Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 317
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Сайтът измерващ рейтингът в Турция е пуснал това:
Selin - #sendenönceben, #SenCalKapimi

1 #gönüldağı
2 #sençalkapımı
3 #Survivor2021
4 #iboshow
5 #kuzeyyıldızıilkaşk
6 #kimmilyonerolmakister
P.S. Преди малко са приключили снимките на еп. 30

# 241
  • София
И аз имам доста неясноти около инцидента и всичко, но ще изчакам да гледам с превод и после ще задълбая. Засега играта на всички е убийствена, завихме в някаква хем очаквана, хем странна посока, пълен обрат и ми е интересно. Яхнала съм вълната, защото темпото на епизода е страхотно. Поздравления към екипа на сериала! Но съм бясна. Повече на Серкан бей, отколкото на Селин ханъм. Искам тя да страда бе, да страда много! Но и Серкан заслужава един... шамар, ама както си трябва. Емоционален. Не физически. И пак да кажа - смених отбора, твърдо #отборЕда.

# 242
Боже каква серия !Еда сигурно ще се появи с жълтата рокля на празненството.

# 243
  • Монтана
И аз имам доста неясноти около инцидента и всичко, но ще изчакам да гледам с превод и после ще задълбая. Засега играта на всички е убийствена, завихме в някаква хем очаквана, хем странна посока, пълен обрат и ми е интересно. Яхнала съм вълната, защото темпото на епизода е страхотно. Поздравления към екипа на сериала! Но съм бясна. Повече на Серкан бей, отколкото на Селин ханъм. Искам тя да страда бе, да страда много! Но и Серкан заслужава един... шамар, ама както си трябва. Емоционален. Не физически. И пак да кажа - смених отбора, твърдо #отборЕда.

И  аз съм там!

# 244
  • Плевен / София
Нещо много плоско ми  идва  "историята " То амнезията си е амнезия ,но някак във въздуха стои , а и тези келепче....
и на мен.....

# 245
Ново от Керем

# 246
  • София
Аллах, поне му каза “лека нощ” и го целуна по бузата! Явно не са минали на следващо ниво. 🤦🏼♀ Сега ще пристигне Еда, имаше снимка по-рано днес, на която се карат. Серкан беше с тези дрехи и бяха в неговата къща.

# 247
Тръгва си и да не се връща ! И моля без повече целувки ,дори и по бузата .Ама не се издържа вече 🤣 (от нерви е смехът ).

# 248
  • София
Преди рекламите Бърборанка написа, че играта на Ханде Ерчел в този епизод е страхотна! Присъединявам се към нейното мнение! Адмирации за играта на нашата тъжна, разочарована, но борбена и смела героиня Еда Йълдъз! Мисля си, че и след трите на брой раздели между двамата (след обвинението в кражбата  на дизайна; след Bitti от страна на Серкан на терасата на фирмата; след разкритата тайна за смъртта на родителите й) Еда някак много бързо и сравнително лесно прости на Серкан! В момента съм толкова ядосана от това, което демонстрира героя Серкан Болат, че ми се иска дори да си спомни всичко след един, два или три епизода, този път Еда да не попада под властта на чувствата си толкова бързо! Да я видим по-горда и по-неотстъпчива от първите три случая, които съм посочила! По някакъв начин искам да отмъсти за нанесените й обиди, пренебрежение, унижения, даже заради студеното, високомерно и надменно Edda Hanim от този епизод да си отмъсти!

# 249
  • Плевен / София
Цитат
Честно казано Серкан се държи нагло и безпардонно....Съжалявам, но той приема всичко, което му казва Селин, но игнорира това което чу от Енгин....
Игнорира, защото Селин му говори, че Еда е успяла да промени всички и него го очаква игра на всички в подкрепа на Еда.
Той, който не позволява да става нещо, което не е решил сам....Въобще не приемам, че може с лека ръка и 1:1 да приема всичко казано от Селин, а всички други да игнорира...

# 250
  • София
пиявицата каза на Серкан да не се подвежда по усмивката на Еда, това било нейното най-силното  и коварно оръжие...

# 251
  • София
Присъединявам се!!!
Преди рекламите Бърборанка написа, че играта на Ханде Ерчел в този епизод е страхотна! Присъединявам се към нейното мнение! Адмирации за играта на нашата тъжна, разочарована, но борбена и смела героиня Еда Йълдъз! Мисля си, че и след трите на брой раздели между двамата (след обвинението в кражбата  на дизайна; след Bitti от страна на Серкан на терасата на фирмата; след разкритата тайна за смъртта на родителите й) Еда някак много бързо и сравнително лесно прости на Серкан! В момента съм толкова ядосана от това, което демонстрира героя Серкан Болат, че ми се иска дори да си спомни всичко след един, два или три епизода, този път Еда да не попада под властта на чувствата си толкова бързо! Да я видим по-горда и по-неотстъпчива от първите три случая, които съм посочила! По някакъв начин искам да отмъсти за нанесените й обиди, пренебрежение, унижения, даже заради студеното, високомерно и надменно Edda Hanim от този епизод да си отмъсти!

# 252
Запис в новата тема!
Не мога да ви следя тази вечер съм на гости, но като се прибера ще наваксам!

# 253
Моля ви се някой да го фрасне....

# 254
Като гледам толкова нещастна Еда нищо ме хваща за гърлото. Но поне Серкан се държи доста студена със кокошката, а тя как може така да се унижава.
Много ми е тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт