МАРТенско дете, не се чуди, златен дъжд навън вали.

• 13 845
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
blagodarq na Malka s4etka za hubavite dumi.Izviniawam se za latinezata ama ne6to mi se skapa kirelizata.Viki i tia se radva mnogo na po golemi deza ,kaki(taka im vika na vsi4kite momi4eta).V4era gi zavedohme na edno uveselitelno zavedenie s naduvaemi nesta za ska4ane,a na6eta kato sedna pri kakite kadeto risuvaha izkara ziala ve4er tam.Spiram 4e se iznervih s tazi latineza.
Ot kakto smeniha vremeto se budim mnogo rano v 6.30h,a i prez no6ta si poplakvame?Va6ite sladuri kak se spraviha sas smianata na 4asa?

# 196
  • Варна
Мамо Ваня, много са ви забавни снимките. Само се чудя с тази розова коса каква го играеш  newsm78. А тази снимка особено много ми хареса  Hug.
Относно смяната на времето, режима на Иси се измести с час напред. Става по-рано и си ляга по-рано. По обяд обаче като че ли спи повече, може би се бърка понеже се стъмнява по-рано. Вчера спа 4-ри часа и ако не го бях събудила щеше да спи още  Shocked. Днес разбира се беше буден в 5:15, устиска до 6:00 в неговото легло и после хоп при нас  Heart Eyes.

# 197
Не знам как е при вас, обаче Ран не издържа вътре- само плаче пред вратата - а аз нали не мога да изляза... добре, че се навърта по някоя баба и го изведе- то и аз искам вече на вън!!! Утре студ не студ - излизаме заедно- слава Богу вече ни поразминаха вирусите

# 198
  • София
Цветина, да са ти живи и здрави дечицата- много хубави снимки, галяма сладуранка е Неда, а на Ран и на снимките му личи, че обича Неда Grinning

И при нас положението при лошо време е трагично- от понеделник Георги не е виждал други деца и не е играл с деца, като не излизаме навън, не мога и да го приспивам- от няколко дни не е спал на обед, аз едва издържам, толкова разчитам на тези 2-3ч по обяд да сготвя, ошетам и да си почина малко. Сътветно на него пък играчките са му омръзнали, не ги поглежда, само тича, скача от диваните, само да се обърна и се е покатерил на масата и крещи и се смее "гое,гое"(горе, горе), от фотьойла на диваните, по глава, по гръб, по корем, имам чувството, че всяка следваща секунда ще се пребие.Последните 4-5 дни просто лудвам Crazy

Много весели са снимките с костюмираните дечица Grinning Ние, като нямаме такъв празник, хич не се сетихме да облечем костюма Grinning

# 199
Мамо Ваня,
страхотни снимки от Хелоун. А и ти си се справила отлично със заглавията на снимките, страхотни рими си сътворила!
Чара, само днес не изведох Марти и сякаш съжалявам за това. Температурите все пак бяха над нулата и трябваше поне за час да го изведа на въздух, естествено добре екипиран. Утре сме навън задължително. Въпреки всичко днес, Марти не е стоял залепен на вратата, сякаш забрави че трябва да излизаме.

# 200
Мамо Ваня, много са ви хубави снимките от Хелоуин, жалко че и ние няма с какво да се похвалим, седяхме си вкъщи с малката и се плашехме една друга Grinning
Цвети, много хубаво изглежда новата лентичка в подписа, да не вземеш сега и трета да добавиш, че както си го подкарала....
А за лошото време, направо нямам думи. Само в България го има това, в сряда да се разхождаш по къс ръкав, а в четвъртък да си със зимно яке... То и да я изведа навън, тя не може да играе да се катери, студено и е, деца няма, абе изобщо. Ех, лято, лято!!!

# 201
Мамо Ваня, големи чаровници си имаш, но и ти изглеждаш страхотно. Голяма сладурана е Вики с опашленцата, пу-пу.
Ама голяма зима си имате в БГ, като гледах днес репортажа по Бтв, ужас, бг. темпеартурата се изравнила с исландската, че и по-студено е при вас. Яхвайте шейните и на снега, да се калявате.

Аз се пооправих, вече 2 дена съм на работа, а татито гледа Дани в къщи. Милия такова разстройство го е хванало, не стига, че дриска, но и така му се е зачервило дупето и тестисите, че не ми дава да го пипна. Снощи и тази вечер, го държах по слипчета, да му подиша малко дупето, а като се напиша сменяме. Днес явно му хареса, не ми дава да му сложа памперса, иска да го сваля. Утре пералнята ще се върти на пълни обороти.
На всичко отгоре, не стига, че сме с червено дупе, като си играе на леглото има навика да си блъска главата във възглавницата и явно не я улучил, си халосал главата в таблата на леглото, рев, не може въздух да си вземе, изкара ми акъла. Аз помислих, че си е ударил окото, а той точно над слепоочието така се е цапнал, цицината беше с дължина около 5см, и с лека резка, малко кръвчица имаше, но не беше много страшно, утре ще е със синьо чело, добре, че е в косата, че няма много да се вижда. Не знам дали вие имате, но при нас много често влиза в действие една торбичка със син гел, може да се нагрее да се ползва за компрес, или да се сложи във фризера за подобни случаи и никога не замръзва. Препоръчвам ви ако видите в аптеката такива торбички да си купите, много помагат.

Мамо Ваня и при вас ли сменят времето? Тук не го променяме, така, че нямаме тия проблеми. Те исландците горките затова нито към Европе не ги зачитат, нито в Щатите. Joy

# 202
Здравеите момичета.Благодаря ви за хубавите отзиви за снимките.Ако не сте ме познали аз бях Джипси(гледачка на карти).Ами така като се реших в последния момент да си търся костюм то всичко обрали по магазините....Супер весело си прекарваме на този празник..трябва и в българия да го въведат.
Тедулина а тази снимка е с любимата кукла на Вики.От едно детско казва се Дора.Тоба предаване е с общообразователна цел и учи децата на испански и англииски едновременно.Ние за сега наблягаме с ученето на български,другите езици по късно...
Днес  моята госпожица стана много рано и до обед само плачеше.Като я сложих в леглото заспа на скундата и вече спи 2 часа(не мога да повярвам),дори скучая вече...Чакам с нетърпение да се събуди да я изведа на вън,че доста се стопли.
Мамо Веси милия Дани къса ми се сърцето като чета.Вики до скоро и тя беше така и не дава дори да я измия пищи милата....
Аз днес не ме свърта в къщи,нямам кола,татето сменя спирачките.Мисълта че трябва да стоя цял ден у нас ме влудява.Нали сме си хаимани с Вики и сега не ни се стои в къщи,ама трябва.
Разбрах че в бг е голям студ и тук е така ама днес незнам как така е по топличко...
Цвети как я карате   с малката госпожичка и баткото?Ран ревнува ли?При нас баткото не е показал ревност до сега,тои е много голям и разбира...Разказваи чакаме с нетърпение

# 203
мамо Веси, ако не се оправи разстройството на Дани пробвай със чай или компот от дренки.Изпитано е, ефекта е поразяващ веднага запича. Вики беше така една седмица се бях побъркала каквото хапне и отиваше в памперса и една приятелка ми даде компот от дренки, той изпи сока и довечерта вече му намаля акането.Незнам обаче къде в Исландия ще намериш аз тук в аптеките не намерих пък за там... newsm78  друго което помага е на Милупа лечебната каша, ама е гадничка на вкус де, дано на Дани му хареса Rolling Eyes Айде бързо да ви минат комбълите че знам какво е и ние почти винаги сме шарени по челото. Аз и затова не си сменям снимката от подписа защото Вики няма снимка на, която да нее със синина на челото или бузата или другаде Crazy

# 204
  • Варна
Мамо Веси много неприятно това с Дани. Дано скоро се оправи милото. Чувала съм, че чая от кори на нар действа затягащо. А това с падането, напълно те разбирам какъв ужас си изживяла. Дано няма повече такива инциденти  Praynig.

# 205
  • Габрово
Привет момичета!Честита дъщеричка, Цвети!!!Да ти е много здрава и спокойна, то от снимките се вижда,че е красива!Благородно ти завиждам!
Мамо Веси ,надявам се Дани да се е пеборил с това разстройство.Мишо на скоро беше в същото положение.Пробвах с дренки,сложих го на диета от картофи,моркови, ориз и сухари,давах му и Смекта и след една седмица мъки се оправи.Само не разбрах от какво,защото ту се позатягаше леко,ту пак се разхлабваше.Може да е бил стомашно-чревен вирус и да е минал от само себе си. 
Мамо Ваня  и мен ме влудява седенето в къщи.За това стига да не вали дъжд сме навън с Мишо/и той е като майка си/.Съседките и разни баби по улиците ме питат къде съм го повела в този студ,но те не знаят в какво се превръща ако един ден не излиза- Twisted Evil.

# 206
Моят дребонЧо е имал 39 гр. днес, обадиха ми се свеки и гледаЧката, пил е Калпол една доzа и до момента е 37.5 Praynig Не мога да се иzмъкна от офиса, zаЩото имаме супер бърzа и натрупана работа, Жоро и свеки Ще го водят на лекар след малко.Подоzирам, Че имунитетът му е поспаднал , zаЩото вади кътниците в момента....то май други zъби не останаха zа вадене.
И пролетта беШе съШото иzпълнение, сега и да иzпиШе антибио хиЧ няма и да се противя. Naughty ooooh!
Ох, нямам комп zа капак вкъЩи, zаЩото Жоро намаzа Уиндъуса. Tired ooooh!

# 207
Ох и ние го изкарахме това разстройство, че на всичкото отгоре и с повръщане. Беше някакъв малък ад просто. Не ми остана нито един чист чаршаф за два дни а детенце как е ревало, направо ми късаше душата. И най- лошото беше, че само през ноща се развиваха екшъните- мине 2 часа и девойката започва да хълца, да пръцка и в следващия момент всичко се повръщаше на фонтан. Толкова много повръщаше, че чак се давеше от него, и реве милото полусънено, вика "Мамо, гуши", и аз незнам кое по- напред, нея ли да гуша, чаршафи ли да сменям (че то ако не ги сменя, отдолу се мокри дюшека и новия чаршаф пак мокър), да я чистя ли.... Ужас! И точно всичко се е успокоило, а тя гладна, защото е повърнала всичко и иска мляко, аз давам и в 4 сутринта същата операция. Това, разбира се съпроводено от разстройството, от което цялата отдолу червена, реве като я пипаш.... И аз сама вкъщи....
Тъкмо се оправи и в петък и бихме ваксината. Чаках в тръпнещ ужас да видя дали ще има някакви странични ефекти като температура, но нищо не се появи. Успокоих се аз и днес вече отпусната, прибирам се вкъщи и намирам двойката със сополив нос и температура. Прихванала настинка отнякъде. Абе как следват едно след друго тези неприятности значи, измъчиха ми детенцето тия грипове и болести.

# 208
Бързо оздравяване на Станислав и Ема! Кофти ситуация!
Цветина, честит рожден ден! Ти получи най-хубавия си подарък 10 дни преди това. Бъди здрава като скалите, силна като орлите и красива като розите! Радвай се на своето пълно семейство! Весел празник!  bouquet newsm59 Gift

# 209
Цветина!!! Честит Рожден Ден! Най-искрени пожелания за здраве, много любов и незабравими мигове с любимите ти същества!

И моята най-добра приятелка в Исландия (също българка) има днес рожден ден. Като знам колко е пекана, сигурно и ти си такава, нали сте от една и съща зодия.

Общи условия

Активация на акаунт