Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 803
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • в страната на чудесата
Така ли, Анди? И защо ги редактира? За да си мила и добра Simple Smile Simple Smile
Не ти приписвам нищо, което не си написала преди редакцията Simple Smile
Ти работиш присъствено, но орева орталъка. Да ти напомня ли? Аз ли писах срещу присъственото обучение? Аз ли писах колко са зле родителите, които не понасят децата си и затова са срещу ДО? Аз ли?
Нямаш срам.

# 106
Недей се ядосва, не си струва ,😄
Ох, и течен аналгин пих, и Нурофен от 400 мг, нищо не помага. Затова сега пия вино, то най-помага, притъпи се малко болката, ама май една бутилка няма да стигне за целта.
Аулин. Но по-добре да погледнат пак зъба. Повече от два-три часа след нормалните манипулации не трябва да боли. Виж друг зъболекар. ЕОДент в Дианабад примерно.

# 107
  • София
едит

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 19:02 от Andariel

# 108
  • в страната на чудесата
Законодателят е дал възможност на онези, които желаят да учат дистанционно.

# 109
Сори сега, ама наистина не звучи добре да се каже, че родителите не понасяли децата си по време на ДО, всеки ще се обиди, включително и аз.
А пък личният ми опит е че винаги, във всички случаи, когато съм спорил или съм се ял със Скорпион, никога хаир не съм видял. Никога. 😃😄 Така че някои хора да внимават в картинката ,😄😃😄😆

# 110
  • София
едит

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 19:05 от Andariel

# 111
  • софия
леле Мечо, много си закъсал Sad
Не може ли да отидеш на зъболекар? Не бива да се изтрещява чак до такава крайност да се търпи. Сега ако тръгнеш за да си слагаш диамант на зъба, да, ще ти кажа "лигльо" и да те обявя за безразсъден, ама ако е болка, която си представям.....бррррр

# 112
  • София
едит

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 19:03 от Andariel

# 113
  • Русе
На психолози и проучвания грам вяра нямам. Моите си проучвания, не се покриват почти никога с писаните. Пък аз съм след толкоз живот проби и грешки съм се научила,  че писаното най често не е общовалидно. Работя в къщи, не са ни се изоставили отношенията с До, както сме и двамата. Та аз до 15 часа почти не го виждам. След туй също, защото излиза

# 114
  • София
Сори сега, ама наистина не звучи добре да се каже, че родителите не понасяли децата си по време на ДО
Това е доста често срещана мантра на искащите ДО за всички - нападка към хората, желаещи присъствено обучение, че са безразлични към децата си, както и опит за вменяване на вина. По този жалък начин те самите се опитват да се изкарат много извисени и много по- от останалите или се опитват да докажат на всички колко важно е да се подтиска желанието за присъствено - един вид, ако искаш присъствено, значи не понасяш да гледаш децата си у дома и не ставаш за родител (дори има много реплики от рода на "защо сте ги правили тези деца, като не искате ДО"; да не споменавам намеците към родителите с три деца - отвратителни).

Другата ми любима реплика е, че ДО не е по-лошо от ПО, защото който си учи при ПО, си учи и при ДО - всички други деца са долни скатавки.

# 115
Ами това,  че детето е  на ДО не значи, че родителя си еу дома.
Да си призная честно не съм наясно как толкова работещи хора се изнесоха хоум офис. И почнаха да прекарват 12 часа с децата си.
На нас ни се случи през март и после през ноември.
От миналото ДО детето се оптавя само, учи само, яде само и прекарва 8 работни часа само.
Ами някак си не ме кефи ДО. Колкото и да е добро. Въпреки, че бих казала че е добро ако има родител у дома или ако детето е в гимназия. Та искренно се надявам скоро някой да се сети,  че не това е правилният начин за превенция.

# 116
Вие с градините прекалявате - знаете ли какво е скомина😀

# 117
  • София
Вече я обсъждахме скомината Simple Smile.

Татко Мецане, колкото и невероятно да звучи аз точно да го кажа, но съветът на Ежко бих го повторила едно към едно. ЕО Дент в кв. Изгрев (на Пимен Зографски)  имат винаги дежурен кабинет, ваксинирани са срешу, и най-важното лекуват отлично (моето extended семейство им е клиент от 9 години, a моята "ефектна" усмивка е тяхна работа).

# 118
  • В офиса
Мен пък моите деца понякога яко ме дразнят, особено и малките като бяха вкъщи. Че аз не можех да си чуя мислите, бая ме изнервяше.  И учат много по-зле вкъщи всички без най-голямата, която като цяло никога не учи.
Мецане, и аз да гласувам за ЕОдент като спешен кабинет. Малката съм водила там и съм с отлични впечатления.
Днес малките яздиха коне. Много съм хепи, колко заблудена съм била, не очаквах конна база в самия град да е толкова добра.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 18:35 от Не се сърди, човече

# 119
  • София
Мен пък моите деца понякога яко ме дразнят, особено и малките като бяха вкъщи. Че аз не можех да си чуя мислите, бая ме изнервяше.  
Значи, тук има теми (не тази, разбира се), в които, ако напишеш това, което е в цитата, ще те обявят за най-лошата майка на света, ин а хартбийт. Ти какво си въобразяваш да правиш деца и да не седиш до 4 клас без работа, за да е сигурно, че ще може да покриваш emergencies като ДО заради Ковид, м? И това с 4-те деца е толкова безотговорно - просто няма да коментирам Mask (добре ли ми седи маската, байдъуей Neutral Face?)

Общи условия

Активация на акаунт