НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 138

• 46 447
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
  • На острова
Миа, дай линк за нещо с планк
ох, много ме депресират Бохо - то руси, то едни безкрайни крака, едни плажове.....
Аа, изобщо не ме депресират, то Бахами, Коста Рика, Търкс&Кайкос, голям кеф. Тя роди сега и поналя малко. Планкът е включен в самите упражнения, или поне аз така го усещам.

Значи това кратко видейце го правя преди всяка една тренировка - за заграявка, и за корем, ръце и дупе (за всичко дето ми трябва 🤪):

https://m.youtube.com/watch?v=PknU1QEV4Zo

И после това за fat loss 😀:

https://m.youtube.com/watch?v=C-Q7GeQG6iE

После си правя на който ден от 14-дневното им предизвикателство съм. Аз от 3-4 години тези две видеа са ми в постоянния лист с упражнения. Пиши дали ти допадат, ако ги направиш ☺

По темата - взех си кайма отделно свинска и телешка за кюфтета, че много ми се ядат. За довечера пилешки кюфтенца на фурна. Ям айсберг като побъркана (с авокадо, бекон и кедрови ядки) и броколи. Това са ми двете гарнитири в последно време, друго не мога да измисля.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 00:02 от ~Миа~

# 481
Освен Памела ние правим и с тази мацка, спира ни тока, днес няма таква мускулна на дупе и крака,  и аз и мъжът ми че и малката с нас прави.

https://youtube.com/playlist?list=PLfj4lZyPiNanFW6uY6WE6BzXAJsJV60UX

Ето ви даже 30 дневно предизвиателство!
Вижте и Плей листа има много видеа.
Резулатите са уау наистина! И то само за месец!
Много препоръчам.
Ние тази година, като сме си в България тренираме само в къщи, с наши си видеа от Тайланд. Тук опитах да ходя на йога и се смях от сърце, мацката правеше нещо между балет и стречинг, питах я какъв тип йога е това?
Тя вика в смисъл?! 😂🤭 И не повторих:)
Правим значи Hitt, 10-15-20 Мин и после йогата или с Чилелавида или нашата си.
Аз башка и ходя много и много бързо под наклон.
Когато работех нямах време за толкова спорт разбираемо, но сега раУтя само върху себе си и домакиня:)

Наготвих много вкусно кисело зеле с гърдички и наденчки, ММ е рожденик днес и това му е любимо. И бисквитена тората за тях, аз ще гледам да се въздържа:)

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 23:47 от JACKLIN*

# 482
Жаки, жив и здрав да ти е рожденикът! И ти да си жива и здрава, че сподели тази мацка. Много интересни видеа има и страшно много ми харесва, че са почти без екипировка. Моите дъмбели са на винтове и ми е страшно досадно, когато през упражнение трябва да паузирам видеото и да оправям дъмбели.

# 483
о, Жаклин, ЧРД на ММ 🎈
хубави са хората, родени днес 🍾

почти не спортувам в локдауна, от три месеца и на въздушна йога не съм стъпвала

# 484
Айде от понеделник да започнем с 30 дневния челиндж, кой иска? Ще измерим обиколки и ще видим и снимки по гащЯ, ма няма да ги качваме де😂🤭 в профил да видим ще се стегнат ли дупетата:) Аз с вътрешни бедра имам проблем основно. Коремът ми е бетон, ръцете са ми мн добре) Но крака и дупе има какво да се желаЙ доста:)

# 485
Жив и здрав да е Старата Йога. Пожелавам здраве и спортни успехи без травми.
Днес сервирах на щерка ми омлет от домашни яйца. Как ли не ги презентирах, като супер- дупер храна, ползи, плюсове и накрая  изплю залъка в кофата за боклук.

# 486
  • Пловдив
Жаки, аз тия "неща" не мога да ги направя бе Head Band Satisfied 
На мен ми требе нещо за мнооого, много назаднали ... м да, нещо кат за схваната костенурка.

Да ти е жив и здрав рожденника! Все така да те прави щастлива! Simple Smile

п.п. Жакиии...ний с/у теб да бягаме не можем те стигна! Simple Smile  а ти искаш още и още...

# 487
Айде от понеделник да започнем с 30 дневния челиндж, кой иска?

Айде! Обожавам челинджи и само те ме държат мотивирана. Нали линка от поста ти? С видеата, които са по 10-15 мин?

# 488
И аз съм навита за 30 дневното предизвикателство. Тази седмица тамън приключвам две на Клоито и от другата мога да започна това.

# 489
Айде от понеделник да започнем с 30 дневния челиндж, кой иска?

Айде! Обожавам челинджи и само те ме държат мотивирана. Нали линка от поста ти? С видеата, които са по 10-15 мин?

Да точно това щото е кратко и за Мистик става, ма тя са прай и не ще! Жаки на 8 скача с нас, е не докрай, но се мъчи де:)
Значи в понеделник започваме- мерки, теглилки и снмки в профил да видим какво ще направим.
Ще се стимулираме❤🙏🧘♀

# 490
  • Пловдив
Мх...да, да...още на първия планк и съм умряла Satisfied
Ще ви се радвам и почвам с някви бабешки аз.

# 491
Еее, Мистик. То и аз умирах, ама вече се справям. Все от някъде се почва.
Моите щерки и те тренират с мен. Малката е много смешна как се гъзи 😀 Тя тренира с всички. Първо с мен и кака ѝ после с баща ѝ.

# 492
Супер е момичето с предизвикателството, тъкмо такива тренировки предпочитам. Може и аз да се пробвам примерно 20 мин Памела и 10 минути от предизвикателството. Ама не знам дали ще мога плътно 30 дена. 🙈🤭

# 493
Като ми дойде М и аз прекъсвам за няколко дни, че съм труп. И тези дни около О бях направо парцал. С голяма мъка си правех упражненията. Подут болезнен корем, гадене, главоболие, кръвно 90/60... И преди ми беше лошо около О, но поне беше веднъж на няколко месеца, а сега си имам на всеки цикъл. Толкова години опити за дете и се молех за редовна О, а сега не ми трябва, а ме мъчи.

# 494
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Уви, девойки, още не съм успяла да открия нещо от домашните тренировки, което да ме държи и мотивира. Просто не е моето.
Това, което бих правила с най-голям кеф някой слънчев ден, когато ще мога да стана час по-рано за да тренирам, вместо да обличам, обувам, правя закуска, мия зъби и т.н. забавления, е ходене... Мога да вървя ужасно бързо и доста време... Но сега просто нямам време за това, и не мога да го открадна от никъде...
Другата физическа активност, която мога да върша до безкрай са народните танци. Мога и 12 пъти в седмицата да ходя и все ще ми е малко...
Уви, сега - карантина! Нито ходене, нито танци... Само седене на дупе и контрол на яденето ми остават.
От 3 дни съм 63.6кг и съм супер доволна Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще ви следя предизвикателството и ще ви ръкопляскам отстрани!

Общи условия

Активация на акаунт