МАРТенско дете, не се чуди, златен дъжд навън вали.

• 13 876
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
`Цвети да ти е жива и здрава малката сладуранка!!!Страхотна новина!!!С нетарпение чакаме снимки като се приберете в къщи!!!
При нас нещата се поуспокоиха с инатите на Вики,явно е било моментно!!!Все още вси4ки кашляме,но определено се чустваме по добре!!!
МАМО ВЕСИ можеш да потърсиш в www.ebay.com имат доста изгодни неща за смешни пари.Чети добре описанието,защото по някога продават употребявани неща...

# 166
Ето и няколко снимки от нас...
Повече ще има след helloween...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73041

# 167
  • София
Цвети, да ти е жива и здрава малката кукла, ви радва много, бати Ран да слушка , да помага и да пази сестричката Grinning

Ей, Вильоне, ако знаеш колко се радвам, че се обади отново Grinning Когато бяхте лятото тук се опитх да се свържа с вас, но не успях-нямах ти телефона, пробвах на лични , но ти е е пълна кутията.
Диди77, такива камиони има в Метро и Хиполенд. Ние сме купували от Метро- даже и по-големи има и двама като Марти могат да седнат Grinning

Горска Фея и ние купихме такъв конструктор с дървени кубчета, от Метро, аз също много се зарадвах, че го открих, купихме го миналата Коледа но му го дадох преди месец, само че  е от 100 части, и специално ги преброих снощи като ги събирах- 46 с тези под диваните- къде са другите-нямам идея като конструктура от къщи не е излизал  Mr. Green

Мамо Веси, колички от това филмче, но малки и пластмасови, има в кутии със зърнени закуски Нестле. Много са симпатични и изглеждат здрави.

# 168
  • Варна
Честито на Цвети за малката прицеса! Hug Да расте здраво и щастливо дете! Малкия батко сигурно ще е много доволен с малко бебе у дома Simple Smile. Бързо възстановяване на Цвети!

Вильоне, добре си се завърнала  Hug!

mama Vania, снимките са ви много весели Simple Smile.

# 169
Ето и очакваните снимки на WhoCAres! от Варна!
Подготовката:

Наливане на водата в бутилка:

Мисията изпълнена:

А Марти само как гледа какво прави тази "кака":

# 170
ииииии.....да не вляза два-три дена-и колко събития самоооо Party
Първо, да е честита щерката на Цвети, а Цвети да повлече крак и за други бъдещи мартенски маманчета! Peace  bouquet
ДИДИ 77-много благодаря за снимчетата, ще ми останат красив спомен от един красив град. Heart Eyes

# 171
  • София
Днес Боко остана да спи на обяд в яслата за първи път.Представил се е отлично, бързо е заспал и после си беше изял цялата филийка и пил мляко.Беше много впечатлен,че е спал при децата .Като се прибра ме учуди още повече ,че поиска да яде сам и се справи много добре и изяде всичко с минимални разливания.И не спира да говори, даже ми изпя доста думички от любимата му песничка:
Мама ми
купи нес
много бони и банани..( това си е негово творение, а като види дядо му и на него я пее с " деде ми купи нес.... Laughing )! макар много да обичаме книжки - все пак бонките и бананите са по-съблазнителни.......... Joy

# 172
  • Варна
Здравейте!

Диди много са ви хубави снимките и Марти много пораснал изглежда.

Днес Боко остана да спи на обяд в яслата за първи път.Представил се е отлично, бързо е заспал и после си беше изял цялата филийка и пил мляко.Беше много впечатлен,че е спал при децата .Като се прибра ме учуди още повече ,че поиска да яде сам и се справи много добре и изяде всичко с минимални разливания.И не спира да говори, даже ми изпя доста думички от любимата му песничка:
Мама ми
купи нес
много бони и банани..( това си е негово творение, а като види дядо му и на него я пее с " деде ми купи нес.... Laughing )! макар много да обичаме книжки - все пак бонките и бананите са по-съблазнителни.......... Joy
Браво на Борко за смелостта! А това за "дядо ми купи..." много ме умили  Hug.

Аз да се похваля. Днес бяхме на конторлен преглед за оченцето и всичко е ОК  Peace. Още 3 дни ще капя к-ки и приключваме. Бяхме и на консултация. Иси е станал 10.800кг и 84см  Hug. В петък е на ваксина "Тримовакс" мисля беше. Д-рката му изписа и Ескимо Кидс като имуностимулатор. Честно да си кажа се чудя дали да купувам  newsm78.

# 173
ЧЕСТИТА ЩЕРКА НА ЦВЕТИ  bouquet ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ.Нека Цвети се възстанови бързо и да пише после Laughing
 Тедулина какво е станало с Иси? не съм чела назад, ама видях че вече мамите са писали, че бил по добре,което ме радва.
didi77, хубави снимки, я кажи Марти колко е висок много ми се видя голям, направо мъж и половина Laughing Laughing
Аз почти накупих на Вики зимните неща, като яке ботушки от КиК две дебели жилетки, остана само да му взема шал и шапка но търся да са в оранж и зелено че якето на малкия е в тези цветове. Много ми хареса конструктура от който се правят различни фигурки, мисля че е много подходящ за възрастта им Peace  

# 174
Малка Счетка, той и твоя Вики не е малък мъж! Пу-пу! На всички нас майките, чуждите деца ни се виждат по-големи!
Марти е 85 см. На следваща консултация сме чак януари живот и здраве!
Тедулина, аз давам вече втори месец Имунобор Кидс за подсилване на имунната система и съм доволна! Защо не опиташ и ти това, което твоето педи ти е предписало? И Иси станал голям юнак, я виж само какви мерки е избарал!

# 175
Днес останах страшно доволна - ходихме с една моя приятелка и нейното девойче в 1001 приказки - детско заведение до лятно кино Тракия. Мартин изобщо не ме потърси за секунда - от толкова много играчки дъх не му остана. Май често ще го посещаваме, по-добро е от Барби определено - децата не се събуват и си играят около масите, а не в отделна стая.

# 176
здравейте, момичета!!! Ето ме пак тук- вече с бебка Simple Smile Тя наистина е като малка мишчица- една мъничка, слабичка, обаче сега цоцка здраво и се надявам скоро да порасте. Раждането мина доста бързо и леко- както знаете приеха ме за подсилване на бебето- термина беше на 8 ноември, обаче по размери видеозона изчисляваше някъде към началото на декември... един ден ме наливаха с разни системи и хапчета- източиха ми кръвта за хиляди изследвания - доплера показа,че някакви артерии били с повишено налягане и може би за това беба не се захранва добре от плацентата- на 28 сутринта направиха тест на Фот- каквото и да значи това и той се оказа положителен- т.е. беба трябваше да се ражда- имах разкритие 1 см и ми сложиха глобулка за разкритие- и така след 2-3 часа и леки болки разкритието стана 4,5 см- към 3 ме качиха в зала и ми спукаха водите- вече запона да боли- биха епидуралната, която направи болката търпима, но не изчезна- много ме беше яд на анестезиолого, че май ми сложи по- малка доза и само го крънках за още - и той влива, влива- и към 5 без нещо като ме проряза една зверска болка- не знаех на кой свят съм- аз пищя- пусна ме упойката- дайте ощееееееееее, а доктора- е, няма за къде- бебо вече почти му виждам косата Simple Smile обещавам- два напъна и е на вън- така и стана Simple Smile в 16.50 се роди Неда

Ран милия пък много е страдал за мама- първата нощ е разхождал баща си наляво - надясно и са спали около 3-4 часа- на следващия ден дойдоха да ме видят в болницата- не ме погледна- не ми дава да го гушна, да го целуна, мръщи ми се- много мъчно ми стана- после вечерта вдигнал температура и повръщал- а пък през трите дни докато ме нямаше не е хапнал почти нищо- карал го е на няколко бисквити, солети, вафли и айрян  - не могат да му дадат и сироп витамини, който толкова обича... сега като се прибрах го изкъпах и нахраних- без проблем- изяде си цялата манджа- и от 3 часа спи като заклан- маминия успокои се явно- и Неда за сега е доста спокойна- но може още да е поспалива от жълтеницата - ще видим- Ран много й се радва и само иска да я пипа- като му дам и я гали по косата Simple Smile

искам и за такъв конструктор!! Ще ходим до метро да видим дали нямат нещо подобно- колкото повече части-. толкова по- добре Simple Smile

ей, колко съм отнесена - ето и малко снимки от нас

http://snimka.bg/album.php?album_id=73497

# 177
Честито мама Цвети! bouquet Да й е жива и здрава малката Неда!

Мамо Веси, а аз си мислех, че само Севда заспива с книжка, много се радвам че има и други в нашия отбор Simple Smile Ама то вкъщи само книги четем та не е никак чудно. Даже днес на разходката разглеждаше една брошура така усилено (почти беше седнала на земята да си я чете) че една жена не се стърпя да коментира и добави, че сигурно е студентско дете. Много смешно ми стана, защото се чувствам много далеч от студентските години, но пък това втори път ми го казват  newsm78 (тогава търсих нещо в университета по архитектура и я разнасях в раница, та имаше повече почва за такива предположения)

Севда не признаваше до скоро плюшени играчки, но сега имаме напредък с едно мече и калинка. Аз все се надявам, че ще се привърже към някоя играчка и ще се отвърже от мен, ама не...

Иначе ме е страх да поканя някое дете вкъщи - тя така си пази играчките, че няма да е особено приятно изживяване  Sad

tchara, вчера купих такива гумени ботушки за каквито питаш от КиК на Мария Луиза - 15 лв. Много са сладки - само в синьо и започват от 23 номер, та на Севда май й са маалко големички, но за вас това няма да е проблем.

И Севда много ме тормози да й рисувам - иска само "мау", "грох-грох" и "кокалинки" и вече толкова ми е писнало да рисувам само това, че не знам. Rolling Eyes

А, иначе наистина в чужбина дрешките могат да бъдат значително по-евтини. Свекърва ми донесе един куп панталончета - памучни и джинсови от Ирландия - от 1 до 6 евро всяко. Много ме е яд на тези цени в България, ама няма как - много малък пазар сме и винаги ще е така.

# 178
  • София
здравейте, момичета!!! Ето ме пак тук- вече с бебка Simple Smile Тя наистина е като малка мишчица- една мъничка, слабичка, обаче сега цоцка здраво и се надявам скоро да порасте. Раждането мина доста бързо и леко- както знаете приеха ме за подсилване на бебето- термина беше на 8 ноември, обаче по размери видеозона изчисляваше някъде към началото на декември... един ден ме наливаха с разни системи и хапчета- източиха ми кръвта за хиляди изследвания - доплера показа,че някакви артерии били с повишено налягане и може би за това беба не се захранва добре от плацентата- на 28 сутринта направиха тест на Фот- каквото и да значи това и той се оказа положителен- т.е. беба трябваше да се ражда- имах разкритие 1 см и ми сложиха глобулка за разкритие- и така след 2-3 часа и леки болки разкритието стана 4,5 см- към 3 ме качиха в зала и ми спукаха водите- вече запона да боли- биха епидуралната, която направи болката търпима, но не изчезна- много ме беше яд на анестезиолого, че май ми сложи по- малка доза и само го крънках за още - и той влива, влива- и към 5 без нещо като ме проряза една зверска болка- не знаех на кой свят съм- аз пищя- пусна ме упойката- дайте ощееееееееее, а доктора- е, няма за къде- бебо вече почти му виждам косата Simple Smile обещавам- два напъна и е на вън- така и стана Simple Smile в 16.50 се роди Неда

Ран милия пък много е страдал за мама- първата нощ е разхождал баща си наляво - надясно и са спали около 3-4 часа- на следващия ден дойдоха да ме видят в болницата- не ме погледна- не ми дава да го гушна, да го целуна, мръщи ми се- много мъчно ми стана- после вечерта вдигнал температура и повръщал- а пък през трите дни докато ме нямаше не е хапнал почти нищо- карал го е на няколко бисквити, солети, вафли и айрян  - не могат да му дадат и сироп витамини, който толкова обича... сега като се прибрах го изкъпах и нахраних- без проблем- изяде си цялата манджа- и от 3 часа спи като заклан- маминия успокои се явно- и Неда за сега е доста спокойна- но може още да е поспалива от жълтеницата - ще видим- Ран много й се радва и само иска да я пипа- като му дам и я гали по косата Simple Smile

искам и за такъв конструктор!! Ще ходим до метро да видим дали нямат нещо подобно- колкото повече части-. толкова по- добре Simple Smile

ей, колко съм отнесена - ето и малко снимки от нас

http://snimka.bg/album.php?album_id=73497

Добре дошла отново при нас! Честито за малката Неда! Да расте здраво, весело и умно детенце! На теб бързо възстановяване , че вече си мама на две малки бонбончета- които искат много любов, грижи и внимание! Гушкай и цункай много Ран , за да изживее по-леко ревността около Бебка.Той не ревнува толкова от бебето, а иска цялото твое внимание да бъде само за него , както е било.
Ние с баткото си имахме дълго време такъв проблем- още повече ,че 6 години е бил само той и всичко е било само за него, както и моето внимание и грижи.Страшно много обича братчето си , но все пак вижда , че не е както преди- мама има още едно детенце ,кото изисква страшно много грижи и внимание и любов.Но  баткото пък започна с баща си  да общува много повече сега и вече си имат дълги разговори, занимания и т.н. Той се чувства по-голям - като мъж!   Laughing  А като гушна баткото и му говооря нещо нежно и Боко идва и ме блъска и дърпа - да не гушкам батко си и си намества своята главица да галя и него!  И сега вече ги гушкам едновременно да няма сръдни!!   Joy

# 179
  • София
Мами да Ви питам сега как ходите на консултациия?? нашата педиатърка не ни е виждала от 2 месеца и ще трябва да и се обадя да видим трябва ли да се преглеждаме и имаме ли още ваксини.Вие слагали ли сте сега ваксини??

Общи условия

Активация на акаунт