Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява зрялото сирене?
Когато въвеждате храна в енергийния калкулатор, какви грамове използвате - на суровия продукт или на вече приготвения (сварен, изпечен, пържен)?
Как влияе режимът върху здравето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява зрялото сирене?
-
Когато въвеждате храна в енергийния калкулатор, какви грамове използвате - на суровия продукт или на вече приготвения (сварен, изпечен, пържен)?
-
Как влияе режимът върху здравето?
-
Както Таня спомена, може ли дългосрочното състояние на кето да повлияе на щитовидната жлеза?
-
Какво представлява храненето по НВ-ВМХ?
Ако ми е зор правя модифицираните. Снощи още си направих коремни преси, отделни подскоци и такива измислени след ден 2 с мацката. Сутринта качих пак етажите по стълбите, ам краката искам да ми минат и да не усещам така напрежение и да мога да си правя доста от нещата 
но...
Вечерях сьомга, две парчета, дори без салата да не ме надува. Миналият път като бях стриктна беше по-различно. Явно остарявам и всичко е бавно.
След като ми се случи и втори път след някакво време, се убедих че съм отвикнала и хубаво правя че обикновено само ще си опитам, ако изобщо.
), фастове и поне 15 тренировки.