Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 316
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Плевен / София
Преди рекламите Бърборанка написа, че играта на Ханде Ерчел в този епизод е страхотна! Присъединявам се към нейното мнение! Адмирации за играта на нашата тъжна, разочарована, но борбена и смела героиня Еда Йълдъз! Мисля си, че и след трите на брой раздели между двамата (след обвинението в кражбата  на дизайна; след Bitti от страна на Серкан на терасата на фирмата; след разкритата тайна за смъртта на родителите й) Еда някак много бързо и сравнително лесно прости на Серкан! В момента съм толкова ядосана от това, което демонстрира героя Серкан Болат, че ми се иска дори да си спомни всичко след един, два или три епизода, този път Еда да не попада под властта на чувствата си толкова бързо! Да я видим по-горда и по-неотстъпчива от първите три случая, които съм посочила! По някакъв начин искам да отмъсти за нанесените й обиди, пренебрежение, унижения, даже заради студеното, високомерно и надменно Edda Hanim от този епизод да си отмъсти!
+1

# 256
Момичетааа , и на мен ми се гледа отмъстителнаа Еда 🌪 Ейй ,вдъхнових се !
Благодаря ви ,че сме заедно в този момент 🤗

# 257
Може ли без акорден/хармоника и цигулки, може ли поне една серия без тях, мам*а му скапана...
Серкан после заслужава да се влачи като червей, заради това отвратително отношение...
Дори не заслужава Еда...

# 258
  • Кърджали
Какво ще говорим
Много неща за говорене имаме.Любовта ни , изживяното ни
Аз не помня нищо.... А щом не го помня значи го няма
А този човек кой е
Това не съм аз. Аз не го помня

Селин е имала два месеца да му пълни главата с глупости

В момента е толкова объркан. Селин му е пълнила главата с полуистина - тези неща хем са се случили, хем не така както тя му ги казва. 
Щом гледа снимките...

Какво е ставало тук
Тази толкова обичана от вас Еда, го е направи ..
Спри там...Ние всичко това което изживяхте и ние го видяхме ... И ти много я обичаше

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 22:17 от Aлекcандрa

# 259
Нв мога да гледам така Еда, сърцето ми се къса, боли ме наистина...

# 260
  • София
тази сцена няма нужда от превод...страхотно играят и двамата...

# 261
  • Варна
Леле, Селин как му е промила мозъка.

# 262
  • София
Ханде Ерчел е готова за драматична роля. Аз направо не мога да повярвам, че гледам нея. Жестока игра!

# 263
Айде пак ! Като мантра ще повтаря "Селин ,та Селин ,най -логична ,приятелка от детството" .Оффф 🤮

# 264
Ханде Ерчел е готова за драматична роля. Аз направо не мога да повярвам, че гледам нея. Жестока игра!

Браво на Ханде,много израсна като актриса🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 265
  • Кърджали
Ах,Серкан .... Енгин го пита - добре не помниш Еда, не помниш случилото се, но Селин означава ли нещо за теб
Казва - всичко се е променило..VТатко е напуснал майка ми, майка ми е започнала да излиза навън... всичко е променено.Единственото което си е едно и също е Селин... Може би затова

# 266
Много ми харесва Ханде как играе ! Наистина вече и се получават драматичните сцени .
   Но няма ли да и измият косата вече ?!

# 267
  • София
това е доктор, близък на пиявицата...

# 268
Серкан няма да си спомни ли каза този чичо??
За това ли онзи смок беше така щастлива?

# 269
  • Кърджали
Лекаря казва че може и да не си спомни никога последната една година
селин се изпусна  че Серкан се е обаждал на майка си..

Общи условия

Активация на акаунт