Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 521
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • София
О, в Ковид темата и аз получих триене и мъмрене на лични Joy аз, дето съм такава теменужка Joy
Страхотна тема сте подели, много ми се пише по нея и много ми е навреме, защото имам житейски драми с чуденки и за двете деца, обаче, ах, колко работа имам тези седмици, не мога да вдигна глава! Това не е оплакване, аз се радвам да е така, нека да има! Само раздумката с вас ми липсва. Утре ще си планирам половин час Кафе с Форум, пък ако ще всички да се оплачат! Simple Smile

# 391
  • софия
И мен са ме предуреждавали модове на лични. Безропотно обещавах да не правя повече така, на милото другарче Simple Smile

# 392
  • София
Какво е станало в темата за ковида? Дори бих казала, че днес е доста спокойно. Вчера беше голямото триене.

# 393
Нищо й няма на темата за ковида, само сектанти са днес и невинната Санака.

# 394
  • София
Сега пък пътуването до Занзибар им било проблем. Масово българите се канили да ходят до Занзибар през април. Ами като нямат акъл - през април в Занзибар вали 30 дни в месеца. Joy

# 395

Честита ви Нова година на Белия Метален Вол!!!
Волът е мощно животно, което има способността да трансформира негативните предизвикателства от ужасната Година на Плъха в положителни резултати през 2021 г.
Той може да ни спаси от бедствия и да помогне за възстановяването, защото е строител.

Ох, малко надежда взора ни да види. Дори и в металния вол Stuck Out Tongue

# 396
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ее, не вали чак толкова април. От 7 дни, два валя и то за х 2 часа.

Мен не са ме банвали никога, може би защото упорито не влизам в теми като тази за Ковид. С промити мозъци не мога да споря. То и затова никъде не се чуват гласовете на нормалните.

# 397
А пък днешната дата се чете еднакво в двете посоки: 12022021 /на математически език му се вика: палиндром/.
Това мое откритие написах в 12:02 ч. Sweat Smile

# 398
  • Отвъд алеята зад шкафа
Познато ми е отнякъде, дали не съм го срещала в някакъв тест за АК?

# 399
Не следя вече математическите състезания, но сигурно палиндром се учи в първи клас. Ако това имаш предвид.
Е, на курсовете по математика, де.

# 400
Познато ми е отнякъде, дали не съм го срещала в някакъв тест за АК?
"Математическите главоблъсканици" на Гарднър

# 401
  • София
Ее, не вали чак толкова април. От 7 дни, два валя и то за х 2 часа.
При нас валя без да спре през цялото време - всичките 10 дни. Joy Имаше около два часа дневно, в които не валеше. При вас е било по-скоро изключение.
http://hikersbay.com/climate/tanzania/zanzibar?lang=bg Обърни внимание какво пише за април в Средногодишни валежи в Занзибар Колко често вали в Занзибар? Laughing Категорично не е това сезонът за ходене там. Ходи се декември - март /до началото/ и юли-септември.

ПП. Аз съм вол по китайския хороскоп.

# 402
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, знам, че април вали там, може би имахме късмет, бяхме за някаква априлска ваканция преди ...3 години май. Тогава изобщо не се бяхме сетили да проверим валежите.

# 403
Даже не знам коя е темата за Ковид.
Канцелираха ми полета на връщане от Крит,сега чакам да ми върнат парите и да купя нов билет през Солун Simple Smile
Подариха ни по 3 бутилки вино от работата (и на мен и на мъжа ми) и съм си отворила сега едно малиново мерло, приключих работа за днес.
Дано да не заспя,че чакам гости, гладни за Чили кон карне и бразилски хлебчета.
Хубав петък Grinning

# 404
Като каза бразилски хлебчета, от къде вземаш брашното от тапиока?

Общи условия

Активация на акаунт