Отговори
# 120
# 121
1. Разваляне на годеж.
2. Връщане на пръстен.
3. Пробеми с някой проект на Еда.
4. Обяд Серкан/Селин - Еда/ Дениз
5. Измислените спомени на Серкан
6. Решението на Еда за проекта, а може би този път Серкан ще даде решение за проект на Еда.
7.8. Среща между Серкан, лелята и момичетата.
9. Този път мисля, че няма да има припадък, нали вече имахме в еп.29.
10. Серкан ще има проблясъци - сцената с лимона
11. На годежа на Серкан и Селин Еда ще се появи с жълтата рокля и може и да чуем Gold Stuck Out Tongue Winking Eye

Направих бърз преговор на събитията от втори епизод и те са в тази последователност:

1. Преговорите по подписването на договора за фиктивен годеж за два месеца.

2. Изборът на годежния пръстен, който да отговаря на индивидуалността на цветната ни Еда.

3. Проблемите с втория парцел на еко хотела.

4. Разговорът им за панорамата, която винаги се променя и за стреса по време на обяда.

5. Измислените спомени на Еда за пред Селин и Ферит.

6. Решението на Еда за еко хотела.

7. Начинът, по който Еда измъкна Серкан за вечерята при лелята.

8. Запознанството на Серкан с лелята и разговора за белезниците.

9. Припадакът на Еда.

10. Надписите, които обича да събира Еда.

11. Снимката на Серкан, превърната на дартс.

12. Вдигането на ципа на жълтата рокля.

Интересно ми е, кои от тези спомени ще възкресят сценаристите.

От първият фраг знаем, че Серкан ще избере пръстен за Селин.

Появява се и лимонът, който намалява стреса.

Чакам с нетърпение вторият фраг!

Вашите предположения за ретроспекцията на спомените какви са?

Хубав ден и успешна нова седмица!

# 122
Mira07, феновете пишат, че се засичало без  значение дали е Туитър, Instagram, QQ, YouTube, Facebook, TikTok/Doujin, Reddit и др.
Ето най-споделяните мнения в момента:
"Важно е правилно да се пусне хаштага на епизода и системата го отчитала, независимо къде е пуснат в мрежата"
"Проблемът е, че от един IP адрес имало ограничение в броя, които системата отчита."
Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/i/status/1356192710026272768

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 13:30 от mi_si

# 123
Mira07, феновете пишат, че се засичало без  значение дали е Туитър, Instagram, QQ, YouTube, Facebook, TikTok/Doujin, Reddit и др.
Ето най-споделяните мнения в момента:
"Важно е правилно да се пусне хаштага на епизода и системата го отчитала, независимо къде е пуснат в мрежата"
"Проблемът е, че от един IP адрес имало ограничение в броя, които системата отчита."

mi_si, Sparkling Heart много благодаря за изчерпателния отговор! Ти току що ми даде идея! През различни vpn. Когато се логна към vpn на офиса, получавам друг IP адрес, например. Системата има ли представа за заложбите на феновете?

Диде, Sparkling Heart прекрасни клипове! Първият на фона на "Моя любов" на Сиа Фърлър е божествен!

Сетих се за още едно предложение за музика за клип! Любимата ми песен на "Nightwish" - Walking in the Air:

https://www.youtube.com/watch?v=AaWPduHl_j8

Скрит текст:
Ние вървим във въздуха
Носим се сред среднощното небе
Хората далече долу спят докато летим
Държа се много здраво
Яздя среднощната синева
Откривам, че мога да летя толкова високо с тебе
Високо над света
Селата преминават като дървета
Реките и хълмовете
Горите и потоците
Децата се взират с отворена уста
Напълно изненадани
Никой там долу не вярва на очите си
Ние сърфираме във въздуха
Плуваме в замръзналото небе
Преминаваме над лед
Планините се носят покрай нас
Изведнъж потъваме ниско в океанската бездна
Дигайки могъщо чудовище от неговия сън
Ние вървим във въздуха
Носим се сред среднощното небе
И всеки, който ни види, ни поздравява докато летим

# 124
Дано се подобри рекорда, аз едва ли ще се включа, защото гледам епизода и детето паралелно, даже повече гледам детето, а епизода само го слушам 😂 от толкова турски сериали вече разбирам и турски. (Но и в семейството ми се говореше преди, а сме българи)

# 125
  • София
Момичетааа,

след като страстите леко се охладиха след нажежаващия епизод в събота, споделям своите размишления. Първо, според мен амнезията си е сериозно нещо. Особено по начина, по който ни беше представена в сериала. Манипулациите на Селин също са си доста сериозно нещо, както и последствията от тях, които видяхме. Затова си мисля, че този образ няма избелване. Някак си много изкуствено ще ми дойде, ако тя изведнъж се промени. Дори да не стане от раз, а постепенно - пак ще ми е съшито с бели конци. Какво може да я накара да се осъзнае и разкае? Как ще се извини и реваншира? Нима наистина може да й се прости след всичко? Според мен тя стигна твърде далеч и няма връщане назад. Селин е завършен егоист. Освен това е злобен по душа човек. В последния епизод ни показа и още нещо - тя е загубила съвестта си, готова е на всичко, за да има това, което иска, без значение кого ще нарани междувременно. В държанието й има и нещо налудничаво. Затова си мисля, че Селин заслужава да остане сама. Без приятели, без Серкан Болат. Не знам дали Серкан ще й крещи, дали ще я нарани с думи, дали ще я злепостави по някакъв начин в обществото. Но си мисля, че ще стигнем до сватба и той ще я остави пред олтара, като за разлика от Ферит, няма да бутне микрофона с ръка, а пред всички присъстващи ще я постави на място. Дори си мисля, че Серкан ще го направи нарочно. Това ще е наказнието за Селин. Ще е унизена, отхвърлена и всички ще разберат колко лош човек е. Мисля, че и публиката ще остане доволна от такова развитие. Но да видим какво са решили сценаристите. Ще се радвам да прочета и вашите предположения. Simple Smile

Второ, въпреки че започнахме като ромком, не можем да отречем драматичните събития в нашия сериал. Те вече са доста и определено не са бели кахъри. Макар и да се опитват в един момент да заметат нещата под килима и да ни покажат, че нашите герои бързо се справят с проблемите, има казуси (като конкретния с амнезията), които не могат да бъдат преодоляни ей така, с един замах. Затова си мисля, че ни предстоят още драматични събития, преди големия хепи енд. Би било хубаво, за да е балансиран сериалът обаче, след като Серкан и Еда се справят с тази криза, да имаме около 10 епизода, в които те вече са заедно. А не сдобряване, сватба и хепи енд в 2 епизода. Относно драматичните събития, които споменах, мисля си, че ще продължим в тази посока. Досега някак си винаги наранената е Еда. Не казвам, че Серкан не страда, но Еда е по-голямата потърпевша. Има няколко неща, които си мисля:
1. Серкан ще започне да получава леки проблясъци, които ще го отдалечат от Селин. Или поне ще попречат на затопляне на отношенията помежду им. Защото не ми се вярва сценаристите да си позволят дори целувка между тях.
2. Връщането на паметта ще е на по-късен етап, след няколко епизода поне. Така че ни пожелавам здрави нерви. Simple Smile Вероятно обаче ще видим сближаването на Еда и Серкан, той отново ще се влюби в нея, без да я помни, за да си спази обещанието от края на 28 еп. - "и сто пъти да дойда на този свят, всеки път ще съм влюбен в теб".
3. Когато Серкан си върне паметта, се надявам да преживее истински катарзис. Сценаристите влязоха в дълбокото с тази амнезия и историята със Селин, така че очаквам да имат топки да ни покажат болката и отчаянието на Серкан, след като осъзнае какво е направил. Обяснявам по-подробно защо очаквам това. Първо, Серкан беше казал на Енгин, че обича Еда повече от всичко и всички, че не би могъл да я гледа наранена. Знаем колко тежки думи каза на Алптекин и на Селин, след като Еда разбра истината за инцидента. Това беше, защото се чувстваше много афектиран от случилото се и от начина, по който Еда разбра. Беше най-вече, защото Еда страдаше и той искаше да накаже виновниците за това. Припомням и какво поиска от Джерен - да разбере кой е пуснал новината за раздялата му с Еда в пресата. Искаше да накаже виновника за припадъка на Еда. Така че, след като Серкан си даде сметка колко болка е причинал на Еда, очаквам да го видим съсипан. Всичко друго би ми се сторило неестествено и фалшиво.
4. След като Серкан си върне паметта, не очаквам Еда да се хвърли на врата му. Честно казано, вече гледахме твърде много пъти играта на котка и мишка, заяждането им, провокациите, ревността, затова си мисля, че сценаристите този път трябва да покажат нещо ново. Серкан пак може да гони Еда по пътя към летището, но този път да не я настигне или тя да избере да не остане. Всъщност очаквам някое от следните неща - или с Еда да се случи нещо, което да застраши живота й, или да замине и отново да имаме скок. При всяко положение очаквам да не ги съберат веднага след връщането на паметта. Ще имаме още няколко епизода на разделени ЕдСер. След което те отново ще намерят път един към друг. Еда ще прости, Серкан ще намери начин да й се извини.
5. Ако имаме 50+ серии, сметките излизат така (по мое мнение) - 29 еп. е нов старт за сериала. 30 - 35 еп. Серкан е с амнезия, но започва да се влюбва в Еда отново. 36-40 еп. Серкан си спомня всичко, наказва Селин, страда и се опитва да си върне Еда. 41 еп. ЕдСер се събират. 42 - 52 еп. ЕдСер са заедно, може да са се оженили, да имат дете или поне Еда да е бременна, ще намерят с какво да запълнят епизодите сценаристите. 53 еп. - големият щастлив финал. Ще се радвам да напишете и вашето мнение по въпроса. Simple Smile

# 126
  • Кърджали
След като Серкан разбра за инцидента с родителите на Еда и особено след онази вечер в киното толкова много пъти в разговорите им се промъкваше въпроса дали е възможно човек да изтрие миналото си и да започне отначало.. Ето, че без да искат получиха такава възможност.
И аз мисля че преди да си спомни всичко, Серкан ще се влюби отново в Еда. Бавно може би (за наш ужас), но категорично света му отново ще бъде пленен от енергията на Еда. Той и сега усещаше, че нешо го привлича, но не знаеше какво означава това.
Пестноь и н мен ми се иска д вид как докато е ъс Селин, Серкан е хладен, безразличен, обсебен само от работата си. Не зашото искам да злорадствам 😈, а ей тъй, Селин да е разочарова, че има Серкан Болат със заводски настройки.
И когато Серкан отново се влюби в Еда, Селин да вижда отново различното му отношение към нея. Оновс отношение, което правеше Еда центъра на света му, ъпреки че понякога допускаше грешки...
И когато отново я обикне безгранично, да си спомни. И като ск спомни да я замъкне да сккючат брак набързо. Че налиь аман, не се знае, я саксия падне върху главата му,  я тухла..

Този път Еда ще има на своя страна и колегите в офиса, и Енгин ( който всъшност винаги я е защитавал пред Серкан). Айдан, въпреки това, което премълча, мисля че съшо няма да се примири с идеята снаха Селин кнсъшо ше побутва Серкан в правилната посока. Просто трябва да го правт бавно и търпеливо. Да не се усеша притиснат

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 13:47 от Aлекcандрa

# 127
Мире, точно това стоя и гледам има толкова хубави клипове с песни,че наистина ще се затрудня,но мисля,че ще намеря нещо добро дори и един клип да е искам да е подарък за темата

# 128
  • София
Единственото, за което се надявам, ама много ми се иска, е Серкан да спре да се държи толкова студено и грубо с Еда. Да, нека има словесни престрелки помежду им, но често да им се налага да са заедно (покрай работата), той да започне да я опознава, винаги е имал силна интуиция за хората, затова ще усети, че тя не е лош човек. Това, в комбинация с проблясъците в паметта му, които се надявам да зачестят, ще събуди любопитството му и ще разклати доверието му в Селин. Надявам се да се държи студено и дръпнато със Селин, а към Еда да проявява интерес. Малко ме бърка това, че ще е сгоден за Селин. Защото Серкан Болат е мъж на честта все пак. Като е с една жена, е с една жена. Но дори сгоден за Селин, той и Еда са партньори в холдинга, той е длъжен да опознае ортака си. Би било много хубаво, ако годежът със Селин също е договорка. Тоест, Серкан да й обясни, че на този етап не се сгодява с нея, защото има чувства към нея, а защото иска да го оставят на мира, Еда да го остави на мира. И че това е неговият начин да я държи далеч. Но голямото пиле да знае, че Серкан не я обича. Е, с удоволствие ще го играе негова годеница, но поне няма да очаква да е в чаршафите му. Само че това май е само в сферата на мечтите ми, защото нали Серкан не помни последната една година, той помни, че има връзка със Селин, макар и да не е влюбен в нея (както неведнъж е казвал), изпитва някакви странни чувства, за да е с нея. Ох, не знам. И аз се обърках, но много ми се иска този годеж да не е истински. Simple Smile

# 129
Цитат
След молбата на Серкан към Селин да се омъжи за него, ще имаме Еда от началото на запознанството им, която му изкрещя: "Мразя те, Серкан Болат!". Ще се върне предишната ѝ енергия, която го зашемети и превърна в човек.

Затова според мен са тези промени, за да може да се върне не само ситуацията, но и героите в предишните им душевни състояния.
Ооо, Мира! На мен не ми се гледат същите крясъци и връщане на ситуацията и героите в предишните им душевни състояния. Persevere А и ми се струва невъзможно такова връщане на историята отначало. Събитията, които са резултат от човешки действия, са невъзвратими и необратими. Много се надявам сценаристите да са изобретателни.

# 130
От тук нататък каквото и да правят сценаристите съберат ли един път ГГ ще направят финал 1-2 епизода след това, не мисля, че има какво да разтягат след това. Единствен вариант за продължение ще е нова раздяла. Спорес мен сега ще разтеглят събирането им. Няколко епизода докато започне привличането наново, после докато си спомни и се осъзнае, в този момент пък Еда ще се откаже да се бори, може да реши да се оттегли от холдинга и да замине, след това няколко епизода, в който Серкан ще се моли на Еда, но тя няма да иска да се съберат. След това тя ще склони, ще се съберат и ще има финал, аз така виждам нещата от скромния ми опит с турските сериали 😄 П. С. Не ме убивайте с камъни заради репликата ми за финал 😁

# 131
Според мен, няма да му каже, че го мрази, защото тя го обича с всяка клетка на тялото си  а и ще си противоречи пред Серкан.. хем му казва, че го обича, хем че го мрази. Така няма да го убеди в чувствата си, въпреки че съм сигурна, че той ще й отвърне, че омразата е взаимна. Имайки предвид манипулациите на Кокошката

# 132
  • София
Много зависи колко епизода са планирали. Е, никога нищо не се знае заради темата с рейтингите, но все пак... Wink Единствената причина, поради която не ми допада идеята за сдобряване и хепи енд в 2 епизода след тази раздяла, е, че за цял сериал ГГ ще са били заедно в 5-7 епизода, което прави около 20% от сериите. Не си спомням друг сериал, пълнокръвен, а не преждевременно спрян, в който ГГ да са били повече разделени, отколкото заедно. Да си спомним Квартала на богатите (давам пример с него, защото просто не съм гледала много турски сериали от/до). Там събраха Мира и Яман, след което имаше поне 10-15 епизода още. Те бяха заедно, но пак се случваха доста неща. Сериалът не приключи със сдобряването им и със сватба набързо. Дори сватбата не беше във финалния епизод. Затова имам надежда в сценаристите. Щом се е включил и нов сценарист от екипа на Истанбулска невеста, значи вече имат човек с опит в драмите, в които център на действието не са само и единствено ГГ, отделно Истанбулска невеста беше доста дълъг сериал, в който ГГ бяха заедно, роди им се дете, а сериалът продължи много след това, без да разделят ГГ. Стискам палци да гледаме Серкан и Еда заедно поне в 5-10 епизода. Не искам сватба набързо и претупан финал. Wink
От тук нататък каквото и да правят сценаристите съберат ли един път ГГ ще направят финал 1-2 епизода след това, не мисля, че има какво да разтягат след това. Единствен вариант за продължение ще е нова раздяла. Спорес мен сега ще разтеглят събирането им. Няколко епизода докато започне привличането наново, после докато си спомни и се осъзнае, в този момент пък Еда ще се откаже да се бори, може да реши да се оттегли от холдинга и да замине, след това няколко епизода, в който Серкан ще се моли на Еда, но тя няма да иска да се съберат. След това тя ще склони, ще се съберат и ще има финал, аз така виждам нещата от скромния ми опит с турските сериали 😄 П. С. Не ме убивайте с камъни заради репликата ми за финал 😁

# 133
Добър ден и здравословна седмица.....Благодаря за темичката и на момичетата,които я изписват с темпо на светкавица
искам и аз да предложа песен за фон на клипа...дано ви хареса...превеждам го на няколко езика в скрит текст..
Скрит текст:
Μα Που Να Πάω
In a dark room
I tried to dream of something mine
I had my eyes closed
fighting in the the fire with myself

But my thought turned out to be my prison
Thousands whys in my mind

And I said to save myself
and do something for my own good

I said I 'll leave
to change my heart 's way

I said I 'll leave
to suffer no more pain

Where shall I go
oh, I love you so

Where shall I go
you are my life and all

Like a crazy illusion
I searched for my panic 's reason
to find a way to tell you
I stopped loving myself

But you weren 't there
I was talking alone to my pain
and I said to save myself

Lyrics: Iosif Sarasidis
Mузика: Iosif Sarasidis
Първото изпълнение: Themis Adamantidis

В една тъмна стая
исках да си помечтая за нещо мое
Очите ми бяха затворени ..
и се борех в огъня със себе си

Но мисълта стана "затвор"
появиха се хиляди"Защо?" в главата ми

Казах си "Да си тръгна, да се спася,
да направя вече нещо и аз за мое добро!"

Казах си "Да си тръгна,
да променя пътя на сърцето"

Казах си "Да си тръгна,
да не страдам повече"

Но къде да отида,
когато толкова много те обичем?

Но къде да отида,
след като ти си целият ми живот?

В една луда заблуда
търсех причина и мотив в паниката си
Да намеря начин да ти кажа,
че престанах да обичам себе си

Но ти не беше там
говорех сам в мълчанието с мъката си
И си казах "Да си тръгна, да се спася,
Да направя вече нещо и аз за мое добро"

Letras de Canciones: Iosif Sarasidis
Música: Iosif Sarasidis
Primera representaci: Themis Adamantidis

En una habitación oscura
Trataba de soñar algo mío
Tenía los ojos cerrados
Peleaba yo mismo en el fuego

Pero los pensamientos se volvieron una cárcel
Se transformaron en miles los porques dentro de mi cabeza

Y dije que me iba para salvarme
Para hacer algo alguna vez por mi bien

Dije que me iba
Para cambiar el rumbo del corazón
Dije que me iba
Para no sufrir más

Pero adonde voy
Si te quiero tanto

Pero adonde voy
Si toda mi vida sos vos

En una alucinación loca
Buscaba las explicaciones y los motivos para mi miedo
Encontrar la manera de decirte
Que deje de quererme a mí mismo

Pero vos no estabas allí
Hablaba solo en el silencio con mi tristeza
Y dije que me iba para salvarme
Para hacer algo alguna vez por mi bien.
https://www.youtube.com/watch?v=Ded2S2s_SsI&ab_channel=Eliaggelenia

# 134
Добър ден и здравословна седмица.....Благодаря за темичката и на момичетата,които я изписват с темпо на светкавица
искам и аз да предложа песен за фон на клипа...дано ви хареса...превеждам го на няколко езика в скрит текст..
Скрит текст:
Μα Που Να Πάω
In a dark room
I tried to dream of something mine
I had my eyes closed
fighting in the the fire with myself

But my thought turned out to be my prison
Thousands whys in my mind

And I said to save myself

I said I 'll leave
to change my heart 's way