МАРТенско дете, не се чуди, златен дъжд навън вали.

• 13 846
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Цвети добре дошла и тук .  Hug
Сега ще имаш челен опит с гледане на два бебока та и ние покрай теб  Simple Smile
Много си красива на снимките . Един такъв ореол имаш и щастливо излъчване .

Мами да Ви питам сега как ходите на консултациия??

Както си му е реда . Веднъж на 3 месеца . Предстой ни на 7-ми декмври такава. Ваксина имаме  на 1г 10 м - капки полиомиелит и май е последна  Thinking .Другите са около6-7 години... При педиатърката ходим през останалото време само ако се наложи .

Дариа се научи вчера да си отваря вратите на стайте .....Край с малкото свобода и сигурност  Laughing Яде с вилица и се спрвя много по-добре от ядененто с лъжица .
Много хареса дървения строител и реди разни неща . Обаче тази вече хитът бяха щипките за простиране  Simple Smile Взе кошницата от терасата и 30-40 мин. си игра с тях без да мръдне  Laughing  Такова чудо не се беше случвало скоро . И за капак накрая счупи кошницата .
 В къщи е като хала ...Последните 1-2 месеца изпочупи доста купи и чинии, разкова едната страна на касата на вратата на  стаята, разпарчатоса си парцалената кукла .....отглеждам момичешки вариант на Бам-Бам  #Crazy

# 181
Цвети, добре дошла вече в нашия отбор на мамите с 2 дечица.  Hug  bouquet
Пожелавам ти да си най-щастливата мама с тия две невероятни съкровища. Неда е направо като бебе от списание, страхотни снимки. Да ви е живичка и здравичка! Дано и Ран продължи с ласките и за напред.

Ран милия пък много е страдал за мама- първата нощ е разхождал баща си наляво - надясно и са спали около 3-4 часа- на следващия ден дойдоха да ме видят в болницата- не ме погледна- не ми дава да го гушна, да го целуна, мръщи ми се- много мъчно ми стана- после вечерта вдигнал температура и повръщал- а пък през трите дни докато ме нямаше не е хапнал почти нищо- карал го е на няколко бисквити, солети, вафли и айрян  - не могат да му дадат и сироп витамини, който толкова обича... сега като се прибрах го изкъпах и нахраних- без проблем- изяде си цялата манджа- и от 3 часа спи като заклан- маминия успокои се явно- и Неда за сега е доста спокойна- но може още да е поспалива от жълтеницата - ще видим- Ран много й се радва и само иска да я пипа- като му дам и я гали по косата Simple Smile

искам и за такъв конструктор!! Ще ходим до метро да видим дали нямат нещо подобно- колкото повече части-. толкова по- добре Simple Smile

ей, колко съм отнесена - ето и малко снимки от нас

http://snimka.bg/album.php?album_id=73497

Аз бях писала по-горе, но и Тони беше същия. Не искаше да влезе в стаята при мен и все дърпаше баща си да си тръгват. Понякога се обвинявам, че не трябваше веднага след раждането да идва в болницата, защото аз все още бях с тръбичките за въздух в носа и тази картинка му се е запечатала в главицата, защото и все още понякога се сеща и започва да ми обеснява за тия тръбички. Но... какво да се прави, човек се учи от грешките си.
Таткото се майтапи вчера, че както е тръгнало, Дани троши играчките на поразия, нямало да останат здрави за сестричката.  Joy Даже ми вика "Представяш ли си, ако и 3-то е момче?!", щял да хване пушката и гората,  #2gunfire но пък в Исландия няма гора, къде ли ще иде... Joy
Тук има един виц "Какво правел исладеца като се загуби в исландската гора? Просто трябвало само да се изправи и щял да намери посоката"  hahaha

Аз днес бях болна в къщи, една хрема ме е налегнала, че и главоболие имах. Сега малко ми светна, но се чудя дали и утре да си остана в къщи. Thinking При нас е такъв чук, днес беше -5 сутринта, утре пак го дават толкова, а ние излизаме с децата навън. Ужас  #Crazy, облечени с космонавтите, след това не мога да се стопля цял ден, а да не ви разправям как се движа с този скафандър, направо съм като космонавт. Sick

Направо ме навихте и аз да купя такъв строител, при нас го има в Икеа, но като си помисля, че освен лего кубчета, ще събирам и дървени... #Crazy ooooh!, но пък ако наистина е толкова занимателен, може и да рискувам.

# 182
Цвети раздвижи темата с хубави новини  Simple Smile Голяма кукла си има Ран!!!

От нас малко хелоуински/мокри/есенни снимки, че много късно стана и не мога да пиша сега. Много ме гонят на работата; никакво време нямам  Rolling Eyes Мариана беше пчела  Mr. Green

http://misholina.multiply.com/photos/album/36

Горска Фея, не знам за какъв Бим Бам говориш - с този синеок ангел дето го гледаш  Simple Smile

# 183
  • Германия
Цветина, честито! Да ти е здрава и весела малката прекрасна принцеса! Нагушкай гордия батко  Hug

Поздрави и на всички мартенчета от нас с Мартин   Flutter

# 184
  • Варна
Цветина, добре дошла отново, но този път с две малки слънца у дома  Hug!
Много сладка е малката Неда  Hug. И Хриси много я хареса  Grinning, не искаше да изчезва снимката на беби-то.
misholina и твоята пчеличка е много хубава, ама и личи че е пчела Wink. Много сладко жило има Simple Smile.
Mama Vessi мисля, че е по-добре за теб и за децата в детската градина да си останеш още един ден у дома. А за космонавтите не разбрах, и учителките ли обличате такива newsm78? И как децата си играят в дъжда на този студ?

# 185
Mama Vessi мисля, че е по-добре за теб и за децата в детската градина да си останеш още един ден у дома. А за космонавтите не разбрах, и учителките ли обличате такива newsm78? И как децата си играят в дъжда на този студ?

Мдаа, останах и днес в къщи  Mr. Green. Не мога да кажа, че съм по-добре, но утре умряла, мъртва съм на работа.
Да, и ние имаме такива космонавти, водят ни се като работни облекла, освен тях имаме и гумени дрехи за мокро време. Длъжни са да ни осигурят и на нас. Ами последния въпрос и аз често си го задавам, но тук така ги каляват, а и децата си търсят да излизат навън. Ще трябва да направя малко снимки да ги видите.

misholina, много сладка пчеличка Мая си имаш, при нас костюмите са февруари месец.

# 186
Неда...малко сладко мишле, толкова ме развълнува. Heart Eyes

# 187
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Днес Ран погали бебето по главата и му каза "бича"- стана ми едно топло на душата....

Мишолина, твоята принцеса винаги е много сладка - тук нали няма такива празници ще взема да организирам едно маскено парти за рождения ден на бебоРана през март Simple Smile а междудругото Мариана кой номер обувки носи?

# 188
Ех, че сладка нова-новиничка лентичка; на малък човек на 4 дни  Simple Smile

Абе, май и аз искам бебе, пак. Много бързо порасна Марианата!!!

И да, както бях казала преди, има много големи крака, според мен. 23 номер.  Crazy Дано да е по-дълга от мен, аз така се надявам, и да и трябват за равновесие (като му дойде времето)  Mr. Green

# 189
Цвети да ти е жива и здрава малката сладуранка.Ама страхотни снимки напълнихте ми душата.А ти изглеждаш страхотно...
Мамо Бубе ние с консултациите сме много зле.Ходихме на 12м след тожа на 18 и следващияпът е на 2г.Тук в това отношение са малко небрежни...Ама нали ваксините всичките си ги имат няма място за притеснение...
Вики започна много да се заиграва.Днес и купих имитация на детско столче за кола,но за кукла.Слагаше всякъкви кукли и плюшени играчки и цял ден си игра с него...започна да връща предишното си държание и да е послушна,какво беше онова преди незнам някакво моментно.Това е от нас другия път ще ви покажа снимки от Halloween...

# 190
  • София
Мами при нас вали сняг!!! Току-що дъжда премина в сняг! Хайде честит ни първи сняг!

# 191
Честит ви първи сняг!!!Ние тук само си ме4таем за това .За 5 години е валяло само 2 пъти за по няколко часа и след това снега се стопява.Ще им липсва на децата да си играят.

Ето и малко снимки от нас     http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73938

# 192
Честит първи сняг на всички!
И при нас вали в момента! Мокър е, но все пак е сняг!   Peace

# 193
Честит първи сняг,в Русе тази сутрин вече всичко беше побеляло и продължава да вали Rolling Eyes отиде ни разходката днес.
Цвети добре дошла, радвам се че всичко е минало бързо и ок  bouquet Ама Неда е направо бонбон и не е малка, даже напротив..аз направо съм забравила колко малки са като новородени но сега си припомних Joy Да са ти живи и здрави с баткото, много са ми сладки Heart Eyes Heart Eyes И на снмиките като гледам таткото е мноооого горд, браво има за какво само да му мисли след време как ще я пази тази красавица Laughing Laughing
mama Vania, показвах снимките ви на Виктор /адаша/ и той много се зарадва само не разбрах дали на баткото или на Вики Laughing напоследък много се заиграва с по големи деца, все около тях се върти милия Laughing ама и вашия батко голям красавец, много ми е чаровен.
Марианата на  misholina и тя е голяма сладурка като пчеличка, наистина жалко че не празнуваме и тук хеллоуин, с маскенния бал децата истински се забавляват  Peace

# 194
  • Paris
Цвети, честито бебче и от мен! Да ви е жива и здрава и много радост да ви носи. Много е сладка!! А Ран колко е голям пред нея Grinning

Общи условия

Активация на акаунт