Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 509
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
И мен ме затриха. Направих си експеримента да попитам "Дали ако се абонираме за ваксини доживот ще върнат някога присъственото обучение?"
Работи без грешка, независимо от джендъра. А си ги накарал да се замислят и веднага те трият.

# 421
  • София
Ежко, спри се. Сега само да те баннат ни липсва.

# 422
  • София
Някой ви е докладвал?

# 423
  • в страната на чудесата
Ама за коя тема става дума?
Значи ако за ковид темата - има си стратегия. Пише се сутринта любезно в 6.30. До седем имаш 15 лайка, един два отговора макс, после се отприщва вълна, а модовете са от девет минимум на работа Simple Smile
То все те трият, ама става яка дискусия. А ти си нямаш хал хабер щото не работиш в държавната администрация и през деня нямаш време за мамите и математиците от ковида. После виждаш 150 поста, мързи те да видиш всички, попрочиташ новините и отгоре отгоре и на другия ден в 6.30
С кафето ги бъзваш отново Simple Smile

Аз познавам двама рядко пишещи тук, в нашата тема, ковид-правоверни Simple Smile
Но едва ли докладват, може да има бот с ключови думи...

# 424
Точно, Лейче, моят последният пост от преди минути събра вече десетина лайка, а дори не осмислят какво точно е казал авторът.

# 425
Ежко, спри се. Сега само да те баннат ни липсва.
Какво ли е необходимото и достатъчно условие за да те баннат в СOVID-ната тема? Thinking

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 22:14 от Ezhko

# 426
  • София
Приличате на деца, които специално отиват в съседната група, за да подразните учителката и след като тя ви се скара, се връщате в своята група, за да се порадвате как и този път са ви се скарали, ама вас не ви е било страх. Wink

# 427
  • в страната на чудесата
Всеки човек с два грама мозък трябва да се ваксинира, иначе вярно ще го влачим с години.
Нот, изкъртил си ги Wink Simple Smile
А тия с 20 грама може ли да пропуснат?

Дано си сериозен, Ша умрЪ

Ежкоооо, тук има опитни хора с ковид БАН - карантина. Ще дадат акъл. Но бъде внимателен и най-вече несериозен. Ковид темата не е за кибритлии Simple Smile и запазването от БАН е така да се каже деликатна дейност Simple Smile Simple Smile

Анди, а спри се моля с детскоградинските примери. Вече не говорим за деца, а нашите СОП-ове отдавна нямате значение.

Наздраве дами и господа!
За всички нас, за Мецан да е здрав, добре че оцеля и за приятелствата!

# 428
  • В офиса
Ахахахахахахаха, Нот, 2 грама мозък.

# 429
  • софия
Точно, Лейче, моят последният пост от преди минути събра вече десетина лайка, а дори не осмислят какво точно е казал авторът.
Ей опасни сте. Сега само за да съм в зас какво вълнува приятелите ми, ше ходя да чета. ще се жертвам, няма начин Simple Smile

Наздраве дами и господа!
За всички нас, за Мецан да е здрав, добре че оцеля и за приятелствата!

Наздравееееееееее!
Мецане, сила ти пращам за по-леко възстановяване! Да се връщаш по-скоро при нас!

# 430
Ежкоооо, тук има опитни хора с ковид БАН - карантина. Ще дадат акъл. 

Без да омаловажавам емпирическия опит, мисля че въпросът се нуждае от сериозно, академическо изследване и строг научен подход. Достойни за БАН.

# 431
  • Отвъд алеята зад шкафа
Лейка, аз тази стратегия я ползвам за фейсбук групите - сутрин рано пускам невинен, наивен въпрос, който после отприщва дискусии, които не чета. Много е яко:))

# 432
  • София
Ох, дайте, моля, линк да прочета Нот, докат не са го затрили. Иначе нямам нерви да чета и там как зомбитата и лоботомираните са мнозинство.

# 433
  • в страната на чудесата
Миленита, нагоре дъм го линкнала....

Аз нямам ФБ.
Simple Smile
И зукенберг ме дразни и в червата. Е, по-малко от мъск.

# 434
  • София
Ми не знам аз ли съм проста, ама според мен постът на Нот си е сериозен, пък онез опонентите го обявиха за ирония 🙄

Общи условия

Активация на акаунт