НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 138

• 46 479
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
Жаки, от кето- блогърите -> флейки от лупина
https://keto-bg.com/keto-recepti/keto-hapki-s-lupina/

# 406
Сега ги мариновах с майне за и сметана, да стоят утре ще ги пека, със смес от хуск, бадемово брашно и сусам. Да видим какво ще стане, ще пробвам и в еърфрая да видим как ще е.

# 407
Няма как да не се получи вкусно. Трябва да пробвам и аз да си направя нещо подобно.

И да се оплача от ММ. Казах аз, че ще си правя омлет за вечеря, а той поиска да направя и за него. Ама повече, че да има и за утре за обяд. Да сложа направо 20 яйца и да ги направя на омлет. Оказа се обаче, че е мислил нещо друго за омлет и сега имам 20 яйца под формата на омлети, който трябва да изям сама... Той такова не искал, голямата щерка не обича яйца, малкото също не ги яде в чист вид. Та ще ми се догади от омлети.

# 408
Направи си два дни фаст яйчен😂😂😂🤭

# 409
Ами така ще направя... Като отмъщение обаче няма да готвя два дни 😀

# 410
Здравейте, момичета.
От  миналия вторник спазвам режима - никаква захар, газирано, тестено и тн. Отначало имах само 1 хранене -вечер, после за обяд започнах да си правя слайс гауда и бекон с малко крема сирене (като хапки), тъй като по принцип не обядвам.

Имам доста килограми за сваляне и за първата седмица съм -3кг, но мерките не помръдваха. Днес видях, че от има вече разлика в см. в бедрата, прасци, ръце и подгръдна обиколка, но странното е, че от корема съм само -1 см, а от ханша дори съм +2, което не мога да си го обясня. Гледа как на други хора телата им за 1-2 седмици се променят визуално драстично, а аз явно отводнявам, но мерките почти не мърдат и малко се обезкуражавам.  Иначе чувствам корема си :по-лек", но сантиметрите не мърдат.
Със сигурност не прекалявам с дозите, понякога се чудя дали не хапвам достатъчно мазнини даже.

Вчера например, освен обяда, който споменах горе и за мен е един и същ всеки ден, вечерях пиле със сметана, гъби, броколи и моцарела. Прдишният ден вечерята беше яйце по панагюрски. Преди това риба със зелена салата. Позволявам и  малко домашен суджук вечер, пия и около 1, 700-800 вода.

Ще съм благодарна да ми кажете някой дали е имал същия проблем. Дали ако направя 3-4 дни яйчен фаст би помогнало на организма да се "забърза" ....

# 411
Първо малко се успокой, muhcho, тук не гоним скорост. Само от една седмица си на режима, а вече си търсиш проблеми. Дай си малко време да превключиш, да свикнеш, не се фокусирай толкова много върху килограми и мерки за такъв кратък период. Казваш, че имаш доста да сваляш, не очаквай да стане от днес за утре и не залитай веднага по яйчни фастове. Осезаем напредък обикновено се наблюдава на всеки 3-4 седмици и то ако си била постоянна. И не се сравнявай с другите, всеки организъм си е индивидуален и реагира с различно темпо.

# 412
  • WonderLand
Muncho, бързаш. Аз 4кг свалих за 6 седмици. Дай време на тялото ти да превключи и да се адаптира. Тук нещата стават бавно

Лимонче, пращай омлетите насам 😃 много обичам.

# 413
Ееее, това е нищо време! Muhco, зарибих се по една жена, която има влог в ютюб. "Диетата ми" се казва каналът, жената е на кето и в едно от видеата представя резултатите си. Направо слагам линк към видеото
https://www.youtube.com/watch?v=G1bC9QQ67Rg
Можеш сама да видиш колко см е свалила за последния месец, макар че на кантара дава едва под 2 кг.
Имай търпение!

# 414
За мен имаш много млечни. Добре е, че си стриктна, но и в обяда ти виждам нередности- пак млечни+ колбас(ако е бекон полуфабрикат, както ми се струва). Вече са ти обяснили, че нещата не стават толкова бързо. Да, има и щастливци, но повечето сме изтеглили късата клечка или си имаме здравословни проблеми, които забавят нещата. Ако все пак държиш на още по- бързо сваляне- вкарай повече движение. За вечерята да се изкажа- пак мазнините идват от млечни, а не примерно от месо/риба или яйца. Преразгледай и порциите.

# 415
Благодаря много, следя  Ерманкова и групата на Узунов и оттам виждам страхотни резултати за кратко време /видимо прибиране на корем и други зони на хора, които даже нямат толкова за сваляне/ и затова се обезкуражих.
Ще взема предвид коментарите ви. Wink)

# 416
  • WonderLand
Значи снимките които Ерменкова публикува не са нищо особено, могат да се изманипулират толкова лесно, че не е истина, даже фотошоп не е нужен. Като добавиш и малко пресилване на нещата, малко маркетинг, реклама и си следващата дето дава 200лв за измислен режим, което ѝ е целта 🤷‍♀️

# 417
Момичета, хапките станаха топ! Децата ще се избият:) със чеснов сос става майка плаче 😂❤

# 418
  • Пловдив
Момичета, хапките станаха топ! Децата ще се избият:) със чеснов сос става майка плаче 😂❤
за теб останаха ли е въпроса? Smile
С каква сметана смеси майонезата? Заквасена? И как изпече... Simple Smile

# 419
Нараза на флейки филето ММ, омазах с майонеза, квасена сметана и подигравки.
Стоя цяла нощ. Сутрината овлях в хуск, бадемово брашно и сусам смесени, наредих на хартия, пекох 18 Мин на вентилатор на 220.

Общи условия

Активация на акаунт