АВГУСТовските деца посрещат есента

• 19 543
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Честит Рожден Ден на gecumka!
Да си най-щастливата и обичана жена и мама на света
  bouquet

Благодарим за почерпката. Цокнах малко Абсолют и веднага се омотах, колко ми трябва   Crazy

Lorexa, радвам се че сте добре  Hug И егати разходките дето си ги правиш, ама то за теб не е проблем миличка, ти бременна не се спираше пък камо ли сега  Mr. Green

ellenka, ами нали се храниме на 3 часа и примерно към 15 мин. по-ранко забърквам млякото и започвам да охлаждам. А ако нямам време в едно шише винаги имам преварена студена вода и както тя яде 90 мл. наливам в неиното шишенце 60-70 мл студена и доливам още 20-30 мл. дирекно от каната в тоя случай не охлаждам, а давам директно. Но наистина твоя вариант е много по-бърз от моите Peace
Иначе Фризовома е много гъст и мазен, трябва да ползваш биба с по-голяма дупка (следваш размер), тогава няма да се запушва.

# 241
  • гр.Добрич
Здравейте мамчета и от мен.
 Първо да честитя празниците на всички малки бебоци. Много да слушкат и да пораснат големи.
Сега честит рожден ден и на Gecumka - много радост, щастие и любов.

Моят бебчо и той е нещо кисел, сигурно заради времето. Свикна да спи навън и вкъщи не мога да го приспя. Едва преди малко успя и то защото го гушнах. Клепачите му червени, спи му се, но не заспива.
Каили - успех и дано по-бързо да се оправи този проблем и да няма последствия.
Мама Иги - аз няма да бързам със захранването и тия кисели сокове. Има време пък и все още тия коремчета не са в час. Laughing Важното е детето да е спокойно и да си хапва, може по малко, но редовно, така че браво на малки Лъчко.
Велмар - явно си попаднала а шефове мечта. Дано и занапред да нямаш проблеми.
Нана77 - не вярвам да е зъби, много е рано. Потърси компетентно мнение. Ивчо също си лапа юмручетата, но когато наближи момента за хранене и е гладен.
Еленка хубаво е че си намерила кой да го погледа за малко, но много не се вманиячвай в домакинска работа, ами си обърни внимание на себе си.  И аз днес имах оферта да ходя до Варна, но майка ми е заета, а свекърва ми има още работа на село и ме кара да го занеса там. Обаче като знам какъв студ е в нея къща и нямат печка нито на ток, нито на дърва реших, че ще си го гледкам вкъщи, а татито сам отиде.
За млякото наистина е трудничко, защото аз съм на Аптамил и ми трябва много гореща вода. И наистина става бавно, докато я стопля в МВ, после да го разбия и охладя и то станало сто часа. Понякога Ивчо така писва, че докато истине той заспива. Но през деня го правя малко по-рано и така си спестявам олеличта. През нощта е по-трудно, но само като се размърда и аз отивам да го правя, пък той когато се събуди си го хапва. Направо сме на автопилот, ама няма как. Ти защо даваш Фризовом, заради повръщане ли ? По-добре да купиш по-големи биби вместо да сменяш млякото. Някой комбинират Фризолак с Фризовом, за да стане по-течно. Ти си прецени. Може да почетеш във форума.
Лорекса браво на теб, но ти си майка със стаж, така че смело напред.
Мама Марго бебчо явно добре се справя и кърмата ти е хранителна.
За секса какво да ви кажа. При нас той в последно време беше начин да увеличим семейството. Така че много не го мисля, не ми е важен. По-скоро ме вълнува кога ще свършат тия гадост дето текат вече 2 месеца.
Ами мамчета дългичко стана, но ..
Лек ден на всички.

# 242
Здравейте,
пиша много на бързо, че още не съм изчела всичко от вчера:)
Само за ваксинатра: забранена е в Англия, защото се е получило взаимоизклщчване на два елемента. Поне това ми обясни моята приятелка. Не че схванах добре, но запомних нбай важното: че е забранена. Като прочета всичко ще пиша пак, целувам ви

# 243
Честит рожден ден gecumka , весел празник ! newsm51 nbirthday MamaMargo споделям радостта ти много е хубава появата на нов човек на бял свят, да и е живо и здраво бебчето! Ние също сме на кърма и много се радвам като наддават, защото общо взето все се тревожа за количеството кърма. При нас денят за сега е обичаен , запълвам си времето , като уча за шести клас със синът ми, не много приятно занимание!

# 244
  • София
Еленка откъде се познаваме? Я напомни, че явно мозъкът ми още е на фаза бременност и гледам, гледам снимката ти, ама нещо не ми става ясно  bouquet Иначе съм добър физиономист, но в случая направо зациклих? Sick

# 245
  • у дома
мами, набързо влизам без да чета нищо, но открих листовката на Пентаксим на български език (френска е и в опаковките нямало листовка на бг). мисля, че ще е от полза на тези, които сте се спряли на нея. Hug pentaxim-bg
ние твърдо решихме този избор, защото имаме доверие на нашия педиатър (извинете, че непрекъснато повтарям това Blush) но знам, че той си разбира от работата Peace
лек ден и целувки от нас с Ния  Heart Eyes

# 246
Блу,благодаря ти за листовката PeaceАз съм се спряла категори4но на тази ваксина.Сега ме тревожи  въпросът с нали4ностите ThinkingНе мога да купя и 3-те ваксини,тъй като се притеснявам за съхранението им( хладилника ми не е от най-надеждните).Ще взема първата( може би още днес) и в понеделник ще ния поставят,но..ако  я няма по апте4ната мрежа за следващите приеми... SickЕЙ- тази мисъл ме побърква... #Crazy
ИНа4е- аз съм на работа в момента.Таткото си дойде по-рано за да поема щафета за за 2-3 часа,и аз да си свърша малко зада4ки.Навън вали ужасно и не знам дали въобще има изгледи времето да се пооправи близките дни.ПОне да не вали Praynig,4е ве4е издивяхме вкъщи.То - не 4е сме се спряли,но....излизаме с колата по разни ангажименти.Дария и в4ера и днес не иска да спи Crazy и аз ве4е полудявам.Мрънка,хлен4и.....абе- м ай свикна детенцето  в хубавите дни да е навън с 4асове и сега й е терсене.Зимата какво ще правим- идея нямам ooooh!
ЛОрекса,радвам се 4е вси4ко при вас е наред.Хайде каката да свиква по-бързо с новата обстановка ,4е да си дойдат нещата по местата.

# 247
Само за ваксинатра: забранена е в Англия, защото се е получило взаимоизклщчване на два елемента. Поне това ми обясни моята приятелка. Не че схванах добре, но запомних нбай важното: че е забранена. Като прочета всичко ще пиша пак, целувам ви
За коя ваксина става въпрос?

# 248
пак съм аз!!! Laughing Laughing Laughing
                         Честит рожден ден,gecumka!!![/size]
Lorexa, а така отслабва ли се??? newsm78 Това са задълженията на една майка и съм сигурна, че ако се наложи никой мъж не би си се правил!
MamaMargo, мога да ти услужа с моята баба  Laughing много е надеждна в пазенето, но малко разваля дисциплината!
nana77, май не сме се срещали. под колежки имам предвид, че работим сходни неща. до колкото разбрах ти работиш в медия.
Относно АМ-а проблемите ми са през нощта. Не мога да ставам предварително да го приготвям, още повече че незнам бебчо кога ще се събуди. ние рядко се храним през 3 часа. И  биби с две капки пак се запушват от Фризовома. на дъното на шишето винаги ми остава неразтворено мляко и за това го смених. давах го не заради повръщането, а заради запекът. Нитрулонът също го дават за запек и дано да действа! Иначе първият месец правех млякото с вода на стайна температура. Тогава бях на НАН, който се разтваряше добре. Заради жегите не можех да давам  още нещо горещо на бебчо.
Някой знае ли кога ще спре поне дъждът??? newsm78

# 249
  • у нас
Spinki,с опит или не,който и да е няма да издържи на това темпо дълго време:naughty:Нали се сещате,че бебата по закона на Мърфи,започва да плаче точно когато аз най-много бързам ooooh!,тогава вече мога да откача тотално Sick
Ellenka,нямам време и на кантара да се кача,но по дрехите усещам,че има промяна.Ще се претегля на гладно и ще докладвам.
Нека ме извинят всички,на които не съм честитила поводите за празнуване.
Бъдете всички живи и здрави и много щастливи със семействата си  bouquet

# 250
Здравейте от нас с Ники днес!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на gecumka!!!! Бъди жива и здрава и много щастлива!!!   bouquet
ЧЕСТИТО и на всички, който празнуват днес с малките си слънчица!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Времето е много подтискащо и не сме излизали цял ден Sad Ники е малко кисел днес, дано утре да може да излезем поне за малко.
Иначе сме добре, още една седмица ще сме на гости при майка ми и после пак ще сме в София при татито Grinning
Lorexa ти ще справиш, каката ще свикне в детската градина и ще ти е по-лесно Hug

Лека вечер на всички и до скоро!

# 251
За коя ваксина става въпрос?
За петвалентните.

# 252
Здравейте  Hug,

Аз се регистрирах отново, иначе се подвизавах като mmar. Написах дипломната, остава само защитата и много се радвам, че пак мога да пописвам тук! newsm44

Честит рожден на gecumca!  newsm59

Честито и на всички бебчета и майчета, които имат повод да празнуват!
Да ви почерпя виртуално и аз, че вчера и аз бях рожденничка!  party023

Мисля тези дни да си дам почивка и да се занимавам само с Ирма, че голям зор с това дипломиране  Crazy
Иначе ние сложихме Имовакс и Инфанрикс мисля ,че се казваше - двете струват малко под 50 лв. А тази срещу менингита, лекарката каза, че се слагала на годинка.

Гинеколожката ми каза скоро да не чакам цикъл, чак като разредя кърменията, но да сме правели секс с презерватив  newsm78 Не че я слушам де - и ние сме на "Вардаааа"  Joy Пък и така или иначе нямам възможност да се бавя много с второто дете заради здравословни проблеми... Абе, божа работа....

Майчета, дето още сте само на кърма - по колко пъти  храните бебоците? Знам, че при всеки е индивидуално, но при нас тричасовия режим така и не се получи и ядем по 6-7 пъти...

Поздрави от нас и лека вечер

# 253
Ммария26 браво за дипломната и успех с дипломирането!!!
И честит рожден ден на патерици!!! Жива и здрава и много щастлива!!!

Ние също сме само на кърма и ние 3-часов режим не можахме да постигнем. Храним се на 2-2,5 часа и яде по 7-8 пъти, а понякога и повече, когато се буди по-често нощем. Това не ме притеснява, установихме с татито, че яде по по-малко, но по-начесто. Явно се засища от по-малко и аз свикнах така да го храня. Като ходим на консултацията ще видим колко е качил, но определено ми се вижда, че добре расте Grinning
Целувки и лека вечер!!!

# 254
  • София
Минавам на бързо,за да кажа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА ДЕСИ,ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЦЯЛОТО ЩТАСТИЕ И КЪСМЕТ НА ЗЕМЯТА И МНОГО ЗДРАВО И ПОСЛУШНО СИНЧЕ(И МЪЖ) Grinning Grinning Grinning
ЧЕСТИТА ВТОРА МЕСЕЧИНКА НА ЕЛИЧКА ДА РАСТЕ ГОЛЯМА КЪСМЕТЛИЙКА И ДА РАДВА МНОГО МАМА,ТАТИ И БАТКО   bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ БЕБЧЕТА Hug

Общи условия

Активация на акаунт