МАРТенско дете, не се чуди, златен дъжд навън вали.

• 13 846
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Благодаря ви момичета за добрите думи  Hug.
Сега капя на Иси Виброцил и Стеримар. Давам и Саностола, измислих вариант Simple Smile, слава Богу. Капвам по една малка к-ка, колкото грах в чаена лъжичка и така му го давам. В другата ръка имам чаша с чай или вода и тя следва след сиропа  Peace. Иси много обича да пие от нашите чаши. Е налага се да дам няколко лъжички докато изпие дозата, но все пак работи Simple Smile.
mama monik и аз го хващам здраво и изцърквам сиропа в устата му, даже го гълта, но след това му се повдига и повръща Sad. Така е и с оксилококциума -  вече не го давам.
Днес малко покашля момъка, но не мисля все още да го водя на лекар. Дано се размине  Praynig.

Да ви разкажа и едно ново преживяване на Иси. Оставила съм си една чаша с чай на масата и той сладура я докопва и съвсем сам пие от нея. Беше много интересен, на 3 или 4-я път опит да отпие не си уцели устата, а брадата  Laughing, познайте какво стана. ДОбре че бях до него и не се оля с всичкия чай Simple Smile.

# 31
Моето момче днес беше отново на ясла- само като видя сестрата и като ревна- днес си е поплакал повече, но пък е хапнал- утре и в четвъртък пак ще го водя, за петъка се чудя. Мамо Моник, ти започна ли да оставяш Габи за по цял ден, че се чудя от кога да започна да го правя?

# 32
Мариана стана цар на кубчетата; вече ги реди съвсем сама - и не ги бута (поне не веднага)  Crazy  Прекарва по половин час заровена в тях - и после си събира едно в друго да ги приберем  Flutter

Трябва да се види Mr. Green
http://misholina.multiply.com/photos/photo/19/17
(и следващите 5 снимки)

# 33
здравеите момичета хаиде и аз да се отчета в новата темичка.Ама то сте писали та няма изчитане...
Първо нашите мерки 12.200кг и 84 см...
Вече започна много да говори опитва се да прави изречения и да казва например на баща си какво е правила...Станала е доста хитра,но и палава.Доста често с батко си се дразнят и тя започва да пищи когато не става на неиното.Проявява характер.Преди няколко дена ходихме на панаир и беше много впечатлена,но много послушна.Баткото спечели няколко награди и като и ги подарявашше тя сияеше от радост.
Мамо Веси поздравления за новата кола...
Мишолина Марияна много е пораснала и е много сладка.Ние сега сме на тема кукли и колички.Храни ги гушка ли като голямо дете си играе....
Но за спането на обед определено само 1 час и това е....Водин я на парк онзи ден игра 2 часа и половина и пак спа 1 час.Убедих се че това явно и е достатъчно за деня....
Цветина таиде твоито не остана....сестри4ката скоро ще идва.Готова ли си с приготовленията?
Почиваи си че друго е с две деца...Макар нашия батко да е голям пак си има достатъчно работа покраи тях...Дано малкия свикне бързо с яслата и нямате здравословни проблеми...
Оставям ви че изчецваме с децата на вън,бъзползваме се от всеки хубав ден...

# 34
# 35
Моето момче днес беше отново на ясла- само като видя сестрата и като ревна- днес си е поплакал повече, но пък е хапнал- утре и в четвъртък пак ще го водя, за петъка се чудя. Мамо Моник, ти започна ли да оставяш Габи за по цял ден, че се чудя от кога да започна да го правя?

Не, все още не я оставям. Дори си направихме една дългапочивка - цяла седмица не е ходила. Наслаждаваме се това, че сме заедно, много ми е приятно. Утре пак сме до обяд, ако не плаче много ще я оставя и повече, но не мисля, че ще стане от първият ден. Възможно е да си я взема и по-рано...

Какви големи кули строи Марианка! Ама сте уцелили и кубчетата. Ние сме с едни ръбести, еднакви, максимум 4-5 етажна кула се получава  Simple Smile И като се разпилеят по пода се чува "боцка, боцка". Страх ме е да не падне върху тях, че наистина са много остри.

Добре дошла на мама Ваня!  Вики е много сладка с тоалета за helloween!

# 36
Аз за пръв път съм сама в къщи без Ран откакто се е родил. И ми е едно тегаво- вчера с татито се чудихме кое е най- добре за него- да стои в къщи или на ясла до обяд- но признавам, че ми малко трудно с тоя огромен корем- като родя си мисля, че ще е друго- ама пак не ми се ще много да го пускам- преди да тръгне на ясла бях сигурна, че това искам, ама сега се съмнявам.. ако ходех на работа друго щеше да е- ама аз в къщи, а детето по градините- нещо не ми се връзва

Мамо Ваня, много е пораснала малката Вики- и се е поизточила- не е толкова пухкавка вече

ох, трябва до поразчистя в къщи, а от 1 час се моткам на компютъра- ще гледам по пооправя, че като си взема Ран- той не иска и да чуе да се прибира- качвам го само да сменим памперса и той веднага започва да се цупи и да вика "нънка, нънка", което на неговия език означава вънка. Другата интересна дума, която си е измислил е "наче(нанче)"- айрянче - даваме му преди заспиване и "цаци"(царевица). Останалите думи ги съкращава на половина- це-яйце, дет- сладолет, летки- солетки и т.н.  Има си и навици- сутрин се нарежда на опашка пред банята да си мие зъбите (за съжаление тоалетната не я ползва), после отива при баща си и иска да прави "фе- кафе- завърта копчето на машината , а като излезем на вън и като стигнем пряката на кафето и започва да сочи натам и да вика - фе, фе (кафе) и ако не дай си боже свия в друга посока започва да плаче-сядаме на кафето и иска- паички- протяга ръка и ако му дадеш някой стотинка- отива за "сок и летки".

# 37
Ей този Ран много говори, Цветина!
Ние нямаме все още такъв речник, или пък аз не му разбирам на моя Марти.
Вчера сутринта се събудихме със зачервено дясно ухо. Уплаших се като го видях, и веднага се обадих на педи. Отидохме да го види и се оказа, че е полазен от паяк или нещо подобно. Изписа ни капки Фенистил и крем за мазане Фусидин. Направил е някаква алергия милия. Тази сутрин червеното е намаляло за наша радост. От време на време забелязвам, че чеше ушенцето. Явно го сърби. Аман от тези твари - то не бяха комари, сега пък и паяци. От къде ги хващаме тези гадини, не знам. Иначе детенце е живо и игриво. Но аз като го гледам така и ми е едно кофти.
Утре заминаваме за 10 дни на гости на бабите. Първо ще бъдем при едните за 5 дни, а после за още 5 при другите. Тати ни е отпуска.
Ей тази Марианка голяма кула от кубчета прави. Нашите кубчета са по-малки и с еднаква форма и като станат повече от 3 падат.
Сега голямата страст на Марти е да се качва и слиза от кревата си сам. Страх ме е да не падне и да се удари без да иска и затова не му разрешавам много много да прави това упражнение.
Кара си колите нашия из целия апартамент и това е.
Зъбките ни са 12, в очакване на 13 сме.
Поздрави на всички от нас!

# 38
  • София
Здравейте мами и дечица Grinning

Ще пиша малко- само колкото да ви се обадим, че сме тук GrinningОткакто сме си дошли грам време нямам за компютъра. След няколко дни ще се поосвободя и ще пиша по-подробно за морето, почивките и снимки ще пусна. Иначе прочетох всичко(повече от месец не бях чела), разгледах снимките и клипчетата. Много се смях на клиповете на Дани и Дариа-големи сладури. Искам да помоля мамите, които пускат снимките в снимка.бг-понеже аз не мога да ги разглеждам директно, да пускат  линковете на отделните снимки(поне по няколко), така мога да виждам снимките, че много ми се иска да видя дечицата, пък не мога.

Пожелаваме на Иси бързо да се оправя, а на Марти весело изкарване при бабите Grinning

# 39
  • София
Забравих да поздравя мама Веси за новата кола- безаварийно каране пожелаваме,  и Марианка-сладуранка много харесахме на снимките Grinning

# 40
Днес за първи ден на ясла от 9 дни и не е плакала въобще. Утре ще черпя лелките  Grinning
Почнах нова работа, дано остава време да се "чуваме".

Горска Фея
, махнах ISQ-то, имам проблем с него. В офиса го има, но още пазя поведение. Grinning

Поздрави на всички!

# 41
  • София
Днес за първи ден на ясла от 9 дни и не е плакала въобще. Утре ще черпя лелките  Grinning
Почнах нова работа, дано остава време да се "чуваме".

Горска Фея
, махнах ISQ-то, имам проблем с него. В офиса го има, но още пазя поведение. Grinning

Поздрави на всички!

Честито за работата!Дано си удовлетворена ! Честито и за малката! Това си е постижение.Ние от понеделник тръгваме.Днес бяхме за 10 минутки да питам какво да занеса в понеделник и Боко влезна и започна да си играе и даже одите в спалните да " Нани Боко".Не искаше да си ходим и даже ревахме и после 3 пъти се връщаше и се качваше по стълбите и викаше " гупата гагата"( в превод: на групата при децата").Но съм далеч от мисълта , че ще се разминем без рев.Но и ние като Цвети сме с баба в Градината и ще се оправят някак.Аз започвам да си търся работа и се надявам до 1-2 месеца да съм работеща.Днес даже ходих не едно интервю в много хубав офис на голяма компания и работата по длъжността много ми хареса, но ще видим те дали са ме харесали..... Laughing
Това е от нас, иначе всички вкъщи сме хремави от 1 седмица и подсмърчаме.За Боко мисля, че овладяваме положение с Коларгола и стеримара.Дано се оправим до понеделник.Какви витамини смятате да давате на дечковците за зимата??

# 42
  • The wild, wild west
Здравейте мили майчета! Не съм писала отдавна, но чета редовно!  Naughty Много са сладки тези мартенски малчовци. Да знаете, че ви разглеждам снимките на всички с удоволствие ! И си личи, че всяко дете от сега си има индивидуалност - някой говорят повече, други бели правят повече, някой са самостоятелни, други по-привързани към мама и тати... Страхотно е да ги наблюдаваш как се превръщат в малки човеци.  Grinning
Иначе при нас има толкова нови неща, че дори не знам в какъв ред да ги споменавам. Първо шефа ми напусна (преди около 3 седмици). Сложиха ме на неговото място, което уж супер (проява на доверие,  заплата, бла, бла, бла), но аз бременна в 8-ми месец  ooooh!. Да не говорим, че ни предстои да се местим в друг град, което означава, че като им кажа след няколко месеца, че напускам и ще останат като плеснати с мокър парцал....
Опитваме се да подготвим къщите за продажба... но малкия ни саботира непрекъснато... Първо заключи баба си пред къщи... хлопнал врата след нея, а тя без ключ и без мобилния... наложило се съседите да викнат полиция, че се уплашили какво ли прави малкия вътре... После се заключил (вратите ни са с кръгли дръжки с бутонче по средата, което ги заключва) в нашата спалня и баба му в паниката си блъснала и разбила вратата  hahaha
Въобще приключения и емоции не ни липсват... Grinning
Иначе сме наредили и куп поводи за празнуване. На 30 Септември - 5 години от сватбата, на 6-ти Октомври моя Рожден ден, на 12-ти Октомври рожден ден на майка ми... Ходихме на масаж за двойки по случай годишнината от сватбата и мъжът ми уж беше против, сега е абсолютен фен... май ше си имам "приятелка" за тези мороприятия в бъдеще hahaha
Много поздрави от мен и много целувки на сладурковците! Ще гледам да се включвам по-често, особено като си остана в къщи за известно време (ама това чак след раждането!)  Hug

# 43
  • Варна
mama monik честито за новата работа! Браво и на Габи, че е била така смела в яслата!
mama bube, дано те харесат на това работно място  Peace, пък ако ли не - ще намериш по-добро Simple Smile! Малкия е опасен обаче, мисля си че и Иси би реагирал така. Заради играчките де Wink. Няма да търси къде да спи, но ще налети на играчките.
Шоколадкина и tchara  , добре дошли отново! Hug
Шоколадкина това вашето си е направо изпитание да продадете къщите Simple Smile. Малкия явно не му се мести Wink.
didi77 весело изкарване при бабите. Гледай да си почиваш колкото можеш и тъкмо малкия да свиква без мама Simple Smile.

Аз за пръв път съм сама в къщи без Ран откакто се е родил. И ми е едно тегаво...
Напълно те разбирам. Но е нужно да си почиваш все пак. Пък и ако Ран се забавлява в яслата няма какво да му мислиш  Peace. Нали и майка ти е наблизо, ще го наглежда Simple Smile.
misholina и mama Vania снимките на малките принцеси са страхотни Simple Smile. Чудно ми е само Вики как стои на този стол по време на мача. Иси сигурно ще иска да бяга след топката Wink.

Иси като че ли е по-добре Simple Smile. Още му е запушено нослето, но се храни по-добре. Пие и сиропа, малко се мръщи, но го пие  Mr. Green.

Хубав ден на всички ви!  bouquet

# 44
здравеите радвам се че са ви харесали снимките.Тедулина питаш ли ме колко ми костваше докато я научим че не се влиза на игрището,че там могат да я ударят батковците и т.н.
Шоколадкина ама големи премеждия сте имали.И аз много ме е страх да не се заключи Вики по някога ,защото тя много обича да затваря вратите след себе си.Дано не стават такива неща...Ние сме заключвали Вики в колата и ключовете на седлката и викахме полиция.За късмет тя точно беше заспала и спа през зялото време докато траеше операцията на пожарникарите по спасяването(доста преиграват с тези неща)..Накрая доиде един човек и им скри шапката на всички...С една лентича брукна и отключи колата.На нас ни се беше прецакало дистанзионното и по някога колата сама се заключваше и туи като бях забравила да кажа на татето белята стана.Сега като се сетя ми  е смешно ама тогава ми се плачеше...
Днес да ви се похваля ходихме да ни взимат отпечатуци.нали сте ставаме американски граждани.Сега и вупроси трябва да уча 4е ще ни изпитват на интервюто...100 на брои...
Вики си показа всичките рога докато траеше процедурата.Казаха че не можела да яде а тя милата точно си хапваше един снакс и като се започна един рев няма спиране...нали беше и недоспала.Но за първи път днес спа 2 часа(не мога да повярвам)...
Решила е че се казва ТИТИ и като я питаш казва това име....беля голяма

Общи условия

Активация на акаунт