🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 140
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 140
Благодаря, mystic woman!

Направо ме затапи този човек, всичко му беше красиво, помислено, подредено, вкусно!
Сервиза с рибите много ми хареса, покривката му, интериора на дома.
За готвенето какво да се каже... - перфектно.  Направи специален чай, само за да му остане розов шоколада...
Не съм по морските дарове и рибата, но тези скариди и лавкара, така ми се доядоха!

Бадемите дали наистина дават някакъв аромат на рибата или по-скоро за красота ги сложи?

# 1 141
Поздравления и от мен за отличната вечеря. Признавам, че мен също ме дразнеше въпросния Персиан първите вечери, особено тембъра на гласа му и маниера на говорене, но тези неща останаха на заден план тази вечер. Много добре обмислено и приготвено меню, вкусно и апетитно изглеждащо, добро настроение създаде на компанията, домът му е много приятен, изискан и артистичен. Изненадата също беше отлична.

# 1 142
  • Пловдив
Щях да пиша някой да обобщи рецептата на десерта, ама то така или инак няма да тръгна за розов шоколад Simple Smile
П.п дали може с бял?

# 1 143

Този профил не е активен от 2017та.
Сигурно има друг.

# 1 144
Това е страница, не е профил. Ама ти искаш ново приятелче във ФБ ли? Wink

# 1 145
Да, моля някой ще сподели ли как го направи този десерт, че се разсеях точно тогава и не видях? Или може би го има във фейса?

# 1 146
  • София
Скрит текст:

Това момче има ли профил във фейса. Търся но не го намирам.

Десетка получи Ирина. Astonished
Не намирам такъв профил, вече го проверих.
Това е страница, не е профил. Ама ти искаш ново приятелче във ФБ ли? Wink
Трябва ли да давам непременно обяснения?

# 1 147
Розовият шоколад е същият като кафявият, само че е розов. Май се обработва какаото по специален начин, не е с боя или нещо подобно.  Масово се продава розов кит кат, който е от такъв шоколад и е няколко пъти по-скъп от обикновения.

# 1 148
Англията и Русначките ги каза иронично. Ина мен ми хареса чувството за самоирония.

# 1 149
Не намирам такъв профил, вече го проверих.

voilá

# 1 150
Поведението му е толкова типично... Въобще не изненадва с него. Просто е артистичен и естетичен (така да се изразя).

# 1 151
Ето участието му в "Мармалад" през 2017, няма ги засуканите мустаци, но се смее по същия начин

# 1 152
Кремът в общи линии: маскарпоне, което раздели на две - на едната част сложи какаов крем/течен шоколад (тип Нутела, ама био), на другата част Руби шоколад (чай от хибискус и малко цвекло на прах - това за цвят)
Розовият шоколад може да се замени с бял шоколад, супер комбинация е, а какаовият крем с разтопен млечен/натурален шоколад.

# 1 153
И този шоколад в многоъгълното бурканче се продава масово - веднъж си взех от Метро. Бурканчето е 6-7 лв, шоколадът е вкусен, но аз харесвам и тези по 2 лв. Разликата е, че при скъпия (био) течен шоколад има силно изразен вкус на ядки.

# 1 154
  • София
Какво нещо е значи. В понеделник го оплюх Персиан, а сега едва ли не му станах фен. Сефте, нали... Grinning Ами напълно си заслужава похвалата. Претенциозно петстепенно меню с което се справи отлично. Повечето неща си бяха негови хрумки. Бе чисто и спретнато. Много добре обясняваше и едно перфектно презентиране. Не знам просто какви кусури да му открия. Една смачкана покривка и твърде много кокетничене за мъж, но това са дребни неща. Браво на Персиан, наистина. Почти перфектния домакин. Така че тези 49 точки са си напълно заслужени, поне според мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт