НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 138

  • 46 476
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
  • Мнения: 1 430
Аз и преди съм го казвала, но искам пак да вметна, че ако някой реши да поръчва таблетки магнезий на NOW, нека има предвид, че качеството на продукта е много добро, но таблетките са мега гига огромни, такива не съм виждала преди, едвам ги преглъщах. По тази причина след първата опаковка минах на Pure Nutrition.

# 391
  • София
  • Мнения: 2 102
Момичета на коя фирма взимате качесвени тахани ,най-вече ме интересува фъстъчен и сусамен?

# 392
  • Мнения: 43 760
Шаламанов 79.

# 393
  • WonderLand
  • Мнения: 3 896
Фъсръчен вземам на Valnuts, сусамов на Тръндеви.

# 394
  • Пловдив
  • Мнения: 44 626
Фъсръчен вземам на Valnuts, сусамов на Тръндеви.
първият къде го има?

# 395
  • Мнения: 5 681
Аз поръчвам от Vikinuts, но съм пробвала само бадемов и лешников. Нямам и намерение да експериментирам с други видове или марки, защото са им божествени тези два Flushed

# 396
  • WonderLand
  • Мнения: 3 896
Фъсръчен вземам на Valnuts, сусамов на Тръндеви.
първият къде го има?

Вземам го от магазин Любляна в Княжево. Иначе виждам, че го има на места онлайн.

# 397
  • Мнения: 15 454
Момичета, пилешки филенца на фурна, с какво да заменя корнфлейкса? Някоя рецепепта? Нещо с майонеза ли се мажеха? Искам хем да стават за мен, хем да са здравословни за децата, че Жакито малкото какво дупе е направила😂❤

# 398
  • Мнения: 43 760
Може да ги омажеш със смес от майонеза, горчица, яйце и подправки. Аз слагам босилек и много ни харесва. За панировка може бадемово брашно, пармезан, бих сложила и малко корнфлейкс.

# 399
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
  • Мнения: 4 147
Жаки, аз последният път ядох рибни пръстчета - домашни, с малко царевично брашно + яйце + подправки + млечно-майонезен сос.... Изядох си и пръстите!
Не е режимно царевичното брашно, но пък е един път Joy Не му се втелясвам.

Другото много вкусно нещо, наподобяващо разните му там "хапки" - контрафиле, нарязано на тънко - около 0.5 см и просто изпечено в съвсем малко масло. Със сол, черен пипер + някаква зелена подправка... Мммм, уникални. Ако се добави и от чесново-млечния сос.... Направо ми текат лиги вече... Joy

# 400
  • Мнения: 24 768
Момичета, пилешки филенца на фурна, с какво да заменя корнфлейкса? Някоя рецепепта? Нещо с майонеза ли се мажеха? Искам хем да стават за мен, хем да са здравословни за децата, че Жакито малкото какво дупе е направила😂❤
Със сусам става също добре панирането, не смлян ами направо цели семенца. Правила съм и във фурна, мразя да пържа като цяло.В яйце, за да полепне хубаво сусамът. Сега имам еърфрайър ама още не съм пробвала и в него.
Хуск на люспи съм виждала в рецепти да се ползва за панировка, но за пържени неща, на фурна не знам дали става. Пармезан също ползват някои. И имаше нещо още, лупина ли да беше... пак като за нашия режим. Виж и в блога Здравословно с Дени, сигурна съм че имаше панирани неща из нейните рецепти, все нещо щможе да харесаш ако и да не е точно като корнфлейкс.

# 401
  • WonderLand
  • Мнения: 3 896
Аз овалвам в бадемово брашно и леко запечен сусам с подправки. Първо топвам в яйце. Нареждам върху хартия и във фурната. Преди ползвах царевичен грис.

# 402
  • при моите любими
  • Мнения: 2 895
Аз го мариновам с кисело мляко и подправки. Стават сочни. За децата овалвам в галета понякога, за мен голи ги пека. Може и малко горчица, ама не мога да намеря без захар.

# 403
  • Мнения: 24 768
Мяркала съм някъде нещо дето се води "горчица на прах", само че не мога да се сетя из руските магазини ли да беше или другаде някъде. То ще да е смляно синапено семе, предполагам, едва ли да е нещо друго.
Ама и нормална горчица си слагам в марината, то пък колко захар има примерно в една лъжица, а от тая лъжица колко ли ще има в порцията ми... хич не мисля че е съществено количество захар в нея.
С кисело мляко и подправки мариновам пилешки бутчета, кожичката става разкошна като се запече със слой от това нещо върху нея. Стана ми топ бърза вечеря в еърфраера, като ги овкуся от сутринта и вечерта за половин час са се изпекли. Половинката ме гледаше странно първия път като го помолих да ми подаде киселото мляко, ама от тогава все така иска да ги яде.

# 404
  • В полите на Пирин планина
  • Мнения: 21 813
Аз бутчетата и пилешките пържолки ги овкусявам със заквасена сметана и подправки.

Общи условия

Активация на акаунт