Отговори
# 105
  • София
Момичета, гюнайдън и от мен! 🍀

По-късно ще се разпиша с повече размисли и страсти, сега искам да ви пожелая само успешна и много усмихната седмица. 🤩

Забелязвам нещо хубаво - фрагът ни за новия епизод е събрал доста гледания за денонощие и половина. Има интерес въпреки последните събития. Мислех си... сега феновете ще чакаме възвръщането на паметта като онова епично признание “лудо влюбен съм в теб”. Така че очаквам епизодът с връщането на паметта да има висок рейтинг и съспенсът дотогава да е много голям. 💞

# 106
1.След два месеца в ада, Еда предполага, че Серкан най-малкото би имал желание да си спомни. Потресена е от факта, че той вече е решил каква е истината за отношенията им само въз основа разказите на Селин.  На това се дължат според мен пресиращите й действия. Когато осъзнае, че Серкан в същност не иска да си спомни ще смени тактиката.
2. Серкан винаги е подхождал твърде меко към манипулации те на Селин и доста лесно се предаде и този път. Нали, когато Селин си тръгна разказа половинчато някаква история, която бяха скрили от Серкан. Натопи Ферит и Еда, че са знаели и замаза собствената си вина. Серкан само й се усмихна и я помоли да си подаде оставката. (не си спомням обаче за какво конкретно ставаше въпрос).
3. Да не забравяме, че Серкан в същност не харесваше импулсивността и лудориите на Еда още от самото начало. Беше принуден да търпи заради фалшиви годеж. Постепенно се влюби, но това не означава, че тези черти от характера й са започнали да му харесват. Сега е забравил любовта и остава само стреса от нейните непредсказуеми действия. Плюс добавката - манипулативния разказ на Селин.
4. Дали ще изскочат от някоя папка двата договора за годеж и как ли ще ги възприеме Серкан?
5. Че защо да не бъде бизнес дама Еда? Нали трябва да се развива. Така показва че е пораснала, станала е отговорна, предвидлива. Ангажимента да запази АртЛайф за Серкан няма да й позволи да приема не изпълними поръчки от днес за утре. Това не изключва да е добра, милостива, креативна. Няма цял живот да е едно стъпало по-долу от Серкан я. Дано Сц. измислят някоя ситуация, в която Голямото пиле застраши имиджа на компанията (защото преди го правеше доста често), Еда да реагира мъдро и адекватно и Серкан да я погледне с други очи. Нали основния коз на Селин е, че Еда иска да заграби компанията за себе си.
6. Замислих се дали Айдан не скри, че Серкан е жив като малко отмъщение към Айфер, заради Шрф Александър.

# 107
Днес Биге има рожден ден Wink

# 108
Отбивам се само да се отчета за анкетата на Диди. Аз ги виждам като годишните времена на Вивалди нашите магарета. Палитрата от емоции е в четирите сезона, но винаги са пленяващи и не можеш да откъснеш поглед от тях! Heart Eyes

# 109
Добър ден, мили момичета, Sparkling Heart

Снощи събрах сили, за да изгледам 29-та серия със субтитри. Може би, защото се бях успокоила след груповата терапия, която си приложихме и за която много ви благодаря, но изобщо не се почувствах тъжна, усетих хумора и започнах да разбирам Серкан, а не да му се сърдя.

Почувствах се ужасно като си представих, че той не помни толкова много хубави и забавни моменти, които направиха любовта им красива приказка.

Разбрах и опитите на наранената ни феичка да го накара да си спомни. Тя ги приложи в същата последователност като в първа серия - шамарът, белезниците, срещата с клиент, свалянето на белезниците от шлосер, който не е дал клетва, целувката.

Стана ми тъжно от липсата на очарование от възвръщането на спомените. Серкан определено не иска да си спомни и се държи доста дръпнато с Еда. Имам чувството, че се страхува да не го омагьоса отново. Причината, за да предложи брак на Селин е да стои далеч от Еда и от забързания пулс на собственото си сърце.

Направих бърз преговор на събитията от втори епизод и те са в тази последователност:

1. Преговорите по подписването на договора за фиктивен годеж за два месеца.

2. Изборът на годежния пръстен, който да отговаря на индивидуалността на цветната ни Еда.

3. Проблемите с втория парцел на еко хотела.

4. Разговорът им за панорамата, която винаги се променя и за стреса по време на обяда.

5. Измислените спомени на Еда за пред Селин и Ферит.

6. Решението на Еда за еко хотела.

7. Начинът, по който Еда измъкна Серкан за вечерята при лелята.

8. Запознанството на Серкан с лелята и разговора за белезниците.

9. Припадакът на Еда.

10. Надписите, които обича да събира Еда.

11. Снимката на Серкан, превърната на дартс.

12. Вдигането на ципа на жълтата рокля.

Интересно ми е, кои от тези спомени ще възкресят сценаристите.

От първият фраг знаем, че Серкан ще избере пръстен за Селин.

Появява се и лимонът, който намалява стреса.

Чакам с нетърпение вторият фраг!

Вашите предположения за ретроспекцията на спомените какви са?

Хубав ден и успешна нова седмица!

# 110
  • София
Ханде вече е с 18.9 млн последователи в Инстаграм, а Керем - с 6.5 млн. 🤘🏼🤘🏼🤘🏼 Този сериал ги изстреля на върха направо! Да им пожелаем още по-големи успехи след него, ощо по-значими роли и по-големи предизвикателства в служебен план. А в личен... знаете! ❤

# 111
Инфо:
Тази седмица феновете на сериала ще имат нова цел - да подобрят рекорда в соц. мрежи.
Той принадлежи на Güneşin Kızları с почти 1 млн. туитове (март 2016г. - хаштагът е бил #GüneşinKızlarıFinalOlmasın)
Целта е на 6.02 и 13.02 - над 1 000 000 туита във всички соц. мрежи
Подготовката започвала от довечера Simple Smile

# 112
  • София
mi_si, само не разбрах следното - туитваме хаштага на епизода в събота с цел 1 млн туита - нов рекорд. Или туитваме името на сериала с това окончание “не искаме финал” и кога го правим?

# 113
За една нощ 1 милион туита, малко ме съмняват сякаш, да не е за една седмица?

# 114
Както досега в събота вечер - Хаштагът на епизода.
Като пуснат подробности ще ви кажа Wink

mi_si, само не разбрах следното - туитваме хаштага на епизода в събота с цел 1 млн туита - нов рекорд. Или туитваме името на сериала с това окончание “не искаме финал” и кога го правим?

# 115
Инфо:
Тази седмица феновете на сериала ще имат нова цел - да подобрят рекорда в соц. мрежи.
Той принадлежи на Güneşin Kızları с почти 1 млн. туитове (март 2016г. - хаштагът е бил #GüneşinKızlarıFinalOlmasın)
Целта е на 6.02 и 13.02 - над 1 000 000 туита във всички соц. мрежи
Подготовката започвала от довечера Simple Smile

mi_si, Sparkling Heart в рекорда в социалните мрежи пак е замесена Ханде Ерчел, с участието си като Селин в "Дъщерите на Гюнеш". Феновете искат нови постижения с нашата любимка. Ще се включа активно, но в България сме много малко тези, които си ползваме Туитър.

dariVale, Sparkling Heart Еда ще смени тактиката, но според мен идеята на сценаристите е Серкан да не си спомни, а отново да се влюби в Еда.

Нейната енергия в предишната серия беше коренно различна от първата им среща. Сега тя го обича безумно, тревожела се е за него, беше много радостна и щастлива като го видя и след неговото признание, че има амнезия не се отчая. Всички опити бяха направени с любов и с голямото желание той да си спомни.

След молбата на Серкан към Селин да се омъжи за него, ще имаме Еда от началото на запознанството им, която му изкрещя: "Мразя те, Серкан Болат!". Ще се върне предишната ѝ енергия, която го зашемети и превърна в човек.

Затова според мен са тези промени, за да може да се върне не само ситуацията, но и героите в предишните им душевни състояния.

# 116
И аз така мисля, че е правилно. Серкан да се влюби отново преди да си е спомни. Това също ще е голям удар по самочувствието на Голямото пиле.
Ако Серкан си спомни изминалата година, но настроен от Селин или по други причини не успее да усети същите чувства, Еда ще е много наранена.
Такъв развой не е нелогичен, но едва ли ще напишат така историята. Същия е принципа когато двойките се разделят, защото чувствата са си отишли.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 13:08 от dariVale

# 117
И аз така мисля, че е правилно. Серкан да се влюби отново преди да си е спомни. Това също ще е голям удар по самочувствието на Голямото пиле.
съгласна съм, да се влюби първо, ама после и да си спомни, че така любов не е редно да остане забравена..

# 118
# 119
съгласна съм, да се влюби първо, ама после и да си спомни, че така любов не е редно да остане забравена..

Абсолютно съм сигурна, че ще се случи и това, но първо трябва Серкан да си изпълни обещанието, че и 100 пъти да се роди, 100 пъти ще се влюбва в нея!

Общи условия

Активация на акаунт