.Сега капя на Иси Виброцил и Стеримар. Давам и Саностола, измислих вариант
, слава Богу. Капвам по една малка к-ка, колкото грах в чаена лъжичка и така му го давам. В другата ръка имам чаша с чай или вода и тя следва след сиропа
. Иси много обича да пие от нашите чаши. Е налага се да дам няколко лъжички докато изпие дозата, но все пак работи
. mama monik и аз го хващам здраво и изцърквам сиропа в устата му, даже го гълта, но след това му се повдига и повръща
. Така е и с оксилококциума - вече не го давам.Днес малко покашля момъка, но не мисля все още да го водя на лекар. Дано се размине
. Да ви разкажа и едно ново преживяване на Иси. Оставила съм си една чаша с чай на масата и той сладура я докопва и съвсем сам пие от нея. Беше много интересен, на 3 или 4-я път опит да отпие не си уцели устата, а брадата
.
Прекарва по половин час заровена в тях - и после си събира едно в друго да ги приберем 

Много са сладки тези мартенски малчовци. Да знаете, че ви разглеждам снимките на всички с удоволствие ! И си личи, че всяко дете от сега си има индивидуалност - някой говорят повече, други бели правят повече, някой са самостоятелни, други по-привързани към мама и тати... Страхотно е да ги наблюдаваш как се превръщат в малки човеци.
. Да не говорим, че ни предстои да се местим в друг град, което означава, че като им кажа след няколко месеца, че напускам и ще останат като плеснати с мокър парцал.... 
. Няма да търси къде да спи, но ще налети на играчките.