дните през зимата на терасата в количката, а съм родена юли месец и съм си била мъничка още.
Хайде да спирам, че се отнесох с писането. Намерила съм един сайт с многооооо обувки / нали са ми голяма страст/ и сега зяпам с отворена уста.
Лека нощ на всички и сладки и спокойни сънища. И спокойни бебчета също!!!

# 85
  • Велико Търново
Честит Рожден Ден на Vessi78!Весенце,пожелавам ти много здраве,щастие,любов и всичко,за което помечтаеш да става реалност
//извинете,че се намесих в темичката ви Embarassed/

# 86
 newsm59 на Vessi78! Много здраве,любов и сбъднати мечти! newsm51

Aila благодаря за отговора и линковете които си ми дала.Прочетох всичко и сега ще наблюдавам как се държи. Ние сме на смесено хранене, защото нямах достатъчно кърма. На всяко кърмене давам и двете гърди с надеждата да стимулира производството на повече кърма,като се кърмим по 15-20 мин. от всяка гърда.И въпреки това си изпива и по 100 АМ след това. Иначе ми стои нон-стоп на гърдите и не мога да разгранича едно хранене от друго- те просто са се слели.
Ще взема под внимание и съвета ви за меда! Благодаря.

totelly освен да поговорите незнам какво да те посъветвам. Ако има на кой да оставиш Кая за няколко часа може да му спретнеш някоя изненада. Може да се притеснява че детето е в стаята при вас.

И аз да попитам  newsm78 Кога открихте секс сезона  Laughing. Аз все още имам жълтеникави лохии и се чудя дали трябва да изчакам прегледа след раждането или мога да действам по въпроса. Embarassed

Лек ден на всички ! Времето ще бъде приятно за разходки.  Hug

# 87
  • София

Това е от нас с Ина по случай втората ни месечинка  love001 newsm03

Веси,а на теб ти пожелавам всичкото щастие на света и много здраве!!! txtloves bdbaloni

Последна редакция: сб, 30 сеп 2006, 11:27 от bubcheto15

# 88
4естит рожден денна ВЕСИ78  bigdance2 newsm59.4естита втора месе4инка на Ина на мама bubheto15 newsm38 newsm38.Тотели и ние сас секса сме са6тата работа Weary,като брат4е и сестри4е даже спи вав другата стая ве4е ние с бебо сме сами.Аз ве4е се и4истих,но ми се струва 4е го изстрах заради операцията.А сега покари фирмата има много работа и се вра6та касно.И на мен ве4е ми липсва старото време  luvbed,дано вси4ко пак си доиде на мястото.Ние излизаме на разходка времето тук е 4удесно,то си е лято о6те Sunglasses

# 89
Здравейте!
Честит рожден ден Vessi78!Пожелавам ти да не се оттървеш от щастие и късмет!  bouquetИ още много luvbed и  Two Hearts
 newsm59
ЧЕСТИТА ВТОРА МЕСЕЧИНКА НА BUBCHETO 15!
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! С тези тортички кога ще отслабавам не знам Mr. Green
totelly аз бих искала да ти споделя нещо,но ще ти пиша на лични. Иначе сериозния откровен разговор е единственото решение.След това всичко ще е като преди! Hug

Ние днес си направихме първата разходка с кенгуруто. Супер беше!Много ми беше лесно и удобно така,а тя спа през цялото време!
 Момичета напоследък Ели ми прави вечер следния номер,яде,унася се,а след това се събужда и повръща като фонтан!Тази вечер го направи 2 пъти #Crazy Sick.Така е от известно време Confused Имате ли идея на какво може да се дължи newsm78
А да се похваля от днес издавамного сладки звуци,едни такива нежни и плахи,ох разтапям се като я  слушам.Сега обаче заплака затова ви оставям!

Общи условия

Активация на акаунт