🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 094
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Враца
Не може да няма външна тоалетна,
но може би това, се приема като липса на такава.
Постара се човекът, наистина и аз имам някои забележки,
но това е неговият начин, различен е , харесва ми и бих присъствала в такава обстановка без мрънканици.
Мястото , дето седяха, изобщо не изглеждаше мръсно, дори дъските на пода са чисти, въпреки че навън е кал.
Жалко, за оценките..

# 1 006
На мен не ми се стори висок! И има ужасен нос! Но усмихнати очи.

# 1 007
  • Варна
Весо Овчаров ми допадна изключително много от две интервюта, които гледах с него. Разказваше изключително увлекателно, много естествен и доста по-добре изглеждаше от този епизод в Черешката. Ако ви е интересно:
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/naj-dobrijat-ni … ta-za-letene.html

https://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/paraplaneristat-ves … nalen-rekord.html

Честно казано изненада ме с това представяне. Очаквах малко повече на база впечатлението ми от него, от начина му на живот. Мястото е интересно, но никак не ми е уютно. Картонените чаши можеха да бъдат някакви по-добре изглеждащи, ако е държал на някаква такава концепция. Не ми се връзваха с чиниите. Но мъж  е и то много приятен, прощавам му. Разказът с кучетата не беше много подходящ по време на хранене, но запомнящ се. Simple Smile Подсмърчането над храната също ми дойде в повече. Simple Smile Следвам го в социалните мрежи и имам много добри впечатления за него, интересно ми беше да чуя и за семейството му. Иначе менюто ми звучеше много вкусно, макар и да гледам да избягвам месо. И някак да казваш колко е умно прасето и да го представиш за продукт... Не ми допадна тази част. Особено и вметката на Манчев докато язди коня, че го предпочита да го яде. Не съм вегетарианка все още, но на мен лично не ми допаднаха тези моменти. Като цяло очаквах повече от този колоритен мъж. Но беше интересно и наистина зле се представи относно презентацията предид факта, че е специална задача. Просто пропусна този факт. Simple Smile Наистина едно хубаво домашно червено вино би отивало на тази храна и би стоплило гостите.
Гергана Гунчева е прекрасна, впечатлява с финес, нежност, възпитание. Харесва ми как се представя и като гост, и като домакин. Рисунките на детето и бяха истинска красива изненада, въобще много приятно беше неговото включване. Прекрасна жена и майка. Прея ми е много неприятна от форматите, в които съм я гледала, както имам и странични лични впечатления за нея(надменна и лицемерна, но не я познавам лично). Този младеж с мустачките ме потриса,  предпочитам да го пропускам и да не го коментирам. Рут е прекрасен творец, много талантлива, интересно ми ще е да я видя като домакин. Наистина е много остра в социалните мрежи, но тук ми допада колко е приятелски настроена и тактична, умерена.

# 1 008
  • София
Рядко гледам Черешката, защото този Манчев едва го дишам. Толкова ми е противен.
Миналата седмица гледах заради Милков, по-миналата заради Слави /те пък взеха, че победиха/
Има моменти, в които се заливам от смях от показаното.
Гери като каза, че детето й е "КОМАНДИРАНО" на село още прихвам да се смея.
Манчев с неговите изцепки и самомнение ме дразни, а от рецептите рядко нещо истински ми допада.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 01:09 от Мигла

# 1 009
Тази Рут с много странни пуловери поне според мен. Аз така облечена не бих излязла дори боклука да си хвърля.
Наистина са ужасно грозни.

# 1 010
  • Варна
Тази Рут с много странни пуловери поне според мен. Аз така облечена не бих излязла дори боклука да си хвърля.
Наистина са ужасно грозни.
Какъв ли ще е утрешния и пуловер!?

# 1 011
  • София
Поли Генова и Гергана Малкоданска

Миналата седмица, поста ми с линк за епизода с Малкоданска, беше изтрит. Ядосах се и реших да не си правя повече труда, но тази седмица пак публикувам заради потребителите които разчитат на тези линкове.
Ето и липсващите епизоди - да са заедно с другите, тук, в темата.

Гергана Малкоданска в Черешката на тортата (04.02.2021)
Сезон 14 Епизод 24

Поли Генова в Черешката на тортата (05.02.2021)

Сезон 14 Епизод 25

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 02:26 от Mari_Mar

# 1 012
Овчаров с български родители ли е? Няма абсолютно никаква балканска визия у него.Направо си ми прилича на скандинавец/германец,но в никакъв случай на българин.Да не е осиновен? Simple Smile
За 10ка не беше,защото менюто му
не беше балансирано(липсваха пресни плодове и зеленчуци,дори салата не предложи).Предястието беше пържена мекица с пръжки - 1000 калории и мазнотия още от вратата.Основното без забележки,но липсваше свеж елемент като зеленчук,за убие тази безумна мазна вечеря.За десерт - пак от пърженото месо,но с нутела.Хаха.Иначе интересен човек,мястото беше интересно,но определено не си даде зор.Бих му дала 8.
Не се постара,според мен не му се е занимавало,а и не умее да готви.

# 1 013
  • София
На мен ми хареса, но аз съм свикнала на номадски живот. Но в общи линии, оценките, освен тази на Манчев бяха реалистични.

# 1 014
Манчев в това предаване е излишен, а той толкова насериозно се е взел, все едно дава оценки за начален старт в живота. Лоши оценки, да не би някой да дръпне напред. Заради неговото никому ненужно оценяване, домакините, които са подобаващо оценени от гостите си остават назад в класирането. Бих приела оценка дори нула, дори дисквалифициране, ако домакина не готви, а някой друг му подгъзува, подиграва се с храната и се прави на шут, но за хора, които са приели участието си сериозно и се отнасят отговорно не мога да приема доводите му. Един път така, един път онака. То стана като във вица: 
- Ти си куче, кажи бау!
- Бау, бау!
- Ти кого лаеш, бе?!
Един път гответе, което най добре умеете, един път вкарайте креативност, модерни техники и продукти. Ама защо авокадо, ооох таз сьоНга, аууу чубрица, аууу джоджен. И едни физиономии, удряне по челото, въртене на очи. Като е пиле, ама сега защо пиле, то много обикновено. Ееее, няма угодия. Той приема само неговия си начин на готвене и неговия си вкус за подправки. Той е пътя, и светлината.. към свещения Граал, ъъъ тенджура. Всяко отклонение - анатема!!!
Много грозно поряза снощи участника, а той се постара, цялостната му концепция беше такава, че се навързваше едното с другото - ястията с декора и натюрела на домакина. Ама не, Манджев не е доволен. Не било плейтнато. Може и да не е, но и тройка не заслужаваше участника. Лошо, Манчев, лошо! Имиджа на лошо момче може да отива на някои, но него го прави смешен, та дори жалък. Друга концепция трябва, другаааа.
Както и шеф Ангелов дето си срина имиджа правейки се на Рамзи и вживявайки се в ролята. Еми, не си Рамзи и няма да бъдеш, хубав или лош той е единствен по рода си, имитаторите му обаче приличат на палячовци и смешници, колкото и да се напъват да влизат в чужди обувки.

# 1 015
И аз първо това забелязах като бяха в кадър краката му. Мисля си, да не са от някой чипс Joy
По-скоро са популярните близалки Chupa Chups.Lollipop

Скрит текст:

# 1 016
  • София
Честно казано, аз предположих, че точно толкова ще даде Манчо, защото, ако оценява задачата "презентация" - ми тя никак не беше изпълнена. И като знам, че "добрите" му оценки са 7-8...
Домакинът се постара, вероятно и вкусно е било, но и на мен биха ми липсвали салати и други свежи допълнения.

# 1 017
  • софия
Овчаров с български родители ли е? Няма абсолютно никаква балканска визия у него.Направо си ми прилича на скандинавец/германец,но в никакъв случай на българин.Да не е осиновен? Simple Smile
....
Академик Владимир Овчаров - професор по анатомия, хистология и цитология, e баща му. Със сигурност има неговата брадичка, сини очи като него.
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kakvo-e-obshtot … men-sportist.html

Снощи ми стана много смешно като каза, че баща му го било срам да го води в болница, като паднел и си счупел нещо. За съжаление някой го прекъсна и не разбрах как го е лекувал Grinning

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 08:48 от zvаnchе

# 1 018
Точно това си помислих и аз за Весо Овчаров - интересна подредба на гени, изобщо няма "нашенско излъчване", ако не знам че е българин, абсолютно бих решила, че е чужденец.
Доста ми на напомня на Оуен Уилсън, както и в нещо на Стоян Раянов Я - Я, макар че е по- хубав и от двамата.
Скрит текст:

# 1 019
Лично аз много се радвам на такива различни вечери - дали ще е с обстановка, дали ще е с храна /веганска, вегетарианска, безглутенова.../, дали ще е от към разговори, няма значение. Това е разнообразие, което някой друг ти го е осигурил и все една вечер може да се изкара, когато ти се наруши комфорта. На никой нищо няма да му стане да хапне в обор,  на поляна, в гараж, в дворец, на покрив, да опита меню, което не му е в топ 100. Та това е просто една вечер, в която съответния домакин поднася нещо различно. В тази връзка на мен обстановката и менюто му ми харесаха - без забележки. И аз се включвам към това, че едно тежко, домашно, червено вино дадено от някой съсед, щеше идеално да се върже с вечерята и обстановката. Презентацията си беше много ОК спрямо мястото. Не очаквах порцелан и кристал, нито дори покривки. Тази посуда нямаше да е добре, ако бяха в домашна обстановка, за палат да не говорим Grinning.
Един огромен минус имам аз за вечерта - разказа му как са го разкъсвали кучета парче по парче и то в момент, в който режеше месото за вечерята. Аз се потресох пред телевизора, ако бях на място не знам. Много обстойно го разказа.

На мен много ми прилича на Китин Муньос
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт