Да си най-щастливата и обичана жена и мама на света
Благодарим за почерпката. Цокнах малко Абсолют и веднага се омотах, колко ми трябва

Lorexa, радвам се че сте добре
И егати разходките дето си ги правиш, ама то за теб не е проблем миличка, ти бременна не се спираше пък камо ли сега ellenka, ами нали се храниме на 3 часа и примерно към 15 мин. по-ранко забърквам млякото и започвам да охлаждам. А ако нямам време в едно шише винаги имам преварена студена вода и както тя яде 90 мл. наливам в неиното шишенце 60-70 мл студена и доливам още 20-30 мл. дирекно от каната в тоя случай не охлаждам, а давам директно. Но наистина твоя вариант е много по-бърз от моите

Иначе Фризовома е много гъст и мазен, трябва да ползваш биба с по-голяма дупка (следваш размер), тогава няма да се запушва.

) но знам, че той си разбира от работата 
Не мога да купя и 3-те ваксини,тъй като се притеснявам за съхранението им( хладилника ми не е от най-надеждните).Ще взема първата( може би още днес) и в понеделник ще ния поставят,но..ако я няма по апте4ната мрежа за следващите приеми... 
,4е ве4е издивяхме вкъщи.То - не 4е сме се спряли,но....излизаме с колата по разни ангажименти.Дария и в4ера и днес не иска да спи 
Това са задълженията на една майка и съм сигурна, че ако се наложи никой мъж не би си се правил!
Ники е малко кисел днес, дано утре да може да излезем поне за малко.

Пък и така или иначе нямам възможност да се бавя много с второто дете заради здравословни проблеми... Абе, божа работа....