Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 319
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Кърджали
така бързо четох приказка за лека нощ, че не знам детето разбра ли нещо от нея....
После ще видя какво съм изпуснала

Тоя не е бил дал клетва
Какво означава това
Предният беше дал клетва, та не ги отвори но не го помниш

# 211
  • София
това е Серкан с абсолютно нови настройки...

в сродна ситуация главният герой седна с любимата си, която е забравил и я помоли да му разкаже за тях....

разбира се, не си спомни веднага, но беше добронамерен, а не зъл...

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 21:51 от Gugutka52

# 212
Добре сме дошли в сезон 2 , къзлар  Grinning
Точно като предполагах - липсва му късата памет и не помни нищо от новия си променен живот след запознанството с Еда . Радвам се ,че няма драми , лъжи и т.н в 10 епизода . По принцип не познавам , но този път , момичета ,познах Heart
Просто човекът си е стария Серкан Болат , Еда отново ще го променя , какво да се прави Stuck Out Tongue Winking Eye

# 213
И аз искам реклами вече!
Наложително ми е Wink

Тази Селин не се ли чувства малко неудобно?!
Как може да е толкова безочлива?
До днес и аз я харесвах....

# 214
На мен честно казано, нищо не ми се връзва ... Sad

# 215
Да и размажа мазната физиономия 🥊Искам РЕКЛАМИ ! Не викам , само ще ми се пръсне сърцето вече !

# 216
  • София
Интригата е голяма обаче, признавам. Цялата история може дори на турския зрител да се понрави. Не е драма точно, но е чок обрат. Дениз да идва! Къде се бави?? 😅

# 217
  • София
За мое голямо съжаление, използването на идеята с белезниците от първи епизод нямаше никакъв ефект! Жалко, можеха да го измислят по-оригинално!

Образът на Серкан Болат ми става все по-антипатичен, по никакав начин не отчита факта, че в продължение на два месеца куп хора са го търсили! С такова пренебрежение се отнесе към Дениз!

# 218
Всички странични наблюдатели ме вбесяват, заради бездействието си. Но този епизод ще е така. Ще дойде друго време и чакам за момента, в който перушана ще си тръгне посрана. Не искам да и чистят образа, то няма и как след епизода.

# 219
  • Кърджали
МНого си уверена в себе си, но какво ще правиш когато той си спомни всичко
Ти не си в спомените на Серкан
Ще си спомни

Серкан веднъж се влюби в мен, пак ще се влюби в мен

Ай, Селин била казвала на Серкан само за грешките му

И селин нямала намерение да се отказва от серкан... Баси наглата

midnight__sun
какво могат да направят другите. И да му разказват, не е същото като да си спомни
В момента Селин има голямо влияние върху него. А тя му е напълнила главата с глупости

# 220
  • Плевен / София
дабре де, как Серкан не се изненада, че майка му е извън дома си...та нали Еда й помогна да излезе навън...
за това СЦ въобще не са помислили....взеха ни за канарчета
Айдан му е казала по телефона, че излиза затова Серкан не се изненада, но каза че въпреки , че му е казала е странно да я види навън
и въобще не попита....така му изнася.....виж Серкан не заслужава Еда...и въобще не ми казвайте че амнезия има....Бясна съм

# 221
  • София
Ооо, Дениз и с Айдан се е сближил. Нямам търпение. Серкан Болат газ ще пикае! 😈

# 222
Най-накрая реклами...

# 223
По време на пресконференцията какво казаха за сватбата - ще има ли? няма ли?

# 224
Поех си въздух спокойно вече ...

Общи условия

Активация на акаунт