Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 511
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Като каза бразилски хлебчета, от къде вземаш брашното от тапиока?

Фантастико

# 406
  • В офиса
Вие “Експлоадиращи котки” не играете ли? Котка-палиндром: спало коте, ето колапс.
Фран, трябваше да изчакаш до 12:21.
Мецане, мръдни си лявото ухо, че си жив.
Чили кон карне...ммммм... окапах всичко със слюнка, на диета съм, но не отслабвам. Тъжно, тъжно.
Мен май Фран ме е трила, но ми писа защо, ОК бях. И друг мод ме е трил, там бе по-грубо, но аз да не пиша някакви свещени неща, я, не страдах особено. Когато обаче прилича на цензура, ми се пали фитилът много бързо.

# 407
  • София
Реших да се пробвам и аз в темата за Ковид - греда. Мнение не писах, беше въпрос, който наистина ме интересува - дали и в други държави математици обикалят телевизионните студиа с прогнози за пандемията. Не оцеля. Каква ранима струна засегнах не знам, но е несериозно такова модериране.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 15:13 от Prizma

# 408
Явно е нечия модераторска проковидна струна. То като ви чета, това не е нормално, та няма какво друго да е.

# 409
  • София
Дааа, ама аз успях да прочета мнението на Призма на живо. Видите ли Joy Нищо грубо нямаше в него. Просто беше против партията Wink

# 410
Дааа, ама аз успях да прочета мнението на Призма на живо. Видите ли Joy Нищо грубо нямаше в него. Просто беше против партията Wink

С риск да ви разочаровам: проблемът е друг - осмелила се е да им причини мисловна дейност.

# 411
  • София
Аз не мога да разбера защо трият моите безобидни постове, които най-много да съдържат лека, завоалирана ирония, а Ежко ги нарече "общество на паникьосани кокошки" и не го изтриха. Joy Двоен стандарт виждам.

# 412
  • София
Ахахахха, направо се търкалям от смях... абсолютен двоен стандарт е това или няква странна корупция Simple Smile
Тъкмо влизах да изрева, че нещо много пусто тук кат за петък вечер и вече три мин не мога да спра да се хиля на поста на sanaka  Laughing

# 413
  • В офиса
Ау, полово неравенство и дискриминация съзирам.

Редактирам се, в LinkedIn има биографията на П. Велков. Plovdiv University "Paisii Hilendarski"
Teacher at the initial stage of primary education (I-IV grade)
 - това ли му е математическото образование, или МГ в Пазарджик? Много бих искала такива хора да не бъдат наричани "математици", а още по-малко "топ математици" Той преподава математика в Увекинд по съвместителство, а не е математик

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 18:58 от Тинкърбел

# 414
Това са конспиративни теории. Нищо подобно. Аз не ги карам да мислят.

# 415
  • Русе
Реших да се пробвам и аз в темата за Ковид - греда. Мнение не писах, беше въпрос, който наистина ме интересува - дали и в други държави математици обикалят телевизионните студиа с прогнози за пандемията.
   Smile  Мернах го мнението сутринта. Верно ли са го изтрили. Знаех си че има нещо гнило покрай тез математици, но понеже не им следях изявите системно мислех, че може да попадам инцидентно на ялови прогнози и изказвания. Но щом се налага да и им пазят честта с метлата....

# 416
  • София
Да, бе - нищо подобно. Ей го на, вчера, една девойка писа, че учените били установили, че ако върху хирургическата маска сложиш и маска от плат, ще намалиш риска от зараза до 92%. И аз просто предположих, че ако отгоре туриш и скафандър, ще намалиш риска до 100%. Ми, изтриха ме. А по моему си беше градивно, дори полезно за въпросната тема мнение. Thinking

# 417
Освен това, безсъвестно разпространяваш fake news. 100% защита се обезпечава само така:

Като бонус, така се предотвратява и разпространението на некачествени гени.

# 418
  • София
Това да не е скрита или открита реклама на дюрескс?

# 419
  • София
Аааа, ха - и моят пост, който съдържа леко провокативно и непартийнолинейно мнение си седи 😀. Сигурно съм мъж 🤣

Общи условия

Активация на акаунт