Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 321
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Споко бе, булки, всичко ще е наред.
Не слупайно ни показаха и двамата как усетиха пробождане в сърцето или в миокарда, аОрта, нямам идея къде, но едновременно ги прободе някъде.
Ама Серкан заслужава шамари от двете страни, а Селин заслужава Мело да й направи онова на Ракиши, със задни бузи да я задуши.

# 196
  • София
Имам нужда от реклами. Спешно! 😅

Чудя се Еда как издържа, аз на нейно място бих се свила да плача в ъгъла, а се имам за кораво ко*еле по принцип.

Имам много неясноти. Този епизод определено трябва да се гледа с превод. Въпреки че не знам как ще издържа да го гледам пак заради непоносимата Селин и дразнещия Серкан. Къде са всички кандидати на Еда?? Да идваааат!

# 197
  • София
интересно, помни ли, че баща му е виновен за смъртта на родителите на Еда...

# 198
Браво на баба й, че подари акциите си. Макар че, ако знаеше какво ще стане, щеше да бъде истински щастлива.

# 199
  • София
Фенклуба на Еда Йълдъз е на линия, Бърборанке не си сама! Ама и аз вече имам спешна нужда от рекламен блок!

# 200
  • София
Само ще ме е яд, ако избелят образа на Селин и я гаджосат с Дениз. Тя не заслужава хубав край! А да я варим в горещ казан. 🤬 Мръсна, долна гад. Добре че Биге е със сини очи, да не са й уроки на актрисата! 😅

С удоволствие ще гледам как Дениз побърква Серкан от ревност. С огромен кеф! 😈😈😈 А те са отворили някакво заведение ли? Айфер, Дениз и шеф Сандо?

# 201
"Yayın arkası tanıtım var!"'
Май ще имаме фраг след края на епизода ..

# 202
  • София
рекламите са към 22:40

# 203
селин не се ли чувства излишна

# 204
Какво излезе: бабата на Еда няма нищо общо, нали?

# 205
  • Плевен / София
И после ми кажете, че мъжете са по силният пол...ако Серкан беше на мястото на Еда и тя не си спомня за него....Щях да го питам дали щеше да издържи...

# 206
Момичета,на сцената когато се видяха за първи път ....ревахххх ,а аз не плача.Сърцето ми се скъса,Ханде го изигра обийствено 🙏🏻❤❤❤❤

# 207
  • In the light side of the Moon!
дабре де, как Серкан не се изненада, че майка му е извън дома си...та нали Еда й помогна да излезе навън...
за това СЦ въобще не са помислили....взеха ни за канарчета
Айдан му е казала по телефона, че излиза затова Серкан не се изненада, но каза че въпреки , че му е казала е странно да я види навън

# 208
Има още едни преди това, които все още не сме имали... Очаквам ги към и 40 аз.

Значи мина нова година, да кажем 1 месец е минало сшед това... Още 2 месеца скок, демек при тях е края на Март, начало на Април? Еда скоро ще има Рожден ден. Пу за мен, че до нейното Рд Серкан ще си спомни и официално ще й предложи брак.

# 209
  • София
Мале, момичета, добре че гледаме заедно. Сама щях да полудея. 🤯

Общи условия

Активация на акаунт