Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА-какво се случва реално? - 10-та тема

• 49 747
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Те няма да купуват, те ще наемат. Зависи от къде ще си внасяме, дали ще са етнически българи от Македония, Румъния, Молдова, Русия и.т.н. или ще са други етноси. Ако управляват сегашните ще са вторият вариант защото са по-компактна и лесно управляема маса гласоподаватели. Все пак скоро бяха изборите, с 1.5 милиона и управляваш България, кво им е да си внесат едни 0.5 милиона да имат.

# 661
Шегуваш се, че ще наемат особено другите етноси.. Справка пак Германия - има случаи на изгонени от общинските жилища германци за да настанят поканените от Мутте Меркел.
Казвам, че им пращат хора от социалните служби да им почистват и гледат децата, ти за наеми си се размечтал

# 662
  • Варна
Със сигурност ще има и от нормалните емигранти, ясно че ще има и една огромна маса която бързо ще натурализират за да гласуват, които ще са точно на социални помощи. Меркел надали ги внася тия от хуманизъм, планът е ясен, всичко опира до гласоподаватели. Бяха ми разправяли приятели, че в Англия имало цели квартали с пакистанци и ако пострада някоя местна жителка всичко се потулвало да не се разсърдят гласоподавателите.

# 663
Май ще започват нов строеж във Възраждане, до парка. Мисля, че точно до Виста парк, но не съм сигурна. Някой знае ли кой е строителят? Може и да се е обсъждало назад, но да съм пропуснала.

Да не би да говориш за Park View - от другата страна на булеварда, до пицария Амичи:

https://park-view.bg/

И аз се сетих първо за него, но за инвеститора не мога да кажа нищо, ако някой сподели нещо?
Малко сякаш е скъпичко Rolling Eyes точно за там, но има хора които ги разбират повече от мен те да споделят Wink

# 664
Шегуваш се, че ще наемат особено другите етноси.. Справка пак Германия - има случаи на изгонени от общинските жилища германци за да настанят поканените от Мутте Меркел.
Казвам, че им пращат хора от социалните служби да им почистват и гледат децата, ти за наеми си се размечтал

Няма такава опасност за тука. Нашите общински жилища са малко, повечето са зле поддържани, а по-хубавите са дадени на наши хора. Тук ако чакаш на социалната система ще умреш гладен на улицата. Това няма как да предразположи към по-мързеливи имигранти.

# 665
Да не би да говориш за Park View - от другата страна на булеварда, до пицария Амичи:

https://park-view.bg/
Мисля, че не. Гледам от вчера едни реклами из фб, непосредствено до Виста парк описват строежа уж.

# 666
Имам нужда от вашата помощ. Обмислям  ситуацията Дончев Груп vs Казаков Лтд при избор на жилище. Ако трябва да избирам, на коя страна да отдам предпочитанията си? Сградите са в близост.

# 667
Била съм на оглед в две сгради на Казаков. Изпълнението като качество ми хареса, но ме спря малката квадратура на спалните.

# 668
Колкото и да ни се иска, няма как да поевтиният имотите.

Скоро четох някаква статистика че цените във Варна са паднали 8% за 2020. Това не знам дали е на база офертни цени. Предполагам че реални сделки са се сключвали с по-големи отстъпки. Една сграда следях в центъра с около 16 апартамента, за една година са продали 13. Преди вируса това щеше да се разпродаде за един месец. Предполагам че и това лято туристическия сезон ще е слаб с натиск върху наемите. Хората които се излъгаха да купят апартаменти с ЕърБнБ възвращаемост от 5% ще трябва да почакат още малко. А за тези за които няма апартаменти ВСК ще строи чудовище на 40 етажа с второ тяло на 10 етажа на бул. Левски.

# 669
Къде ще това на бул.Левски?

# 670
  • Варна
Не е на бул.Левски,а на бул.Цар Освободител с ул.Битоля,на мястото на бензиностанцията.

# 671
Къде ще това на бул.Левски?

https://www.skyscrapercity.com/threads/astral-tower-Астрал-Тауър-140m-pro.2297851/page-4

# 672
  • Варна
Е да де!Верно ли не виждаш,че не е бул.Левски?

# 673
Споко! Тоя небостъргач в момента се върти за да се провери има ли интерес изобщо. Тепърва ще се мъчат да го прекарат през общината, има сериозен отпор дали на Варна изобщо и трябват подобни чудесии

# 674
Е да де!Верно ли не виждаш,че не е бул.Левски?

Аз четох че ще е някъде до Левски и Цар Освободител ама може и да си прав. Аз линка го пуснах за повече инфо а не в отговор на твоя коментар. Това за Левски го бях видял на фейсбук страницата на фирмата ама според картинката май е по-надолу.

Общи условия

Активация на акаунт