Отговори
# 90
Поздрав, момичета Blush
Listen to Your Heart-Roxette
https://youtu.be/yCC_b5WHLX0

Марги, аз сега покрай сериала обърнах повече внимание на турската музика.
Не, че не съм се заслушвала в музиката от други сериали, но е било преходно,а сега вече имам някой любими песни Blush Yellow Heart Blush

# 91
Приевет, темата вече се изписва със скоростта на светлината.
Благодаря за новата, едва успях да ви изчета. Нека в нея отново се върне романтичната комедия в която се влюбихме.
Целия свят полудя по този невероятен тандем Серкан и Еда (Керем и Ханде), а сценаристите направо се оср..ха с последния епизод. Има доста нелогични, недовършени, неизяснени неща. Серкан просто се завърна и май на никой не му прави голямо впечатление как се държи, какво прави кокошката с него. Еда както си знае тръгна с рогата, да прави сцени, да крещи от отчаяние, вместо да се посъветва как трябва да се държи с човек в това състояние (за първи път съм в отбор Еда). Трябва и повече търпение, а силите да издържи ще дойдат от любовта й. Серкан разбирам, че е много объркан, но от това което видяхме да момента, какъвто и пън да е бил, поне имаше собствено мнение за всичко и никой не му влияеше. Сега го направиха кукла в ръцете на кокошката. Всъщност наистина е голям задник в момента, такъв си беше в началото, но сега сякаш е по-зле.
 Сякаш обезличиха голяма част от персонажите. Тъй като днес успях да изгледам 27 и 28 епизод с превод, честно да си кажа преводите на Алекс са ми достатъчни, подбира най-важните моменти. Много зле ми се видяха епизодите, нищо интересно пълнеж от 2 часа и нещо, само моментите между Серкан и Еда си заслужават, всичко останало плява.
Този майстор-готвач откъде го намериха, толкова ми е изкуствен и дразнещ, веднага го превъртам.
Всичко друго прекрасни момичета сте го написали. И аз съм ядосана след снощния епизод, не ми се иска да спирам да гледам сериала, най вече заради Керем и Ханде прекрасни са. Но само това не е достатъчно.
За рейтинга не ми се говори даже, не мисля че ще има промяна.
Искам поне да завършат сериала както се предполага за романтична комедия, защото ми омръзна от тежките драми и зануляването на главния в края.
Ето и моето предложение:

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 02:46 от teseto

# 92
  • In the light side of the Moon!
Налбантова, ти си убийственна 🤗
Само не разбрах цветята дет Серкан е брал и ще бере..... какви са? Маргаритки, кокичета, теменужки......
това е добре да уточняваш 😂😂😂😂😂

# 93
Утрото винаги е носило надежда, а изгревът усмивки. Добро ви в понеделник и ей къде е събота. Любовта не се забравя, а спомените ще се върнат.                                                                                                                                               

# 94
Добро утро!
И аз имам какво да кажа за брането на цветя и саденето на семена.

Не знам дали само котката на Пъръл е бременна. Дали Пъръл е бременна, дали Еда е бременна, но в последните няколко епизода има много споменавания на думите бебета и деца, повече отколкото в предините епизоди.

В еп. 26 имахме секса в спалнята на Серкан и всички почнаха със спекулациите, че Еда вече е бременна. - бебе-говоренето беше от страна на феновете на сериала. Stuck Out Tongue Winking Eye

В еп. 27
Серкан на Еда: Какво ще кажа на бъдещите ни деца? Когато ме попитат, как съм направил предложение на мама?
Айфер на Айдан: О,Боже! Ще видиш, че скоро ще ни донесат бебе!
Айдан: Какво дете? Още не съм на възраст да стана баба.
Айфер: Така е наистина, но... както и да е.
Еда по време на обяда с Айдан, Айфер и Серкан: Всички заедно ще бъдем прекрасно семейство. Голямо!
Айдан: Нека не говорим веднага за голямо семейство.
Айфер: Почакайте малко. После го разраствайте или правете каквото искате.
Айдан: Нека не ставаме веднага такова семейство.

При отварянето на сватбените подаръци:
Айдан: Наистина не мога да повярвам, че обикалях за жилетка.
Еда: Защо леля се развълнува от жилетката?
Мелек: Защото се носи, като забременееш. Когато се очаква бебе.
Айфер: Ще станеш майка? Ще ми се роди внуче...

В еп.28 продължихме с бебеправенето в хотела в Сапанджа и страстните сцени в банята, но те последваха след един разговор между Еда и Серкан, от който ние зрителите видяхме, че Еда и Серкан искат и сватба и бебе.

Серкан: Успокоява ли те като гледаш огъня?
Еда: Според изследванията, това е едно от трите неща, които доставят удоволствие на хората.
Серкан: А кои са другите две?
Еда: Аквариум и гледане на бебе, което си играе само.
Серкан: Бебе? Трябва да е приятно.
Еда: Разбира се, това е далечна мечта, нали?
Серкан: В крайна сметка... все още учиш.
Еда: Освен това, дори още не сме женени.
Серкан: Изглежда, че всичко се развива малко бързо за теб. Така, че виж, ако това те притеснява...
Еда: Ти изглежда мислиш така...

Идеята за бебе на Серкан му се вижда "приятна", ама мисли, че Еда не иска, но май не е съвсем така.

В еп.29
Темата за бебета продължи в целия епизод - започна с бременната котка на Пъръл, здравословния начин на живот, здравословното хранене, зелените джанки, които Ердем не намери, върнатите сини сливи, поръчката за бебешко креватче, което в края на епизода по някакъв начин се озова по погрешка пред Серкан.

Пъръл: Енгин и аз решихме да си вземем коте.
Серкан: Какво е това? Няма да е от полза за коте?
Енгин: Коте?
Пъръл: Енгин, ти наистина ли купи бебешка кошара за коте?
Дениз: Не, не. Не е така. Моя грешка. Аз разбрах Енгин грешнно. Аз съм виновен. Извинявай, Енгин. Аз наистина не съм разбрал правилно. Това е за други. Аз ще го взема. Отнасям го.
Серкан към Селин: Те кога се ожениха?

Не знам кога, ама със сигурност в този сериал в даден момент ще имаме бременна Еда.

И един ден, когато Серкан се събуди от тази амнезия и спомни всичко - като нищо ще се окаже женен и с две деца (както коментира май в еп. 10).

*А и още нещо, 29 еп беше драматичен. Но очаквам 30 епизод да е забавен. Simple Smile Обикновенно така правят май новите сценаристи, нарочно играят с чувствата на феновете и след драматичен момент идва забавен.
Очаквам, Серкан да е още по-объркан от чувствата си към Еда, които не може да разбере. Очаквам, да усеща, че допуска грешка с годежа със Селин, и интересът му към Еда да расте.
Той ще е със Селин, но ще вижда Еда с Дениз, и ще почне да ревнува.
А покрай драмата на Серкан, се надявам ние да се забавляваме. Stuck Out Tongue Winking Eye
Все пак в 4 еп. Серкан не знаеше дали е влюбен или не - но ревнуваше от спасителят по плуване и беше смешно, защото беше объркан и мислеше, че Еда нарочно го дразни и го излага, флиртувайки с друг при условие, че му е годеница. В новия случай, Еда ще му е върнала пръстена и той реално няма да има право на претенции, но пак чувствата, които не разбира са там вътре в сърцето му.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 06:52 от kukli4ka456

# 95
Бързам да напиша добро утро преди да сте отишли в нова тема!

# 96
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с положителни емоции и много усмивки Hug

Gift Heart

# 97
Добро утро и от мен, мили момичета! 💙

Нека денят ви е слънчев и усмихнат! 💜
Гледам много сте писали снощи, удоволствие е да ви чете човек! Толкова много различни мнения и гледни точки и въпреки всичко св запазва добрия тон и уважението. Ето за това си я обичам нашата тема! 💙
Нося ви един цитат от "Малкият принц"...книга, която е тясно свързана с нашия сериал:
"Ето моята тайна. Много е проста: истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите." 💜

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 08:09 от Есенна магия*

# 98
Добро утро и от мен, Феи! 🧚♀

Магийке 🥰,
Споделям казаното от теб от последния ти пост. Дано тонът в темата винаги да бъде такъв. 🙏

Еда, моята любима Еда,
скъса ми сърцето. 💔
Няма да е все така, но е адски трудно.
Да видиш любимия мъж с друга и той да не те помни - кошмарно е.
Мисля си, че когато Еда е изгубила надежда, точно тогава ще си я спомни Серкан.
Но дали тя ще иска да се съберат?
Много интересни моменти предстоят. 🤔
И нямам търпение за следващия епизоод.

Пожелавам на всички ви щастлив ден!

# 99
Добро утро!
1.Моето предложение за песен-

- Анди Уйлямс-Любовна история
 2.След инфарктния 29 епизод се надявам напрежението леко да спадне. Еаа изпусна парата и разбра , че със сила и натиск няма да успее. Няма и да се откаже ,но ще бъде по -внимателна и провокативна, ще използва всяка възможност ,да върне спомените на Серкан- я с лимон, , я със" случайно " паднало цвете, я с песента на Башак, я със жълтото рокле- ще бъде интересно.
  3. Това ,което прави Селина му си вика Пирова победа. Не може да ѝ отрече ,че е хлъзгава и умее да спасява кожата си, но до кога- докато Еда я засече или Серкан си върне паметта. Ще ѝ гледам чудото - всички знаем , че Серкан Болат не си поплюва.
   Каквото и да става аз съм на първи ред в салона в събота.
      Успешен ден и честит Трифоновден!

# 100
  • Пришълец
Налбантова, ти си убийственна 🤗
Само не разбрах цветята дет Серкан е брал и ще бере..... какви са? Маргаритки, кокичета, теменужки......
това е добре да уточняваш 😂😂😂😂😂
Меги, бързам да ти отговоря преди Налбантова - Серканчо ще бере китки в зависимост от сезона, няма смисъл да търси кокичета през лятото или да чака чак следващата пролет. Joy
Иначе мога да посоча и любимата маргаритка, макар че и тя не е целогодишно, но е едно такова малко съвършенство. Никнейма ми е доказателство колко мноооого я обичам Kissing Heart Stuck Out Tongue Winking Eye

Успешна седмица и нов месец на всички 🍀 Някои (като Гости) доколкото разбрах ще пътуват/ще се връщат към нормалното си ежедневие.

# 101
# 102
Добро утро, момичета!

Налбантова, страшна си! Вместо да бърша сополи от мъка, цяла сутрин се търкалям от смях Joy

Някой много хубаво беше написал, че Селин бленува за Серкан с настройките на Еда. И ми се иска Серкан да се държи супер студено и пренебрежително с нея, въпреки предложението, и тя сама да се разочарова и да осъзнае, че няма никога да получи този Серкан, за когото мечтае. Това ще е нейното наказание! (Иначе във фантазиите ми и прилага богата гама от китайски мъчения.)

Успешен нов ден, нова седмица и нов месец на всички!

Февруари си е моя месец и много го обичам, започва да мирише на пролет Flowers Tulip

# 103
Добро утро! Simple Smile

Цитат
Добре, защо трябваше да правят Еда бизнес дама?
От самото начало тя беше различна, опърничава, ината, бунтарка, която следваше своите мечти - да завърши. Сега я сложиха на главен стол и защо й е да учи тогава?
Шефка ли е? Шефка е. На къде да расте повече?
Ще си чертае, ще си прави, има си проценти...
Надявам се, че ще си ги върне на Серкан и ще си събере китките и фитките, и ще продължи да си следва мечтата. Тя не иска да й се дава така на тепсия, а да си го заслужи.
Ок, баба й ги даде, но все тая, управляваше докаго го няма Серкан. Ама дано като му дойде акъла на озни, тя да си му ги върне и - ето ти си куклите, дай си ми парцалките.
Налбантова, според мен, Еда поради обстоятелствата става бизнес дама. Както си посочила, тя управлява докато и за да запази името на Серкан Болат на пазара. Междувременно получи награда за най-добър архитект, Ферит спомена, че вероятно ще получи награда и за бизнес дама на годината, а Енгин, че предстои да бъде наградена като най-добра абсолвентка. Умее и да управлява, при това, без да всява страх в работещите в офиса. Аз си я представям бунтарка, чувствителна, но и отърсена вече от изблици. Хайде шокът в 29 серия е логично обяснение за импулсивните й действия. Нататък обаче трябва да действа овладяно, ако иска да спечели и уважението (равностоен партньор), и любовта на Серкан. Защото най-големият проблем сега на Серкан е да си обясни отношенията им. Селин е подменила понятията за случилото се - не любов, а грешка; не различна Еда, а странна; не обичаща го жена, а владетелка на холдинга МУ... За Серкан е трудно да възприеме сега предишната Еда. А и няма как да е гледаем сериал с повторения. 29-та трябва да е гранична, Еда опита с това, което знае от миналото, ама не става. От тук нататък героите ще се променят. Има перспективи пред новите сценаристи. Ако са се захванали с тая амнезия, предполагам, че знаят и как се преодолява. Хуморът е един от начините и затова смятам, че сериалът ще си остане в границите на романтичната комедия.
Спокойна и спорна седмица на всички ви! Flowers Four Leaf Clover

# 104
Здравейте, мили момичета! Аз ли бавно чета, вие ли бързо пишете, едвам ви стигам, но ето ме в новата тема. Благодарности за нея, както винаги чудесна, слънчева и уютна. Аз май изпуснах парата и то благодарение на вас - коментарите, които четох, спомените за най-забавните моменти по идея на розовата ни фея, снимките, клипчетата, песните, които сте споделили, китките, дето брахме с Налбантова - още се нахилвам, само като се сетя. Днес ми е много дзен, слънчево и оптимистично! Heart На всички пожелавам прекрасна седмица! Nature Sun With Face Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт