🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 125
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 395
Някой от вас знае ли песен на Рут Колева, така... да я затананика? Сега като се замисля, аз не знам нито една... (без да проверявам в интернет, разбира се). А на Прея мога да запея поне 2-3 песни
надали някой знае..

Да, аз. Доста харесвам албумът й от 2018 и ми е в плей лист в спотифай. Новите й парчета също.

Обичам азиатска храна и направо ми се прияде докато гледах Grinning С лютото може би прекали малко, защото който не обича, ще му е предизвикателство.

# 1 396
  • София
И на мен почти всичко ми е по вкуса. 😀

# 1 397
Не ми хареса домакинята,мяташе им някакви неща,те се правеха,че умират за тях...десерта така го хвърли на масата...и защо сервира първо на мъжа десерта,а след това на жената до него?Никакво внимание,само да се похвали колко е уау!

# 1 398
Тази вечер не е толкова весела. Падна сякаш настроението.

# 1 399
Рут пя много смешно, нарочно ли го направи?

# 1 400
  • DE
Затова никой не знае нейна песен, защото пее на ниво събрали сме се да си попеем с приятелите Rolling Eyes

# 1 401
За мен лично Прея не трябваше да спечели. С нищо не ме впечетли.

# 1 402
Другата седмица ще гледам заради Ирмена Чичикова и Владимир Зомбори. Задачата изобщо не ми харесва.

# 1 403
  • Пловдив
Нищо не ми говорят хората от сл.седмица.

# 1 404
Нищо не ми говорят хората от сл.седмица.

Eлена Бозова е участвала и преди в Черешката. Радиоводеща с много приятен глас, водеше следобедния блок на Радио София, после и на Меджик ФМ. Озвучавала е разни латино сериали по Диема Фемили.
https://www.vbox7.com/play:85e649234e
А Владимир Зомбори участваше в Х Фактор преди 10 години, сега е актьор, баща на детето на Весела Бабинова
https://www.vbox7.com/play:9a95f882b3
Стефан Щерев е ТВ водещ. Помня го от ТВ7, сега води по БНТ1 сутрин.
Другите двама са ми непознати.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 21:12 от diziler

# 1 405
да,Рут уж счупи зъб в черупка от орех и отряза оценката на Воче,която на свой ред се усети,че Рут инсценира.
Манчо не е прав,в менюто на Прея също имаше морски дарове в предястието и в основното.
На Прея основното ми е по-богато и интересно,и трудоемко.
Рут не блесна този път.

# 1 406
  • София
Рут много пресоли маджата с това люто. Разбирам едно ястие да го подлюти, ама цяла линия вече ми дойде много само от гледане.

# 1 407
  • Sofia
Каква е задачата за другата седмица?

# 1 408
Каква е задачата за другата седмица?
Субпродукти - шкембета, черва и т.н.

# 1 409
  • София
Бих отбила номера с пилешки дробчета с праз.И лесно, и бързо и вкусно.И аз не ям много от субпродуктите. Затова и шкембе чорба си правя с джолан, пилешко или гъби.

Общи условия

Активация на акаунт