НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 138

• 46 410
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Жаки, ам още съм в офисЪт яз Smiley  Ако ми е зор правя модифицираните. Снощи още си направих коремни преси, отделни подскоци и такива измислени след ден 2 с мацката. Сутринта качих пак етажите по стълбите, ам краката искам да ми минат и да не усещам така напрежение и да мога да си правя доста от нещата Simple Smile

Снощи нямаше да ям, ама имаше домат и 1/2 краставица, та да не станат зян.

Тая вечер съм извадила сьомга, а тийна ще си пече люти крилца.

# 631
Мистик, браво бе, глей как се активизира!
Само не се отказвай, ще видиш че ще има резултат, ще дойде и онова чувство на щастие и удоволетворение, обещавам ти! Нямам начин да няма начин! Ще мине и мускулната! В някой  от следващите дни ще имаш много яко, дупе, крака, и после изведнъж ще отмине, както е дошла!
Макар че аз умишлено въртя различни групи и все нещо ме наболява, аз така обичам:) да знам че е имало напън:)

# 632
  • Пловдив
Уф...дано! Simple Smile
Ади, почвам.

# 633
Аз много облагодаря за милите думи Gift Heart   но...
От стартови 99 и достигнати 85 - все съм си огромна.

Сигурно даже трябва да се радвам, че не съм наддала (вместо да свалям), през последните месеци, защото:

Не можем да ходим на танци. Аз съм активно танцуваща, народни танци в зала нямаше,  имаше, и сега няма...

Всичко ми тежи и работата от дома ми тежи, преди пътувах всеки ден и се движех много на раб. място - от година съм хоум офис.

Даже не съм се и похвалила, да не се урочасам Simple Smile , че: спрях цигарите миналия юни и още удържам.

И една малка мъка, но за мен потресаваща, загуба на домашен любимец ...
Скрит текст:
Котето ми, дето се роди в ръцете ми преди 11 год, си отиде от рак на млечната жлеза

И два месеца няма цикъл и ...

# 634
  • Пловдив
Poor, не разбрах от кога си на режима, но имай търпение. Ще стане и всичко ще е ок.

Аз нямам търпение да ми се поприбере корема Confused  Вечерях сьомга, две парчета, дори без салата да не ме надува. Миналият път като бях стриктна беше по-различно. Явно остарявам и всичко е бавно.

# 635
Момичета, а правите ли нещо по-специално ако излезнете извън режима по някаква причина?
Примерно фаст за 16-20 часа, или някакво прочистване?

На мен днес ми беше много зле на стомаха, заради едно месо, на което не видях изтеклия срок на годност, и почити цял ден хапвам пълнозърнест хляб, защото ми успокоява стомаха. Хапнах и малко 75% шоколад, защото той пък ми успокоява душата.
Но се чудя сега добре ли е да погладувам малко повече, или от утре просто да си влизам пак в режима?

# 636
Аз ако се омажа задължително фаст, дълъг. И без това ми е свинско. Но аз съм си 20/4 или 18/6 по принцип та не ми тежи и по- дълъг фаст

# 637
Момичета, а правите ли нещо по-специално ако излезнете извън режима по някаква причина?
Примерно фаст за 16-20 часа, или някакво прочистване?

На мен днес ми беше много зле на стомаха, заради едно месо, на което не видях изтеклия срок на годност, и почити цял ден хапвам пълнозърнест хляб, защото ми успокоява стомаха. Хапнах и малко 75% шоколад, защото той пък ми успокоява душата.
Но се чудя сега добре ли е да погладувам малко повече, или от утре просто да си влизам пак в режима?
Ако е било там веднъж да ям нещо не като за нас тук... хич не го и мисля, продължавам си както си знам и го оставям зад мен. Не съм фен на това да си "изкупувам греха с пост и молитва", че комай за някои баш така се оказват тия фастове след нережимна храна.  Едно хранене извън режима не ми обърква нищо, най-много да огладнея по-скоро след него отколкото след режимно.
Случи ми се на два пъти тая зима да се наям с тестено. Ама не както обикновено бих евентуално си опитала, ами баш си се наядох. Стомахът ми пълна стачка даде, туй нещо не пожела да го мели хич. Е, след това се въздържах от храна един ден или малко отгоре. Ама не да си изгладувам тестото дето съм изяла, а докато почна да се чувствам пак нормално. Не ми се ядеше. Викам си - Повредих се! Че аз апетит не губя, тука нещо става! Grinning След като ми се случи и втори път след някакво време, се убедих че съм отвикнала и хубаво правя че обикновено само ще си опитам, ако изобщо.
Това с уточнението че в момента не свалям тегло вече и зор не си давам, а просто това ми е начинът на живот. Ако е много строго и ме кара да се чувствам виновна че по повод съм изяла нещо, няма да е моето. Ако сваля още някое кило - хубаво, бравос... ама и да не сваля, на сегашния хал съм си пак добре. За който свиква тепърва с режима или гони определени мерки или да оправя здравословни показатели, сигурно има смисъл да е стриктен повече от мен. Или за който "не може само с малко".

# 638
Първият ден яйчен фаст мина добре, надолу съм 400 грама, но пък се запекоха нещата, което и очаквах. Изядох 9 яйца, 50 гр масло, 35 гр майонеза и 100 гр гауда. Притеснявах се дали ще имам енергия като цяло, но се оказа неоснователно, ходих си на редовните разходки и вечерта направих една бърза силова за горна част, даже малко хоро поиграх. Днес отварят фитнесите и планувам тежка тренировка за долна част и горе долу същата храна без майонезата, която яодх на deviled eggs, но не ми допадна особено.
Въпреки запека се чувствам много лека и сутринта дънките ми висяха повече от обикновено.

# 639
Добро утро в април! Какви са ви целите за този месец? Моите са 3-4 кг. (Joy), фастове и поне 15 тренировки.

Аз след омазване винаги имам доброто желание да правя фаст, но реалността е друга - безумно гладна съм, инсулина ми е в небето и най-разумното за моето тяло е да му дам нещо да е спокойно. Яйца, масло, пастет... По-нататък бих продължила с фастовете.

Днес съм щастлива - отвориха залите. Ако успея, отивам на любимия HIIT.

# 640
  • sf
Моите са да изкарам поне 5 дена без лакомия.

# 641
  • при моите любими
И аз реших да мина на яйчен фаст. Мина добре вчера и днес видях чаканата 5ца. Кантара ме зарадва с 59.9. за този месец искам да успея да сваля до 55 и минавам на по-лек режим. Да видим дали ще ми се получи. Не вярвам, че ще стане, но ще опитам. Така и не си намерих шивашкия метър и не съм мерила обиколки, но панталоните са ми доста широки станали. Аз в горната част на тялото проблем нямам и съм без корем, но ми е широк ханша и на дупето и бедрата има какво да се желае. Решила съм да си купя днес и вендузи за масаж, надявам се да намеря.

# 642
И аз реших да мина на яйчен фаст. Мина добре вчера и днес видях чаканата 5ца. Кантара ме зарадва с 59.9. за този месец искам да успея да сваля до 55 и минавам на по-лек режим. Да видим дали ще ми се получи. Не вярвам, че ще стане, но ще опитам. Така и не си намерих шивашкия метър и не съм мерила обиколки, но панталоните са ми доста широки станали. Аз в горната част на тялото проблем нямам и съм без корем, но ми е широк ханша и на дупето и бедрата има какво да се желае. Решила съм да си купя днес и вендузи за масаж, надявам се да намеря.

И аз съм така с разпределението. Имам малко шкембе в долната част на корема все още де, но разликата в дрехите за горна и долна част обикновено е 2 размера в полза на дупето.

# 643
Добро утро ☕
Мен ме боли почти всичко по тялото. Сега осъзнах с пълна сила колко съм се обездвижила. 3/4дни правя тренировките, даже и да искам не мога пълните упражнения, а само леките версии. На всичкото отгоре вчера и малко паднах, та си натъртих задните части 😁😁
 Моите цели са :
Да не се откажа от упражненията
Да мръдна на кантара, дори и кг или 2
И да нямам умопомрачения в храната 🤣

# 644
Моята цел за април е да слезна под 60кг.
В момента съм 63кг. Simple Smile
Не знам как ще се случи, защото не мога да се организирам и да почна да тренирам.

Общи условия

Активация на акаунт