Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 798
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря на всички за добрите думи!

Ежко! Здрасти ве пич! Много се радвам, че се върна, а както виждам и ти също виждаш, и другите се радват.
Недей да изчезваш пак, липсваш на всички.
И аз ви се радвам, ама с излизането на синовете от вкъщи и аз губя връзка с образователните теми. А и кой би взел насериозно човек, който е оставил и двамата си сина да станат стари ергени?
Ха, и 11-класника ли излезе от вас?
Щом толкоз отрано са се отделили, няма шанс да останат стари ергени 😉 защо реши, че си ги оставил да станат...?

# 91
  • софия
Ама, Ежко, наред с  образователните проблематики ми се струва редно да обсъждаме и всякаквито други ергенски, любовни и сие тематики.
И хич недей се прай, тез хубави момчета, е ясно, че и хубави, мили и добри снахи ще имаш. Нека поживеят де. Ти само гледай да си супердядо като му дойде времето. (рецептата е ясна, ама ако се затрудняаш дай знак да ти я постнем)

# 92
  • В офиса
Eжко, добре дошъл обратно.
Драго е да има с кого да поспориш отново Simple Smile
Да имаше сега една дъщеричка в 1-ви-2-ри клас, хич нямаше да се кахъриш дърти ергени ли са синковците, ма ей на. Малкия и той ли е на обмен, празна ли е къщата сега?

# 93
  • София
Аз да се включа един върпос- къде мога да намеря задачите от Математика без граници за 2019 и 2020? Нещо не откривам ...

# 94
Аз да се включа един върпос- къде мога да намеря задачите от Математика без граници за 2019 и 2020? Нещо не откривам ...
https://www.facebook.com/groups/mathtournament

Групата изисква заявка. Надявам се да бъдеш приета.
Ако имаш някакви проблеми с членството, ми пиши ЛС.

# 95
  • София
Фран, благодаря много. Намерих ги, много интересна група Simple Smile

# 96
  • София
Ей, начии (следва сутрешен уикенд мрън)!
Тъкмо се заредих с положителни емоции и малко доза еуфоричен оптимизъм след концерта на балетната школа на Фръцльоната в началото на седмицата и се почна: заразени и хоспитализирани пак постъпателно растат, оназ мумия-еманация на всичко анти в образованието Такева щяла да прави проучване що учителите не щат да се ваксинират, тиквите в МОН отсвирват всеки довод на основни и по-малки училища да пуснат и други випуски в едно с истеричните писъци как ест, че децата са виновни за предстоящата трета вълна. Така да ми писнА от слепоци, еснафи, тъпанари и вся остальная сволоч 😩
И, разбира се, че няма господ - ще прави жертва сторици хиляди деца на малоумието и конскапащината на дъртите...

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 09:14 от Milenita

# 97
  • София
Не знам колко искат и колко не искат да се ваксинират, но след вчера оставам по-скоро с обратното впечатление, поне доколкото чух какво си говорят хората, докато чакахме цялата навалица пред кабинета. Всъщност хората искат да се ваксинират, но става бавно.

# 98
  • София
Съвсем се обърках с тези заповеди - има ли изискване сега за носене на маски от децата /от 5 кл. нагоре/ в час или не?

# 99
  • София
Има.

# 100
Мен пък от снощи така ме боли зъб, цяла нощ не съм спал и в момента чак рева с глас. Ех, Лейка защо не е зъболекар...ходих аз още от сутринта, уж ми сложиха лекарство, дълбаха нещо, и упойка дори ми сложиха и преди час и нещо мина действието на упойката и пак ме боли страшно. Не се търпи, мъка страшна е. Никой ли от вас не е зъболекар да му се невиди...макар че нали бях, ама пак ме болиииии.

# 101
  • в страната на чудесата
Ооох мецане, гадно е със зъба!
Дано ти мине скоро, че е ужас.
Айде тук да се пренеса, че как се ядосвам е другата тема.

# 102
Недей се ядосва, не си струва ,😄
Ох, и течен аналгин пих, и Нурофен от 400 мг, нищо не помага. Затова сега пия вино, то най-помага, притъпи се малко болката, ама май една бутилка няма да стигне за целта.

# 103
  • в страната на чудесата
Недей се ядосва, не си струва ,😄
Прав си. Но ме яде.

# 104
  • София
Добре де, какво толкова те яде? редактирах си постовете в онази тема, само мир да има! Не може да ми приписваш някакви неща, които нямат нищо общо с мен. Разбирам те прекрасно, но не си го изкарвай на мен. Дали ще има ДО или присъствено на мен ми е все тая, защото аз така или иначе работя присъствено от Великден още.

Общи условия

Активация на акаунт