Аз обаче днес ще се оплаквам.. бяхме на преглед в Пирогов - обаче се оказа, че няма кой да ни закара и аз реших да се разходя пеш- обаче се поизморих и с всичкия си Ъкъл натоварих Ран с количката в трамвая за 3-4 спирки- на всичкото отгоре тръгнах да нагласям количката за слизане още от предишната спирка- и точно в този момент една кола засича трамвая на кръстовището- той набива спирачки- аз залитам- бутам количката- тя пада настрани- с Ран в нея- а аз за да не падна с 100- те си кила върху него се грабвам за един човек- и падам на колене върху колелата на количката- всичко се разви за секунди- на мен и на Ран нищо ни няма- той дори не разбра какво става- не плака въобще- аз се одарих малко над глезена- корема не се докосна до никъде- единствените поражения са върху количката- изкривих й една пречка- но вече и тя е оправена. И си обещах тържествено с дете в трамвай да не се качвам.. След това чакахме 2 часа за преглед - лекаря беше в операция- тестисът няма да слезе сам и за това ни назначиха операция за 30 ноември- доктора каза,че не иска преди да родя, защото трябвало да ме мисли и мене- и си беше прав- аз уж бях подготвена, ама сега сърчицето ми е едно свито- като си представя колко ми е мъничко бебенцето и че колкото и рутинна да е, все пак е операция... сигурно ме разбирате- зверски ми е притеснено и ми се реве чак..

Добре, че всичко се е разминало. Ужасни са тези шофьори. За операцията - всичко ще е наред и ще забравите бързо, бързо след това. Избягвай да мислиш лоши неща...
Помолих го да намали, после му казах, че ако бях за по-дълго разстояния, щях да сляза...
!
. Така да се държът пред малката, ужас, просто нямам думи
. Като ги гледам какви са тромави, струва ми се че са супер неудобни и си мисля да взема по-висока обувка. Ама знам ли каква зима ще хване. То във Варна обикновенно сняг се задържа много за малко, но последните две зими като че ли се поизлъга за повече
.
добре, че беше за 2 минути...
.