). Другите са, като да начешеш малко крастата с децата...
/, пистите - нищо особено /има добри, де, в Кортина има писта 11 км./. Не бих казала, че в Италия пистите са по-леки и къси от тези в Австрия. Може би където ти си ходила /тя е огромно количество ски зони и писти/. Саслонг например и 3,4 км. и съвсем не е лека. Е, не е Серен, но има и по-дълги, както и преливане от писта в писта. А изхранването в Италия, в сравнение с Австрия /за еднаква категория хотели/ е несравнимо по-добро. И купонът е по-голям. 
На Мадоната бях стигнала 85км , на Ливиньо доста по-малко, но там карах предимно извън пистите, та е нормално, впрочем най-якото Off ми е било там, но с пристигането ни падна над метър нов сняг
И работят по до късно. А в Австрия в хотелите храната не става. За разлика от Италия.
rainy, миналата година съпругът ми намери чуден плейлист в спотифай (любимият хит беше "Hier kommt das Bier Kapitan", простете правописа), така че ако си го пуснеш на слушалки в италианска кръчма, можеш да имаш най-доброто от двата свята
Но достатъчно близко да се сетя. То е незабравимо да видиш камара полупияни (някои направо напълно) да танцуват на тия идиостки песни Препоръчани теми