Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Добре, че се рекламите... гледам от самото начало, но главата ми ще се пръсне 🤯

# 226
  • София
Добре че са тези реклами! Да си излея душата... И мен въобще не ме интересува, че Серкан е с амнезия. Ужасен пислик е. Наистина правилната жена за него е Селин. Да си ссссъскат заедно. Мъж като Серкан в момента не заслужава прекрасна жена като Еда, ще ме извинявате. Това е по-зле от версията му в началото на сериала. Не знам дали искам Еда да се унижава и бори за него. Със сигурност не искам тя да страда. Предпочитам да му прави на инат, да го дразни и предизвиква. И в един момент той да си спомни. Да го видя тогава!!! Само не знам как ще държат Селин и Серкан далеч един от друг. Прекалено ще ми е, ако живеят заедно и си легнат заедно. 🤬

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 04:59 от Бърборанка с розови очила

# 227
  • Плевен / София
Честно казано Серкан се държи нагло и безпардонно....Съжалявам, но той приема всичко, което му казва Селин, но игнорира това което чу от Енгин....
Въобще  Серкан ми идва да го пратя там откъдето е дошъл....
74 Потребители и 164 Гости преглежда(т) тази тема. издържали на това безумие досега....

# 228
  • Кърджали
Е какво да попита... Еда ли ти помогна да излезеш навън...
ИНтересно че още не пита за баща си....
И мен ме ядосва в момента, но загубата на паметта не е нещо за което има вина
В момента му е странно че всички говорят за Еда. Всички обичат Еда, а Селин му е обяснявала че тя изглежда добра, но е манипулаторка. Сам усеща че това което му разказват за случилото се, овори за съвсем различен човек /*пак по думите на Селин - тя те превърна в нещо което не  си ти/
Но каквото и да говорят другите, нищо не е като да си спомни сам. Ще изтърпим тази серия, в другата ще почнат лека полека да се връщат спомените му
Просто ние така свикнахме с влюбеният Серкан, че този наистина е за убиване.

Селин твърдо се надява Серкан никога да не си спомни нищо
Еда ми хареса "Той веднъж се влюби в мен, пак ще се влюби в мен"
Енгин усеща че има нещо гнило, усети че Селин не му е разказвала нещата както са били. Но в момента Серкан не го чува. Но вярвам че Енгин ще го подтиква към правилната посока

Както каза Еда - Върна се старият Серкан Болат, и то още по-гаден. Робота е ъпдейтнат, но не към добро.  

|

# 229
казаха ли нещо за фифи

# 230
МНого си уверена в себе си, но какво ще правиш когато той си спомни всичко
Ти не си в спомените на Серкан
Ще си спомни

Серкан веднъж се влюби в мен, пак ще се влюби в мен

Ай, Селин била казвала на Серкан само за грешките му

И селин нямала намерение да се отказва от серкан... Баси наглата

midnight__sun
какво могат да направят другите. И да му разказват, не е същото като да си спомни
В момента Селин има голямо влияние върху него. А тя му е напълнила главата с глупости

От Енгин и Айдън очаквам някакво действие. Енгин винаги е бил честен и директен към Серкан и не е спестявал нищо. За холдингът, излизането от къщата, Еда и всичко останало явно ще почакаме. Но нали и епидози искаме. Не се оплаквам, просто изживявам всичко в момента.

# 231
Спокоооо, булки...

# 232
  • Кърджали
Фифи заминала за Англия, ще работи там

# 233
Предлагам Селин пак да е под карантина ! Няма да издържа цяла седмица да и чета името 😏
Харесва ми ,че Еда не се дава ,поплака си ,повилня малко .И започна мисията по връщане на паметта . Ама и тя сърце носи ,до кога ще издържи ?

# 234
Нещо много плоско ми  идва  "историята " То амнезията си е амнезия ,но някак във въздуха стои , а и тези келепче....

# 235
  • София
Систър, обичам те! Голяма си!!! 😅🤘🏼😈

# 236
  • In the light side of the Moon!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

всички 74 Потребители и 164 Гости преглеждащи тази тема и всичко живо от туитър е в икаруса 😂😂😂😂

# 237
Цитат
Честно казано Серкан се държи нагло и безпардонно....Съжалявам, но той приема всичко, което му казва Селин, но игнорира това което чу от Енгин....
Игнорира, защото Селин му говори, че Еда е успяла да промени всички и него го очаква игра на всички в подкрепа на Еда.

# 238
Естествено ,че Селин е разказала своята истина на Серкан и иска да си го върне .Даже я разбирам . Но на него каквото и да му казват му е важно какво си спомня , нали ? Той просто не помни нито Еда , нито любовта им . Сега ще започне да я изучава , за да се убеди колко не я харесва Joy и знам ,че пак ще се влюби в нея , а чак след това ще си върне паметта . Макар и с моя оскъден сериален турски , но ми хареса как Еда каза на Кокошката '' какво ще правиш като си спомни '' .Между другото кой завърза тази кърпа на Биге , чок Уудсток , но прилича на жени с малко носле . С този стърчащ нос ( но адмирации , не е легнала под ножа да си направи еднакъв нос като на всички силиконки Stuck Out Tongue ) на Биге не и отива въобще .

# 239
И аз се чудя докога ще издържи. Бях писала, че ще му остави акциите и ще избяга от него и той тогава ще си спомни. Или да стане инцидент с Еда и страхът за нея, да бъде този катализатор, който ще върне спомените. Предполагам може би след 3-4 епизода ще се случи връщането на паметта. А дотогава Еда и ние как ще издържим не знам.

Общи условия

Активация на акаунт