🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 119
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Ужасна задача- нито готвя, нито ям такива неща. Владимир Зомбори го харесвам много, за съжаление не е достатъчно познат на зрителите.

# 1 426
О, веднага бих направила един телешки език за задачата на Манчев.

# 1 427
Другата седмица изглежда забавна, мисля, че ще им се получи - само миската как ще се впише, не знам.
Щерев ми е непрятен от години, Ирмена нещо много повехна напоследък, а беше много свежа и красива, сега изглежда изморена.

# 1 428
О, веднага бих направила един телешки език за задачата на Манчев.
а аз един пастет от дробчета сервиран с хубав препечен хляб.

# 1 429
Сега се сетих, че Елена Бозова партнира на Камен Донев в швъргалото. Никъде другаде не съм я гледала.
https://m.youtube.com/watch?v=B3qRhwkPVTc
https://m.youtube.com/watch?v=LVaVxziILks

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 21:57 от Mama xxl

# 1 430
Супер задача.
Миската ще я видим.

# 1 431
  • Далечният изток
Сега се сетих, че Елена Бозова партнира на Камен Донев в швъргалото. Никъде другаде не съм я гледала.
Сещам се аз, че са големи приятелки с Катето Евро и Ваня Щерева. Давали са ги по някакви предавания, дори и в Черешката.

# 1 432
  • София
   Рут Колева

Черешката на тортата (12.02.2021)
Сезон 14 Епизод 30

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 23:45 от Mari_Mar

# 1 433
Току що и аз наваксах с изявите на Рут . Всичко анонсира,  като приготвено по супер оригинална рецепта,  а то нито мексиканският фелафел , нито мексиканското дзадзики , а още по-малко Том Ям Гунг ( ???? с гъби ) се доближиха до оригиналите. Много претенции и едно нищо. Не създаде атмосфера за гостите,  изненадата леко подигравателна. Мислех си , че малко се е облагородила , но затвърди медийния си образ. Всички други участници ми бяха интересни, изненадващи, приятни.

# 1 434
Рут пя много смешно, нарочно ли го направи?
Да. Показа как е пяла тази песен на 9 годинки пред публика и затова беше леко подигравателно(както писа gerido).

# 1 435
Аз не разбрах, кое беше мексиканското на фалафелите?
Мексиканските гарнитури и питка Wink Поне не съм чувала мексиканците да имат фалафели, това си е арабско постно кюфте, ама знае ли човек, може и в Мексико да въртят нахутени кюфтенца. Иначе нахут май хапват.
Много разхвърляна й беше вечерята - Мексико, Тайланд, Европа.
Не всичко й стана. Основното и по тв се видя, че не е ок.
Амбициозните целувки не й станаха. И по-добре, че в това синьо... От МШ помня, че синият цвят се избягва в кухнята. Не е подходящ.
Прекалено люто. Всичко!
С готовите кубчета бульон, пък бил той и американски (дори още по-лошо!) ме загуби още в самото начало. Учудвам се, че Манчев не реагира.
Въобще, очаквах повече от Рут. Особено като й чух анонса - тайландска супа, тайландско основно... А тя готви, готви, и накрая нищо.

Новата петорка не ги знам. Сега в нета ги проверих, мъжът е бивш на една от жените. Не е ли гадничко така да ги събират!
А за субпродуктите точно преди ден-два си мислех, че ще е хитра задачка-закачка Simple Smile Ще е интересно май Simple Smile

# 1 436
Аз щях гладна да си остана Grinning хич не обичам люто. Менюто и не ми хареса, нито изненадата. Бих и дала 8 точки.
От всички другата седмица само ми ската знам Joy и то защото я хванах, когато я даваха сутринта по Нова, че искала да става метеоролог, като Никол Станкулова. Не е тъпо момичето, а е елементарно. Мис България за 2020, точно преди да обявят анонса за следващата седмица, моя мъж ми я показваше в фб и ми казваше колко била грозновата Joy

# 1 437
Сещам се аз, че са големи приятелки с Катето Евро и Ваня Щерева. Давали са ги по някакви предавания, дори и в Черешката.

Eлена беше в Черешката, но 2011 или 2012 някъде. В "Пощенска кутия за приказки" на Гери Турийска участва. Иначе си е радиоводеща + това, че озвучава сериали

# 1 438
  • София
Елена Бозова май беше веган или вегетарианка. Как ще готви субпродукти, не знам......

# 1 439
Току-що за пръв път слушах песен на Рут-All the guys, нова от 2 месеца. Не очаквах, но ми хареса. Не ми е симпатична, но определено пее и си разбира от работата.
Стефан Щерев освен водещ е и актьор. Но от изявите му не съм с добри впечатления от него. Май е с голямо самочувствие.

Общи условия

Активация на акаунт